★ Free online encyclopedia. Did you know? page 18



                                               

Stasion Tanjungrasa

Stasion Tanjungrasa nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Tanjungrasa Kidul, Patok Beusi, Subang. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 35 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung ...

                                               

Stasion Telagamurni

Stasion Telagamurni - ogé katelah Stasion Metland-leuweung talaga Murni nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Telagamurni, Rélaxasi ka Kulon Bekasi. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 18 méter ieu kaasup di Wewengkon Operasi ...

                                               

Stasion Ujungnegoro

Stasion Ujungnegoro nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Ujungnegoro, Kandeman, Batang. Stasion aun nu aya di tingkat imf, 5 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang. Ieu stasion geus opat lagu, jeung garis 2 je ...

                                               

Stasion Universitas Indonésia

Stasion Universitas Indonesia, nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Pondok Cina, Beji, Dépok. Stasion ieu ayana di Wewengkon Operasi mah Boga. Stasion ieu ayana di wewengkon kampus Universitas Indonesia. Kusabab ieu, loba m ...

                                               

Stasion Wonosari

Stasion Wonosari nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Wonosari, Kebumén, Kebumén. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 15 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion opat-tilu garis, jeung garis 2 anu jadi se ...

                                               

Corolla All New

Toyota Corolla is a sedan saprak nu dihasilkeun ku Toyota saprak taun 1960-an tur masih dihasilkeun nepi ka ayeuna. Nu tangtu Toyota jeung perkembangan Corolla leuwih sababaraha périodeu dina raraga pikeun bisa menyesuaikeun jeung eta nu mekar ti ...

                                               

Maskapé penerbangan

Maskapé penerbangan nyaéta hiji organisasi nyadiakeun ladenan aviation ka panumpang jeung kargo. Manéhna geus nyewa atawa boga pesawat pikeun nyadiakeun layanan jeung kudu bisa ngawangun jalan jeung maskapéna pikeun kapentingan sasama.

                                               

Tujuan Japan Airlines

Runtuyan tujuan Japan Airlines, jeung ieu teu kaasup kana tujuan kode-babagi jeung tujuan ku Hokkaido System Hawa, JAL Express, JALways, J-Udara, Jepang Air Komuter, Japan Asia Airways jeung Jepang Transocean Air.

                                               

Ai no shuku

Ai no Shuku téh hiji stasion tina tulisan teu resmi sapanjang rute ka sajarah Jepang. Post stasion ieu ayana di sapanjang rute lamun jarak antara dua tempat anu jauh teuing eta atawa lamun hese ngaliwatanna. Sabab eta tempat reureuh anu teu resmi ...

                                               

Nakasendō

Nakasendō mangrupa salah sahiji tina lima karya dina periode Edo, jeung salah sahiji dua nu disambungkeun Edo jeung Kyoto di Jepang. Dina cara eta sacara 69 station antara Edo jeung Kyoto, ngaliwatan Propinsi Musashi, Kōzuke, Shinano, Mino jeung ...

                                               

Shukuba

Shukuba ieu dilestarikan salila periode Edo di Jepang, sacara umum aya dina salah sahiji Edo Lima Rute atawa di anak sub-rute. Hal ieu disebut ogé shukueki. Stasion ieu tempat ka tempat indit inditan bisa jadi reureuh salila cara kira-kira ka Jep ...

                                               

Angkutan karéta di Jepang

Angkutan barang kareta di Jepang nyaeta angkutan panumpang ka nu utama, utamana pikeun angkutan kareta massa jeung laju luhur antara kota utama jeung angkutan nu komuter dina wewengkon metropolitan.

                                               

CC201

Lokomotip CC 201 nyaéta lokomotip diesel wiring milik Stasion Kareta api di Indonésia anu dihasilkeun ku General Electric Transportasi nyaéta jenis modélna U18C. Dibandingkeun lokomotip tipe saméméhna nyaéta ED 200, tipe CC 201 geus hiji konstruk ...

                                               

Daptar karéta api di Indonésia

Taksaka. Purwojaya. Sembrani. Turangga. Bima. (Ranger) Gajayana. Bangunkarta.

                                               

Daérah Operasi I Jakarta

Wewengkon Operasi jeung Kota atawa Daop 1 Jakarta atawa Daop kuring CARA ieu Wewengkon Operasi PT Station Seuneu Indonésia, nu ngawengku wewengkon IBU Kota, Propinsi jeung bagian Kulon tina west bank. Daop ieu mangrupa hiji-hijina salah sahiji we ...

                                               

Daérah Operasi II Bandung

Wewengkon Operasi of the KADUA Sex atawa Daop 2 Bandung atawa Daop II BD nyaéta wilayah operasina PT KAI pikeun ngaoperasikeun ladenan tina kareta. Station daop II Bandung nu aya di Bandung.

                                               

Daérah Operasi III Cirebon

Wewengkon Operasi MANA asalna ti atawa Daop 3 Cirebon atawa Daop MANA CN nyaéta Wewengkon Operasi PT Station Seuneu Indonésia, nu ngacakup wewengkon bagian Kulon kalér, jeung ieu nyaéta sawaréh tina wewengkon Kabupatén Brebes. Daop ieu mangrupa s ...

                                               

Daérah Operasi IV Semarang

Wewengkon Operasi IV Semarang atawa Daop 4 Semarang atawa Daop IV abad SM nyaéta Wewengkon Operasi PT Station Seuneu Indonésia, nu ngacakup wewengkon bagian Tengah kaler. Wewengkon Operasi IV Semarang ngabogaan genep stasion nu leuwih gede, kaasu ...

                                               

Daérah Operasi IX Jember

Wewengkon Operasi IX Jember atawa Daop IX IEU atawa Daop 9 Jember nyaéta Wewengkon Operasi PT Station Seuneu Indonésia, nu ngawengku wilayah Kulon bagian Wétan wétan. Stasion nu leuwih gede di wewengkon Daop IX ngawengku Stasion Jember, Pasuruan, ...

                                               

Daérah Operasi V Purwokerto

Wewengkon Operasi V-Pangropéa atawa Daop 5 Purwokerto atawa Daop V-PWT, Hanacaraka: ꦝꦲꦺꦫꦃꦎꦥꦼꦫꦱꦶ꧇꧕꧇ꦥꦸꦂꦮꦏꦼꦂꦠ, Pamekaran jeung Semarangan: Dhaérah Operasi V-Purwakerta) nyaéta Wewengkon Operasi PT Station Seuneu Indonésia, nu ngacakup wewengkon bagi ...

                                               

Daérah Operasi VI Yogyakarta

Wewengkon Operasi VI atawa Daop 6 Jogja atawa Daop VI YK nyaéta Wewengkon Operasi PT Station Seuneu Indonésia, nu ngacakup wewengkon Nagara Di Yogyakarta jeung Central bagian kidul. Wewengkon Operasi VIDEO Dina nu boga kantor anu badag, kaasup St ...

                                               

Daérah Operasi VII Madiun

Wewengkon Operasi KATUJUH tepi walungan solo atawa Daop VII atawa Daop 7 tepi walungan solo nyaéta Wewengkon Operasi PT Station Seuneu Indonésia, nu ngacakup wilayah Kulon bagian Wétan the west bank. Dina ieu ogé aya nu industri kareta api hiji-h ...

                                               

Daérah Operasi VIII Surabaya

Wewengkon Operasi VIII Surabaya atawa Daop 8 Surabaya atawa Daop VIII SB nyaéta Wewengkon Operasi PT Station Seuneu Indonésia, nu ngacakup wilayah Kulon bagian Wétan tengah. Aya mangrupa stasion gedé a perenahna di Daop 8 Surabaya, kaasup Stasion ...

                                               

Ignasius Jonan

Ignasius Jonan Utama Diréktur PT Keréta Seuneu Indonésia, dina taun 2009, tina s.d. sekarang. Ignasius Jonan dilayanan kalungguhan minangka Diréktur Utama WAKTU-Keréta Api Indonesia, luyu jeung nu panugasan pamaréntah ngaliwatan Kementerian BUMN ...

                                               

Jalur karéta api Cibatu-Cikajang

Jalur kareta api Di-Sorangan nyaéta jalur kareta api nganonaktipkeun nu nyambungkeun Stasion Di dina garis utama ka Kantor Bupati jeung mangka ka Database. Jalur dipareuman total dina taun 1983. Ayeuna, line nyaéta dina prosés réaktipasi.

                                               

Jalur karéta api Cikampék-Cirebon

Jalur kareta api Cikampék-Cirebon jalur kareta api utama wewengkon kalér pulo Jawa. Jalur kareta jeung ieu téh jalan pangsibukna di pulo Jawa. Ti mimiti 2002 jalur ieu boga double lagu pikeun ngarojong lagu lalampahan kareta. Jalur ieu kaasup kan ...

                                               

Jalur karéta api Cikampék-Padalarang

Jalur kareta api Cikampék-Sora nyambungkeun Terminal ka Cikampék jeung Stasion tina Sora jeung jadi garis utama kareta api nu ngahubungkeun Kota jeung Bandung. Jalur ieu kaasup di Wewengkon Operasi of the KADUA Sex jeung katelah jalan nu pungkal- ...

                                               

Jalur karéta api Cilacap-Kasugihan

Jalur kareta api Cilacap-Kasugihan jalur kareta api cabang nu disambungkeun Kota Cilacap jeung jalur utama wewengkon kidul pulo Jawa. Papanggihna jalur jeung nu utama jalur di Kasugihan. Kiwari kareta panumpang anu ngaliwatan jalur ieu téh hiji k ...

                                               

Jalur karéta api Cirebon-Tegal

Jalur kareta datang ti-Na nyaéta jalur kareta api utama wewengkon kalér pulo Jawa. Jalur ieu boga double lagu pikeun ngarojong lagu lalampahan kareta. Jalur ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi nu KATILU Populasi jeung Wewengkon Operasi IV Sema ...

                                               

Jalur karéta api Cirebon–Prupuk

Jalur kareta api Populasi–Prupuk jalur kareta api nu ngahubungkeun Stasion Cirebon jeung Station Prupuk nu kira-kira 75 km. Jalur ieu mangrupa bagian utama jalur kareta api lalu lintas ka kalér Pulo Jawa jeung jalur kareta api lalu lintas ka kidu ...

                                               

Jalur karéta api Kasugihan-Kroya

Jalur kareta api Cilacap-Kasugihan. Jalur kareta api Prupuk-Kroya. Jalur kareta Sora-Kasugihan. (A train Sounds-Kasugihan) Jalur kareta api Kroya-Kutoarjo.

                                               

Jalur karéta api Kroya-Kutoarjo

Jalur kareta api Kroya-Kutoarjo jalur kareta api nu ngahubungkeun Stasion Kroya jeung Stasion Kutoarjo. Sakabéh garis ieu dina Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Di jalan ieu, aya hiji torowongan Ijo anu cukup lila. Ayeuna, jalur eta dina pangwanguna ...

                                               

Jalur karéta api Manggarai-Jatinegara

Jalur karéta api Manggarai-Jatinegara jalur kareta api pondok téh Manggarai Station jeung Station tina Jatinegara. Sanajan panjang jalur ngan 2 kilométer pasagi, jalur nyaeta jalur tina dua jeung éta penting, sabab unggal poé jeung ieu diliwatan ...

                                               

Jalur karéta api Manggarai-Padalarang

Jalur karéta api Manggarai-Padalarang jalur kareta api nu aya di dua propinsi, nyaéta MODAL Jakarta jeung Jawa Kulon. Ti Stasion Manggarai nepi Stasion Sukabumi, kaasup Wewengkon Operasi jeung Eta, sedengkeun di Antara Ranji nepi ka Sora, kaasup ...

                                               

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan

Jalur kareta Sora-Kasugihan jalur kareta api di Pulo Jawa, bagian kidul. Jalur kareta ieu nyambung ka sababaraha kota. Jalur kareta ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi of the KADUA Sex jeung Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Jalur kareta a dipika ...

                                               

Jalur karéta api Prupuk-Kroya

Jalur kareta api Prupuk-Kroya jalur kareta api utama wewengkon kidul pulo Jawa. Ti mimiti 28 januari 2019 jalur ieu geus mangrupa hiji double-lagu pikeun ngarojong lagu lalampahan kareta. Jalur ieu kaasup ka Wewengkon Operasi V Indonesia. Jalur n ...

                                               

Jalur karéta api Rajawali-Cikampék

Jalur kareta api Rajawali-Cikampék jalur kareta api anu aya di Wewengkon Operasi mah Boga. Jalur ieu ngaliwatan dua propinsi jeung 5 kacamatan kota, nyaéta IBUKOTA Jakarta jeung Jawa Kulon. Jalur ieu geus diéléktrifikasi pikeun Rélaxasi. Jalur ie ...

                                               

Jalur karéta api Tegal-Brumbung

Jalur kareta api Tegal-Brumbung jalur kareta api aktip anu nyambungkeun Terminal ka Tegal nu jeung Brumbung Station kira-kira 160 kilométer ngaliwatan Station Semarang Poncol jeung Stasion Semarang Tawang. Jalur ieu mangrupa jalur utama ka kalér ...

                                               

Jalur karéta api Tegal-Prupuk

Jalur kareta api Tegal-Prupuk jalur kareta api cabang di wewengkon kalér pulo Jawa. jalur tunggal lagu. Jalur ieu kaasup ka Wewengkon Operasi V Indonesia. Ieu garis jalur pangsepina di pulo Jawa. Ayeuna, ngan kareta api kétél, kareta api Kamandak ...

                                               

KAI Commuter Indonésia

KA Komuter Indonesia, atawa Stasion Komuter Indonesia, atawa KRL Komuter Garis service jalur karéta listrik nu dioperasikeun ku PT Station Komuter Indonesia, anak perusahaan ti PT Stasion Kareta api mangrupa Taratas, perlu disampurnakeun. KRL geu ...

                                               

Karéta api Anjasmoro

Kareta api Anjasmoro hiji Panumpang kareta api Kelas Éksekutip jeung Ékonomi tina AC Plus geus dioperasikeun ku PT Station seuneu Indonésia Wewengkon Operasi jeung Restoran nu ngalayanan rute ka Pasar senen-Jombang leuwih Dina jeung sabalikna.

                                               

Karéta api Argo Bromo Anggrék

Karéta api Argo Bromo Orchid hiji kareta api éksprés kelas éksekutip katépa nu ngalayanan rute ka Stasion Jakarta - Stasion Surabaya Pasarturi. Kareta api ieu hiji kareta api éksprés nyaéta panggancangna di Nagara, alatan waktu ieu diheulakeun la ...

                                               

Karéta api Argo Cheribon

Kareta api Kainféksi Cheribon nyaéta pikeun ngalatih kelas Éksekutip Kainféksi jeung Ékonomi AC Plus gambar anyar nu dijalankeun ku PT Station Seuneu Indonésia, Wewengkon Operasi MANA asalna tina kahiji kalina geus dioperasikeun dina tanggal 16 a ...

                                               

Karéta api Argo Dwipangga

Kareta api Kainféksi Dwipangga nyaéta pikeun ngalatih kelas éksekutip kainféksi anu nyambungkeun Terminal ka Jakarta jeung Station Sanggeus Lomba. Kareta nu ieu jeung kareta api Argo Lawu nutupan route sarua, nyaéta Jakarta-Sanggeus Lomba. Kareta ...

                                               

Karéta api Argo Lawu

Karéta api Argo Lawu téh hiji kareta api kelas éksekutip kainféksi anu nyambungkeun Terminal ka Jakarta jeung Station Sanggeus Lomba. Kareta nu ieu jeung kareta api Kainféksi Dwipangga ngalayanan rute Jakarta-Surakarta. Kareta nu ieu dioperasikeu ...

                                               

Karéta api Argo Muria

Kareta api Kainféksi Muria utama éksekutip kainféksi anu nyambungkeun Terminal ka Jakarta jeung ka Stasion Semarang Tawang. Kareta nu ieu ngajalankeun jeung kareta api Kainféksi Sindoro pikeun nutupan rute sarua. Kareta nu ieu dioperasikeun ku We ...

                                               

Karéta api Argo Parahyangan

Kareta api Kainféksi, kakawasaan sumedang larang atawa Gopar téh pikeun ngalatih kelas éksekutip kainféksi anu nyambungkeun Jakarta jeung Bandung. Kainféksi, kakawasaan sumedang larang dioperasikeun ku Daop 2 Bandung jeung Daop 1 Jakarta. Kareta ...

                                               

Karéta api Argo Sindoro

Kareta api Kainféksi Sindoro nyaéta pikeun ngalatih kelas éksekutip katépa nu ngalayanan rute ka Stasion Jakarta-Stasion Semarang Tawang. Rute ieu ogé dilayanan ku hiji kareta api nu Kainféksi Muria. Kareta nu ieu asalna KA Kainféksi Muria I. Kar ...

                                               

Karéta api Argo Wilis

Karéta api Argo Wilis nyaéta pikeun ngalatih kelas eksekutif kainféksi anu nyambungkeun Terminal ka Jakarta jeung ka Stasion Surabaya Gubeng ngaliwatan Bandung-Banjar-Kroya-Kutoarjo-bank ti solo walungan. Karéta api Argo Wilis ieu dioperasikeun k ...

                                               

Karéta api Arjuna Éksprés

Kareta api Éksprés Jeung pikeun kareta lokal komuter nyaéta pikeun ngalayanan rute ka Stasion tepi walungan solo - Station Surabaya Gubeng. Kareta anu make blok KRDI. Kareta nu ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi KATUJUH tepi walungan solo.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →