★ Free online encyclopedia. Did you know? page 173



                                               

2011 GH3

Poé 2011 GH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.771, bari magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331316.

                                               

2011 GH44

Poé 2011 GH44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199012.

                                               

2011 GH62

Poé 2011 GH62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200328.

                                               

2011 GJ3

Poé 2011 GJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199011.

                                               

2011 GJ44

Poé 2011 GJ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199012.

                                               

2011 GL60

Poé 2011 GL60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301688.

                                               

2011 GM62

Poé 2011 GM62 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208313.

                                               

2011 GO27

Poé 2011 GO27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�403001.

                                               

2011 GO65

Poé 2011 GO65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200329.

                                               

2011 GP28

Poé 2011 GP28 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 29.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196488.

                                               

2011 GP65

Poé 2011 GP65 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215182.

                                               

2011 GQ59

Poé 2011 GQ59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201151.

                                               

2011 GQ65

Poé 2011 GQ65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397786.

                                               

2011 GR36

Poé 2011 GR36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196488.

                                               

2011 GR59

Poé 2011 GR59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199013.

                                               

2011 GS60

Poé 2011 GS60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.923, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200328.

                                               

2011 GV65

Poé 2011 GV65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198691.

                                               

2011 GV9

Poé 2011 GV9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196487.

                                               

2011 GW65

Poé 2011 GW65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 198691.

                                               

2011 GW9

Poé 2011 GW9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201150.

                                               

2011 GX65

Poé 2011 GX65 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292161.

                                               

2011 GZ2

Poé 2011 GZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196484.

                                               

2011 GZ54

Poé 2011 GZ54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.139, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 283165.

                                               

2011 HC24

Poé 2011 HC24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200331.

                                               

2011 HC36

Poé 2011 HC36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331317.

                                               

2011 HD24

Poé 2011 HD24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.799, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198729.

                                               

2011 HD63

Poé 2011 HD63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208313.

                                               

2011 HE24

Poé 2011 HE24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363663.

                                               

2011 HG

Poé 2011 HG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�209958.

                                               

2011 HH

Poé 2011 BIROKRAT jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200330.

                                               

2011 HH1

Poé 2011 HH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200330.

                                               

2011 HJ

Poé 2011 HJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198704.

                                               

2011 HJ7

Poé 2011 HJ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361177.

                                               

2011 HL7

Poé 2011 HL7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322257.

                                               

2011 HN24

Poé 2011 HN24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198730.

                                               

2011 HO

Poé 2011 HO-hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224721.

                                               

2011 HO24

Poé 2011 HO24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.081, bari magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 198730.

                                               

2011 HO4

Poé 2011 HO4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200330.

                                               

2011 HO5

Poé 2011 HO5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.137, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200330.

                                               

2011 HO53

Poé 2011 HO53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200334.

                                               

2011 HP

Poé 2011 CALIFORNIA nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215182.

                                               

2011 HP24

Poé 2011 HP24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.110, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200331.

                                               

2011 HP4

Poé 2011 HP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361177.

                                               

2011 HQ

Poé 2011 HQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 249982.

                                               

2011 HQ4

Poé 2011 HQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 198710.

                                               

2011 HR60

Poé 2011 HR60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198759.

                                               

2011 HS

Poé 2011 KARTU anu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201151.

                                               

2011 HS60

Poé 2011 HS60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200334.

                                               

2011 HT

Ari dina hiji WAWANCARA 2011 pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202511.

                                               

2011 JA

Poé 2011 JA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200336.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →