★ Free online encyclopedia. Did you know? page 175



                                               

2011 LS17

Poé 2011 LS17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201160.

                                               

2011 LT17

Poé 2011 LT17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�252096.

                                               

2011 LV10

Poé 2011 LV10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200104.

                                               

2011 LY2

Poé 2011 LY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200104.

                                               

2011 LZ2

Poé 2011 LZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200104.

                                               

2011 MC

Ayeuna dina 2011 MC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200958.

                                               

2011 MD

Poé 2011 MD nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.037, bari magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297905.

                                               

2011 MD2

Poé 2011 MD2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200964.

                                               

2011 ME

Poé 2011 KURING, hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.727, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300648.

                                               

2011 ME5

Poé 2011 ME5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382692.

                                               

2011 MF

Ayeuna dina 2011 MF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307034.

                                               

2011 MJ

Poé 2011 MJ nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200962.

                                               

2011 MK

Poé 2011 MK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 307034.

                                               

2011 ML

Poé 2011 ML béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 206204.

                                               

2011 MN4

Poé 2011 MN4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202514.

                                               

2011 MO4

Poé 2011 MO4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 358156.

                                               

2011 MQ3

Poé 2011 MQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.110, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202514.

                                               

2011 MU

Poé 2011 HIBURAN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294864.

                                               

2011 MV

Ayeuna dina 2011 MV mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 2 ...

                                               

2011 MV1

Poé 2011 MV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 207792.

                                               

2011 MW1

Poé 2011 MW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285735.

                                               

2011 MW2

Poé 2011 MW2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 211773.

                                               

2011 MX

Poé 2011 MX nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200964.

                                               

2011 MX2

Poé 2011 MX2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 206204.

                                               

2011 MY2

Poé 2011 MY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202514.

                                               

2011 MZ2

Poé 2011 MZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202514.

                                               

2011 ND

Poé 2011 ND jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202514.

                                               

2011 NV

Poé éta dina 2011 NALIKA hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 206204.

                                               

2011 NY

Poé 2011 NY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224722.

                                               

2011 NZ

Poé 2011 NZ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293192.

                                               

2011 OA

Poé 2011 OA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301689.

                                               

2011 OB26

Poé 2011 OB26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277220.

                                               

2011 OC18

Poé 2011 OC18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 303370.

                                               

2011 OC57

Poé 2011 OC57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205913.

                                               

2011 OD18

Poé 2011 OD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202291.

                                               

2011 OE

Poé 2011 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 211773.

                                               

2011 OE16

Poé 2011 OE16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 206205.

                                               

2011 OE26

Poé 2011 OE26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.728, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202293.

                                               

2011 OF26

Poé 2011 OF26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.727, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206206.

                                               

2011 OJ10

Poé 2011 OJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409388.

                                               

2011 OJ45

Poé 2011 OJ45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.204, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�205911.

                                               

2011 OJ5

Poé 2011 OJ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346258.

                                               

2011 OK45

Poé 2011 OK45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 205912.

                                               

2011 OK5

Poé 2011 OK5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.159, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 298701.

                                               

2011 OL5

Poé 2011 OL5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.158, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346258.

                                               

2011 OL51

Poé 2011 OL51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 222948.

                                               

2011 OM5

Poé 2011 OM5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234418.

                                               

2011 ON24

Poé 2011 ON24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336559.

                                               

2011 OQ5

Poé 2011 OQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363674.

                                               

2011 OR15

Poé 2011 OR15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288498.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →