★ Free online encyclopedia. Did you know? page 183



                                               

2012 AO10

Poé 2012 AO10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.294, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219458.

                                               

2012 AQ

Poé 2012 AQ nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.104, salaku magnitudo mutlakna 30.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�216415.

                                               

2012 AQ10

Poé 2012 AQ10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219458.

                                               

2012 AT10

Poé 2012 AT10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 231149.

                                               

2012 AT22

Poé 2012 AT22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384238.

                                               

2012 AW

Poé 2012 AW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393549.

                                               

2012 AW10

Poé 2012 AW10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219459.

                                               

2012 AW12

Poé 2012 AW12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288507.

                                               

2012 AX

Hayu AX 2012 nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227509.

                                               

2012 AY

Poé 2012 AY salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358174.

                                               

2012 AZ

Poé 2012 a-z nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�216416.

                                               

2012 BA102

Poé 2012 BA102 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224746.

                                               

2012 BA14

Poé 2012 BA14, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224737.

                                               

2012 BA35

Poé 2012 BA35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.118, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227510.

                                               

2012 BA62

Poé 2012 BA62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219493.

                                               

2012 BA77

Poé 2012 BA77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224743.

                                               

2012 BB102

Poé 2012 BB102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219500.

                                               

2012 BB124

Poé 2012 BB124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409407.

                                               

2012 BB14

Poé 2012 BB14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.099, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�236301.

                                               

2012 BB2

Poé 2012 BB2, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267546.

                                               

2012 BB62

Poé 2012 BB62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219493.

                                               

2012 BB77

Poé 2012 BB77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230282.

                                               

2012 BC102

Poé 2012 BC102 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219500.

                                               

2012 BC124

Poé 2012 BC124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 227513.

                                               

2012 BC14

Poé 2012 BC14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219476.

                                               

2012 BC62

Poé 2012 BC62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219494.

                                               

2012 BC77

Poé 2012 BC77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219496.

                                               

2012 BD124

Poé 2012 BD124 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�228899.

                                               

2012 BD14

Poé 2012 BD14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227510.

                                               

2012 BD27

Poé 2012 BD27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363767.

                                               

2012 BD77

Poé 2012 BD77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.245, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234426.

                                               

2012 BE124

Poé 2012 BE124 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.910, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363773.

                                               

2012 BE14

Poé 2012 BE14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.092, bari magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224737.

                                               

2012 BE27

Poé 2012 BE27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219486.

                                               

2012 BE86

Poé 2012 BE86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347270.

                                               

2012 BF11

Poé 2012 BF11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.074, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340266.

                                               

2012 BF14

Poé 2012 BF14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219476.

                                               

2012 BF27

Poé 2012 BF27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219486.

                                               

2012 BF77

Poé 2012 BF77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224743.

                                               

2012 BG11

Poé 2012 BG11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219472.

                                               

2012 BG14

Poé 2012 BG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224737.

                                               

2012 BG86

Poé 2012 BG86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.751, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328205.

                                               

2012 BH14

Poé 2012 BH14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219476.

                                               

2012 BH86

Poé 2012 BH86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224744.

                                               

2012 BJ11

Poé 2012 BJ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232607.

                                               

2012 BJ14

Poé 2012 BJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219476.

                                               

2012 BJ86

Poé 2012 BJ86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�323932.

                                               

2012 BK11

Poé 2012 BK11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234426.

                                               

2012 BK77

Poé 2012 BK77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230282.

                                               

2012 BK86

Poé 2012 BK86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219498.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →