★ Free online encyclopedia. Did you know? page 172



                                               

2011 FA23

Poé 2011 FA23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196453.

                                               

2011 FB29

Poé 2011 FB29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 202509.

                                               

2011 FE41

Poé 2011 FE41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199008.

                                               

2011 FF41

Poé 2011 FF41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.050, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196467.

                                               

2011 FG

Poé 2011 FG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196428.

                                               

2011 FG41

Poé 2011 FG41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199008.

                                               

2011 FP29

Poé 2011 FP29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199008.

                                               

2011 FQ16

Poé 2011 FQ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196448.

                                               

2011 FQ17

Poé 2011 FQ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196450.

                                               

2011 FQ2

Poé 2011 FQ2 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196431.

                                               

2011 FQ21

Poé 2011 FQ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196452.

                                               

2011 FQ29

Poé 2011 FQ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199008.

                                               

2011 FR17

Poé 2011 FR17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200324.

                                               

2011 FR2

Poé 2011 FR2 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.225, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196432.

                                               

2011 FR21

Poé 2011 FR21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196452.

                                               

2011 FR29

Poé 2011 FR29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227504.

                                               

2011 FR6

Poé 2011 FR6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199006.

                                               

2011 FS2

Poé 2011 FS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.115, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196432.

                                               

2011 FS29

Poé 2011 FS29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208312.

                                               

2011 FS6

Poé 2011 FS6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199006.

                                               

2011 FS9

Poé 2011 FS9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.052, bari magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196442.

                                               

2011 FT2

Poé 2011 FT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196432.

                                               

2011 FT29

Poé 2011 FT29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196459.

                                               

2011 FT53

Poé 2011 FT53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199009.

                                               

2011 FT9

Poé 2011 FT9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196442.

                                               

2011 FU9

Poé 2011 FU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196442.

                                               

2011 FV6

Poé 2011 FV6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.754, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196438.

                                               

2011 FV9

Poé 2011 FV9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196442.

                                               

2011 FY2

Poé 2011 FY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392365.

                                               

2011 FY22

Poé 2011 FY22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199007.

                                               

2011 FZ2

Poé 2011 FZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.784, salaku magnitudo mutlakna 17.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409386.

                                               

2011 FZ22

Poé 2011 FZ22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.882, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196453.

                                               

2011 GA

Poé 2011 GA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374433.

                                               

2011 GA3

Poé 2011 GA3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196484.

                                               

2011 GB

Poé 2011 KELAS nu jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199011.

                                               

2011 GB3

Poé 2011 GB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199011.

                                               

2011 GB55

Poé 2011 GB55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232597.

                                               

2011 GC

Poé 2011 GC nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201150.

                                               

2011 GC3

Poé 2011 GC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196485.

                                               

2011 GC55

Poé 2011 GC55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199013.

                                               

2011 GD

Poé 2011 GD nyaeta salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196482.

                                               

2011 GD2

Poé 2011 GD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�216189.

                                               

2011 GD60

Poé 2011 GD60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�221222.

                                               

2011 GD62

Poé 2011 GD62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 17.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373509.

                                               

2011 GD68

Poé 2011 GD68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409387.

                                               

2011 GE

Poé nu di 2011, GE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199011.

                                               

2011 GE2

Poé 2011 GE2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377824.

                                               

2011 GE62

Poé 2011 GE62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196497.

                                               

2011 GF

Poé nu di 2011, GF, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201150.

                                               

2011 GG3

Poé 2011 GG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.132, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196485.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →