★ Free online encyclopedia. Did you know? page 171



                                               

2011 DY4

Poé 2011 DY4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193828.

                                               

2011 EB

Poé 2011 EB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193843.

                                               

2011 EB7

Poé 2011 EB7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196818.

                                               

2011 EC

Ayeuna dina 2011 EC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196818.

                                               

2011 EC12

Poé 2011 EC12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196819.

                                               

2011 EC41

Poé 2011 EC41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.881, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196821.

                                               

2011 EC7

Poé 2011 EC7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.750, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�219301.

                                               

2011 ED12

Poé 2011 ED12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.134, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196819.

                                               

2011 ED41

Poé 2011 ED41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196821.

                                               

2011 ED78

Poé 2011 ED78 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K09.

                                               

2011 EE17

Poé 2011 EE17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196819.

                                               

2011 EE51

Poé 2011 EE51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193855.

                                               

2011 EF17

Poé 2011 EF17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215180.

                                               

2011 EG17

Poé 2011 EG17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377822.

                                               

2011 EH

Poé 2011 UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193843.

                                               

2011 EJ

Poé 2011 EJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193843.

                                               

2011 EJ47

Poé 2011 EJ47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199004.

                                               

2011 EK40

Poé 2011 EK40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193852.

                                               

2011 EL11

Poé 2011 EL11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.690, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265770.

                                               

2011 EL17

Poé 2011 EL17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196819.

                                               

2011 EL40

Poé 2011 EL40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.706, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193852.

                                               

2011 EL47

Poé 2011 EL47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.861, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193854.

                                               

2011 EL51

Poé 2011 EL51 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196822.

                                               

2011 EM11

Poé 2011 EM11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196819.

                                               

2011 EM40

Poé 2011 EM40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193852.

                                               

2011 EN11

Poé 2011 EN11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193846.

                                               

2011 EN40

Poé 2011 EN40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369122.

                                               

2011 EN51

Poé 2011 EN51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196822.

                                               

2011 EO11

Poé 2011 éo11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193846.

                                               

2011 EO40

Poé 2011 EO40 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199003.

                                               

2011 EO51

Poé 2011 EO51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.786, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�404992.

                                               

2011 EP40

Poé 2011 EP40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�216187.

                                               

2011 ES4

Poé 2011 ES4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193844.

                                               

2011 ES74

Poé 2011 ES74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196823.

                                               

2011 ET20

Poé 2011 ET20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 193849.

                                               

2011 ET29

Poé 2011 ET29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 343533.

                                               

2011 ET4

Poé 2011 ET4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392364.

                                               

2011 ET74

Poé 2011 ET74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199005.

                                               

2011 EU20

Poé 2011 EU20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196819.

                                               

2011 EU73

Poé 2011 EU73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 193856.

                                               

2011 EV29

Poé 2011 EV29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196820.

                                               

2011 EV4

Poé 2011 EV4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 193844.

                                               

2011 EV73

Poé 2011 EV73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193856.

                                               

2011 EW16

Poé 2011 EW16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�256124.

                                               

2011 EW29

Poé 2011 EW29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317669.

                                               

2011 EW4

Poé 2011 EW4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�308483.

                                               

2011 EW73

Poé 2011 EW73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196823.

                                               

2011 EW74

Poé 2011 EW74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199005.

                                               

2011 EX29

Poé 2011 EX29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.781, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196820.

                                               

2011 EY11

Poé 2011 EY11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196819.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →