★ Free online encyclopedia. Did you know? page 176



                                               

2011 OS15

Poé 2011 OS15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202290.

                                               

2011 OV17

Poé 2011 OV17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205905.

                                               

2011 OV18

Poé 2011 OV18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�221223.

                                               

2011 OV4

Poé 2011 OV4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409388.

                                               

2011 OW17

Poé 2011 OW17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208315.

                                               

2011 OW4

Poé 2011 OW4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206205.

                                               

2011 OX17

Poé 2011 OX17, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.747, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206205.

                                               

2011 OX4

Poé 2011 OX4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208314.

                                               

2011 OY17

Poé 2011 OY17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234419.

                                               

2011 OY4

Poé 2011 OY4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202287.

                                               

2011 PC2

Poé 2011 PC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243510.

                                               

2011 PE2

Poé 2011 PE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208316.

                                               

2011 PF2

Poé 2011 PF2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208316.

                                               

2011 PK10

Poé 2011 PK10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205920.

                                               

2011 PN1

Poé 2011 PN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.130, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277220.

                                               

2011 PO1

Poé 2011 PO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403002.

                                               

2011 PS

Poé 2011 p. s. salah sahiji astéroid beubeur. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409388.

                                               

2011 PT1

Poé 2011 PT1, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277220.

                                               

2011 PU

Poé 2011 SAJARAH nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409388.

                                               

2011 PU1

Poé 2011 PU1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�307035.

                                               

2011 PW6

Poé 2011 PW6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342261.

                                               

2011 PX

Ayeuna dina 2011 PX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235398.

                                               

2011 QA14

Poé 2011 QA14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208318.

                                               

2011 QC14

Poé 2011 QC14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205932.

                                               

2011 QC46

Poé 2011 QC46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221223.

                                               

2011 QD50

Poé 2011 QD50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�205941.

                                               

2011 QE14

Poé 2011 QE14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215185.

                                               

2011 QE2

Poé 2011 QE2, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208317.

                                               

2011 QE23

Poé 2011 QE23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205934.

                                               

2011 QE38

Poé 2011 QE38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234419.

                                               

2011 QE48

Poé 2011 QE48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 211776.

                                               

2011 QF48

Poé 2011 QF48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�211776.

                                               

2011 QG21

Poé 2011 QG21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349278.

                                               

2011 QG9

Poé 2011 QG9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218109.

                                               

2011 QH50

Poé 2011 QH50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208320.

                                               

2011 QJ21

Poé 2011 QJ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�205934.

                                               

2011 QP96

Poé 2011 QP96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409390.

                                               

2011 QS2

Poé 2011 QS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288499.

                                               

2011 QS49

Poé 2011 QS49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208320.

                                               

2011 QT2

Poé 2011 QT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208317.

                                               

2011 QU37

Poé 2011 QU37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205938.

                                               

2011 QV37

Poé 2011 QV37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205938.

                                               

2011 QX8

Poé 2011 QX8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218109.

                                               

2011 QY11

Poé 2011 QY11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 211775.

                                               

2011 QZ13

Poé 2011 QZ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 308485.

                                               

2011 RH1

Poé 2011 RH1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.222, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205942.

                                               

2011 RJ1

Poé 2011 RJ1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215187.

                                               

2011 RV14

Poé 2011 RV14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�207922.

                                               

2011 RX

Poé 2011 RX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 211779.

                                               

2011 SA121

Poé 2011 SA121 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 211792.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →