★ Free online encyclopedia. Did you know? page 180



                                               

2011 UT91

Poé 2011 UT91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215211.

                                               

2011 UU

Poé 2011 META téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215200.

                                               

2011 UU158

Poé 2011 UU158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322262.

                                               

2011 UU63

Poé 2011 UU63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210213.

                                               

2011 UV114

Poé 2011 UV114 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210248.

                                               

2011 UV158

Poé 2011 UV158 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232602.

                                               

2011 UV63

Poé 2011 UV63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380367.

                                               

2011 UW114

Poé 2011 UW114 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218117.

                                               

2011 UW255

Poé 2011 UW255 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210305.

                                               

2011 UW63

Poé 2011 UW63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215208.

                                               

2011 UX114

Poé 2011 UX114 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218117.

                                               

2011 UX192

Poé 2011 UX192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.795, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393522.

                                               

2011 UX255

Poé 2011 UX255 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.788, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230281.

                                               

2011 UX275

Poé 2011 UX275 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.077, bari magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210312.

                                               

2011 UX63

Poé 2011 UX63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210213.

                                               

2011 UY114

Poé 2011 UY114 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.095, bari magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230281.

                                               

2011 UY192

Poé 2011 UY192 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210290.

                                               

2011 UY255

Poé 2011 UY255 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342269.

                                               

2011 UY275

Poé 2011 UY275 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�221227.

                                               

2011 UY63

Poé 2011 UY63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215208.

                                               

2011 UZ114

Poé 2011 UZ114 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215214.

                                               

2011 UZ255

Poé 2011 UZ255 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298706.

                                               

2011 UZ275

Poé 2011 UZ275 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215230.

                                               

2011 UZ63

Poé 2011 UZ63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215208.

                                               

2011 VA

Poé 2011 VA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210326.

                                               

2011 VB

Poé 2011 VB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215239.

                                               

2011 VF9

Poé 2011 VF9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213798.

                                               

2011 VG9

Poé 2011 VG9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.777, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297918.

                                               

2011 VH5

Poé 2011 VH5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342270.

                                               

2011 VO5

Poé 2011 VO5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224727.

                                               

2011 VP12

Poé 2011 VP12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221228.

                                               

2011 VP5

Poé 2011 VP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215239.

                                               

2011 VR5

Poé 2011 VR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409402.

                                               

2011 VT5

Poé 2011 VT5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210327.

                                               

2011 VU5

Poé 2011 VU5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224727.

                                               

2011 VW5

Poé 2011 VW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363741.

                                               

2011 WA96

Poé 2011 WA96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265843.

                                               

2011 WB

Poé 2011 HARGA pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213802.

                                               

2011 WB39

Poé 2011 WB39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227507.

                                               

2011 WB96

Poé 2011 WB96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213830.

                                               

2011 WC

Poé 2011 WC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.099, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409402.

                                               

2011 WC39

Poé 2011 WC39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218130.

                                               

2011 WC44

Poé 2011 WC44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.699, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218130.

                                               

2011 WD

Poé 2011 ti teuas laptop drive ka nu jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213803.

                                               

2011 WD39

Poé 2011 WD39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322262.

                                               

2011 WE32

Poé 2011 WE32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218129.

                                               

2011 WE44

Poé 2011 WE44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 304735.

                                               

2011 WF32

Poé 2011 WF32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213816.

                                               

2011 WF44

Poé 2011 WF44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213819.

                                               

2011 WG44

Poé 2011 WG44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.163, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218130.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →