★ Free online encyclopedia. Did you know? page 179



                                               

2011 UC190

Poé 2011 UC190 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210288.

                                               

2011 UC276

Poé 2011 UC276 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210312.

                                               

2011 UC292

Poé 2011 UC292 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215231.

                                               

2011 UC64

Poé 2011 UC64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210214.

                                               

2011 UD

Poé 2011 UD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.781, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210155.

                                               

2011 UD115

Poé 2011 UD115 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215214.

                                               

2011 UD256

Poé 2011 UD256 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�308488.

                                               

2011 UD64

Poé 2011 UD64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215208.

                                               

2011 UE

Poé 2011 PALANGA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210155.

                                               

2011 UE10

Poé 2011 UE10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210167.

                                               

2011 UE21

Poé 2011 UE21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.736, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210178.

                                               

2011 UE256

Poé 2011 UE256 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.806, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219336.

                                               

2011 UE305

Poé 2011 UE305 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343563.

                                               

2011 UF10

Poé 2011 UF10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210168.

                                               

2011 UF21

Poé 2011 UF21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327107.

                                               

2011 UF256

Poé 2011 UF256 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.688, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210306.

                                               

2011 UG10

Poé 2011 UG10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210168.

                                               

2011 UG169

Poé 2011 UG169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213680.

                                               

2011 UG20

Poé 2011 UG20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.685, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210176.

                                               

2011 UG256

Poé 2011 UG256 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218121.

                                               

2011 UH10

Poé 2011 UH10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210168.

                                               

2011 UH169

Poé 2011 UH169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215220.

                                               

2011 UH20

Poé 2011 UH20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215202.

                                               

2011 UH21

Poé 2011 UH21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230281.

                                               

2011 UJ10

Poé 2011 UJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210168.

                                               

2011 UJ169

Poé 2011 UJ169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215220.

                                               

2011 UJ20

Poé 2011 UJ20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210176.

                                               

2011 UK10

Poé 2011 UK10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210168.

                                               

2011 UK21

Poé 2011 UK21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210179.

                                               

2011 UL10

Poé 2011 UL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213582.

                                               

2011 UL147

Poé 2011 UL147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218118.

                                               

2011 UL169

Poé 2011 UL169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210279.

                                               

2011 UM147

Poé 2011 UM147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339457.

                                               

2011 UM169

Poé 2011 UM169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386833.

                                               

2011 UN20

Poé 2011 UN20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215202.

                                               

2011 UN91

Poé 2011 UN91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�221225.

                                               

2011 UO91

Poé 2011 UO91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�221225.

                                               

2011 UP20

Poé 2011 UP20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210177.

                                               

2011 UP63

Poé 2011 UP63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215208.

                                               

2011 UP91

Poé 2011 UP91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322261.

                                               

2011 UQ20

Poé 2011 UQ20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 210177.

                                               

2011 UQ63

Poé 2011 UQ63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210212.

                                               

2011 UQ91

Poé 2011 UQ91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215211.

                                               

2011 UR255

Poé 2011 UR255 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397797.

                                               

2011 UR63

Poé 2011 UR63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210212.

                                               

2011 UR91

Poé 2011 UR91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210232.

                                               

2011 US63

Poé 2011 US63, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.777, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234422.

                                               

2011 US91

Poé 2011 US91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�210232.

                                               

2011 UT

Poé 2011 UT nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218114.

                                               

2011 UT20

Poé 2011 UT20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392376.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →