★ Free online encyclopedia. Did you know? page 174



                                               

2011 JB10

Poé 2011 JB10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200337.

                                               

2011 JD1

Poé 2011 JD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200337.

                                               

2011 JE1

Poé 2011 JE1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200337.

                                               

2011 JL

Poé 2011 JL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200336.

                                               

2011 JN5

Poé 2011 JN5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200337.

                                               

2011 JP29

Poé 2011 JP29 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.497, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292162.

                                               

2011 JR13

Poé 2011 JR13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.726, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369128.

                                               

2011 JU10

Poé 2011 JU10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200337.

                                               

2011 JV10

Poé 2011 JV10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 29.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198778.

                                               

2011 JW10

Poé 2011 JW10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200337.

                                               

2011 JX1

Poé 2011 JX1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J70.

                                               

2011 JY1

Poé 2011 JY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278269.

                                               

2011 JZ10

Poé 2011 JZ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293191.

                                               

2011 KC15

Poé 2011 KC15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 206203.

                                               

2011 KE

Poé éta dina 2011 nepi KA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.955, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200072.

                                               

2011 KE15

Poé 2011 KE15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206203.

                                               

2011 KE3

Poé 2011 KE3 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 266938.

                                               

2011 KF36

Poé 2011 KF36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200102.

                                               

2011 KF4

Poé 2011 KF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349276.

                                               

2011 KF9

Poé 2011 KF9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201156.

                                               

2011 KG13

Poé 2011 KG13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200087.

                                               

2011 KG20

Poé 2011 KG20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200092.

                                               

2011 KG4

Poé 2011 KG4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.086, bari magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200079.

                                               

2011 KH4

Poé 2011 KH4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202513.

                                               

2011 KJ15

Poé 2011 KJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.732, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200088.

                                               

2011 KJ20

Poé 2011 KJ20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.826, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200092.

                                               

2011 KK15

Poé 2011 KK15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201156.

                                               

2011 KK9

Poé 2011 KK9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200083.

                                               

2011 KL12

Poé 2011 KL12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200086.

                                               

2011 KN17

Poé 2011 KN17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201156.

                                               

2011 KN9

Poé 2011 KN9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215183.

                                               

2011 KO17

Poé 2011 KO17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369128.

                                               

2011 KP16

Poé 2011 KP16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201156.

                                               

2011 KP17

Poé 2011 KP17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377827.

                                               

2011 KQ19

Poé 2011 KQ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201156.

                                               

2011 KT15

Poé 2011 KT15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200089.

                                               

2011 KU15

Poé 2011 KU15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.875, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200089.

                                               

2011 KV15

Poé 2011 KV15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200089.

                                               

2011 KW19

Poé 2011 KW19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397787.

                                               

2011 KX15

Poé 2011 KX15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200090.

                                               

2011 LA19

Poé 2011 LA19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392368.

                                               

2011 LB19

Poé 2011 LB19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.150, bari magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200105.

                                               

2011 LC19

Poé 2011 LC19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�404993.

                                               

2011 LD1

Poé 2011 LD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.779, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201158.

                                               

2011 LD19

Poé 2011 LD19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 293192.

                                               

2011 LH

Poé 2011 LH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363672.

                                               

2011 LH21

Poé 2011 LH21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215184.

                                               

2011 LJ1

Poé 2011 LJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.693, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369129.

                                               

2011 LJ19

Poé 2011 LJ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215184.

                                               

2011 LJ20

Poé 2011 LJ20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200956.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →