★ Free online encyclopedia. Did you know? page 181



                                               

2011 WH5

Poé 2011 WH5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213807.

                                               

2011 WJ15

Poé 2011 WJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.788, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213810.

                                               

2011 WK14

Poé 2011 WK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213809.

                                               

2011 WK15

Poé 2011 WK15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369143.

                                               

2011 WK2

Ari 2011 WK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.006, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213804.

                                               

2011 WK5

Poé 2011 WK5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218127.

                                               

2011 WL2

Poé 2011 WL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�246965.

                                               

2011 WL46

Poé 2011 WL46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218131.

                                               

2011 WL69

Poé 2011 WL69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224728.

                                               

2011 WM46

Poé 2011 WM46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221229.

                                               

2011 WN15

Poé 2011 WN15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.858, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397799.

                                               

2011 WN2

Poé 2011 WN2, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227507.

                                               

2011 WN46

Poé 2011 WN46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218131.

                                               

2011 WN69

Poé 2011 WN69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.782, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213827.

                                               

2011 WO2

Poé 2011 WO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213805.

                                               

2011 WO46

Poé 2011 WO46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213821.

                                               

2011 WP4

Poé 2011 WP4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�216324.

                                               

2011 WP41

Poé 2011 WP41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213818.

                                               

2011 WP46

Poé 2011 WP46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 393534.

                                               

2011 WP69

Poé 2011 WP69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221230.

                                               

2011 WQ2

Poé 2011 WQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213805.

                                               

2011 WQ4

Poé 2011 WQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218127.

                                               

2011 WQ41

Poé 2011 WQ41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213818.

                                               

2011 WQ46

Poé 2011 WQ46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234424.

                                               

2011 WR2

Poé 2011 WR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213805.

                                               

2011 WR46

Poé 2011 WR46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.895, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218131.

                                               

2011 WR69

Poé 2011 WR69 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213827.

                                               

2011 WS2

Poé 2011 WS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403012.

                                               

2011 WS46

Poé 2011 WS46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213821.

                                               

2011 WS95

Poé 2011 WS95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227508.

                                               

2011 WU2

Poé 2011 WU2 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.045, bari magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213806.

                                               

2011 WU4

Poé 2011 WU4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218127.

                                               

2011 WU74

Poé 2011 WU74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213828.

                                               

2011 WV2

Poé 2011 WV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369142.

                                               

2011 WV4

Poé 2011 WV4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349291.

                                               

2011 WV74

Poé 2011 WV74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213828.

                                               

2011 WV95

Poé 2011 WV95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230281.

                                               

2011 WW95

Poé 2011 WW95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218134.

                                               

2011 XA3

Poé 2011 XA3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.926, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358170.

                                               

2011 XC

Poé 2011 XC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346275.

                                               

2011 XC2

Poé 2011 XC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331322.

                                               

2011 XD

Poé 2011 PLIS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218137.

                                               

2011 XD1

Poé 2011 XD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227508.

                                               

2011 XE1

Poé 2011 XE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315267.

                                               

2011 XF

Poé 2011 XF mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221232.

                                               

2011 XM1

Poé 2011 XM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227508.

                                               

2011 XS2

Poé 2011 XS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285743.

                                               

2011 YA29

Poé 2011 YA29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�216408.

                                               

2011 YA63

Poé 2011 YA63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221236.

                                               

2011 YB29

Poé 2011 YB29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235399.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →