★ Free online encyclopedia. Did you know? page 17



                                               

Stasion Brumbung

Brumbung station nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Kembangarum, Mranggen, Jawa barat. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang. Stasion iue station hiji-hijina anu masih a ...

                                               

Stasion Bumiayu

Stasion Bumiayu nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya dina Dukuhturi, Bumiayu, Brebes. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 236.45 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku jalur anu lugas luh ...

                                               

Stasion Butuh

Kudu nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leuwih leutik anu perenahna dina Kudu Purworejo. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 10 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Ieu stasion geus opat lagu, jeung garis 2 jeun ...

                                               

Stasion Ciamis

Stasion Lawang stasion kareta kelas II aya di Filipina, Filipina. Stasion nyaeta luhurna 199 m sarta ngabogaan sloping keeper tina 10 permil téh kaasup ka Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Stasion dina sababaraha méter ka arah kidul ti Ngaran J ...

                                               

Stasion Ciawi

Stasion Ciawi nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Ciawi Tasikmalaya. Stasion ieu ayana teu jauh ti jalan raya Bandung - Anjeun. Stasion ieu gaduh tilu jalur 2 salaku jalur anu lugas luhur. Kiwari station ngan service pasilangan atawa pasusul ...

                                               

Stasion Cibinong

Stasion Jakarta nyaéta hiji stasion karéta api nu aya dina Pabuaran, Jakarta, London. Ieu stasion jeung jalurna anyar station, jeung dijeunna dina taun 1990-an. Ieu stasion kahiji anu kuring dijieun pikeun nutupan kareta api batubara ti Station C ...

                                               

Stasion Cibungur

Stasion Tapi nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Tapi, Bungursari, Purwakarta. Ieu téh hiji stasion geus tilu garis 2 jeung 3 salaku jalur anu lugas luhur. Stasion Tapi nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Wewengkon Operasi of the KADUA ...

                                               

Stasion Cicaléngka

Stasion Cicaléngka nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Jalan Cicaléngka Kulon, Cicaléngka, Bandung. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 689 square nyaéta pikeun jadi terminal pangeureunan ahir pikeun ngalatih hiji Klub loka ...

                                               

Stasion Cipatat

Stasion Cipatat nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Cipatat Bandung Barat. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 345 méter dioperasikeun ku Wewengkon Operasi 2-Bandung. Lila teu aktif, nu kiwari jalur kareta Cianjur - Sora eukeur dihurungkeun de ...

                                               

Stasion Cirahayu

Stasion Cirahayu nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Kadipatén Anjeun kudu. Stasion ieu ngaran kuna Station Trowék atawa Torowék dina taun 1960-an ngaran diganti sanggeus kajadian nu state dina garis ieu salah. kusabab perenahna nu aya di. S ...

                                               

Stasion Ciranjang

Stasion Ciranjang nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Ciranjang Cianjur, West Java. Stasion luhur 272 square ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Lila teu aktif, nu kiwari jalur kareta Cianjur - Sora eukeur dihurungkeun d ...

                                               

Stasion Citayam

Stasion Citayam nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Bojong Istilah Terong, Cipayung, Dépok. Stasion ieu ayana di Wewengkon Operasi mah Boga. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 120 m ngawula KRL Garis Komuter. Di kiduleun ieu stasi ...

                                               

Stasion Comal

Stasion garut baris diwangun nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Purwosari, garut baris diwangun, Pemalang. Stasion aun di luhurna 10 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang. Stasion ieu stasion pangwétanna di ...

                                               

Stasion Dépok

Stasion Dépok atawa sakapeung ogé disebut salaku Station Dépok Lama nyaéta hiji stasion karéta api téh hiji kelas badag type C, nu aya di Pancoran Mas, Dépok. Stasion ieu ayana di Wewengkon Operasi mah Boga. Stasion Dépok geus 4 garis nu ngawula ...

                                               

Stasion Dépok Baru

Stasion Di Dépok, nyaeta stasion kareta di Dépok, Pancoran Mas, Dépok. Stasion ieu ayana di luhurna 93 m di luhur permukaan laut téh kaasup di Wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion ieu ayana universitas sabab aya tukangeun Kantor Walikota, ITC Dép ...

                                               

Stasion Ijo

Stasion Ijo nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Bumiagung, Rowokele, Kebumén. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 25 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Ieu téh hiji stasion geus tilu garis, jeung line 1 ny ...

                                               

Stasion Jatinegara

Stasion Jatinegara nyaéta station railway nyaéta angka nu gede kelas tipe A anu aya dina wates antara Jatinegara jeung Matraman, pasna di Kalurahan pikeun Pisangan Di Matraman, Jakarta Timur. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 méter ieu kaasup ...

                                               

Stasion Jayakarta

Stasion ieu Dipikawanoh mangrupa stasion karéta api téh kelas II pererahna di Mangga Dua ka Kidul, Widang great Wall, nu Puseur Kota. Stasion ieu hiji stasion nu lolobana aya dina jalan layang Kota–Manggarai. Sakumaha ngaranna diambil tina jalan ...

                                               

Stasion Kalibodri

Stasion Kalibodri nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Tegorejo, Pegandon, Kendal. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 9 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang. Ieu stasion geus lima garis, jeung gar ...

                                               

Stasion Kaliwedi

Stasion Kaliwedi nyaéta hiji stasion karéta api non-aktif kelas III / leuwih leutik anu perenahna dina Kaliwedi Lor, Kaliwedi, Cirebon. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 6 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus tilu garis, jeun ...

                                               

Stasion Karangpucung

Stasion Karangpucung nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Jajawar, Banjar, Banjar. Stasion ieu jadi stasion nu pangkulonna di Kota Banjar. Stasion ieu gaduh tilu jalur 2 salaku jalur anu lugas luhur. Kiwari station ngan ser ...

                                               

Stasion Kemranjén

Stasion Kemranjén nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Sibalung, Kemranjén, Banyumas. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 7 méter ieu pikeun asup ka Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Ayeuna, jalur pikeun double pétak Kroya-Kemra ...

                                               

Stasion Kiaracondong

Stasion Kawinan atawa Stasion Kircon teh station railway nyaéta angka nu gede kelas tipe C di Kota Bandung, pinuh ku nu wates antara Desa Babakansari jeung kadua Kebonjayanti. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 681 pasagi téh kaasup ka Wewengkon ...

                                               

Stasion Kréngséng

Stasion Kréngséng nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Kréngséng, Gringsing, Batang. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 9 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang. Ieu téh hiji stasion geus tilu garis ...

                                               

Stasion Kutowinangun

Stasion Kutowinangun nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Kuwarisan, Kutowinangun, Kebumén. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 13 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Ieu stasion geus opat lagu, jeung garis ...

                                               

Stasion Langen

Station Langen nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Muktisari, Langensari, Banjar. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 16 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa jeung jadi nu hiji jeung ngan station Daop 5 aya di bank Jabar. S ...

                                               

Stasion Larangan (Tegal)

Ban nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Munjungagung, Kramat, Garing. Stasion aun nu aya di level of the imf, 4 méter ieu ayana di Wewengkon Operasi IV Semarang. Ieu stasion geus opat lagu, jeung garis 1 jeung 2 nu jadi se ...

                                               

Stasion Lebakjero

Stasion Lebakjero nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Cihérang, Nagreg, Sunda mah. Stasion ieu stasion pangwétanna di Bandung sarta jadi wates antara Kabupatén Bandung jeung kabupatén Garut. Lebakjero stasion kadua pangluhurna di Indonesia, ...

                                               

Stasion Lempuyangan

Stasion Lempuyangan nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Kota Yogyakarta, Sarta Dina peran pivotal, berjarak ±1 km di wétanneun Stasion Di stasion utama di kota ieu. Stasion anu ngadegkeun dina 2 Maret 1872 ieu mangrupa panutup kareta api sac ...

                                               

Stasion Malébér

Stasion Malébér nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Malébér, D, Cianjur. Stasiona luhur 357 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Saprak KA Kainféksi Peuyeum eureun operasina, jalur vast Kawah - Sora jeung station-stasio ...

                                               

Stasion Mangkang

Stasion Mangkang nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Mangkang ka Kulon, Tugu, Semarang. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 5 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang. Stasion ieu stasion pangkulonna di Kota Sema ...

                                               

Stasion Manonjaya

Stasion Manonjaya nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Manonjaya Tasikmalaya. Stasion ieu jadi stasion tina pangwétanna di Handap ieu. Dina east of station ieu, aya hiji Cirahong eta. Stasion ieu gaduh tilu jalur 2 salaku j ...

                                               

Stasion Nambo

Stasion Nambo nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Bantar, Jati, Klapanunggal, Bogor. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 114 metres pangaruh téh kaasup kana Wewengkon Operasi jeung Kota jeung station pangwétanna ...

                                               

Stasion Pegadén Baru

Stasion Pegadén Anyar nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Kamarung, Pagadén, Subang. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 35 m milik Wewengkon Operasi di MANA datang ti. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku j ...

                                               

Stasion Petarukan

Stasion Petarukan nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Pamaréntahan, Petarukan, Pemalang. Stasion aun di luhurna 10 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang. Dina tanggal 30, 2008, jalur éntri sapanjang 6.8 km a ...

                                               

Stasion Plabuan

Nu Plabuan nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Ketanggan, Gringsing, Batang. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 4 méter ieu ayana di Wewengkon Operasi IV Semarang. Ieu téh hiji stasion geus tilu garis, jeung garis 1 jeung 3 ...

                                               

Stasion Pondok Cina

Stasion Pondok nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya dina Pondok Cina, Beji, Kota Dépok. Stasion ieu ayana di luhurna 74 méter sarta aya di wewengkon Operasi jeung Eta. Stasion Pondok Cina mangrupa salah sahiji stasion nu aya gawe langsung ...

                                               

Stasion Prembun

Stasion Prembun nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Prembun Kebumén. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 9 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Ieu stasion geus opat lagu, jeung garis 2 jeung 3 n ...

                                               

Stasion Rancaékék

Stasion Rancaékék nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Rancaékék Wétan, Rancaékék, Bandung. Ieu téh hiji stasion geus tilu jalur 2 nyaeta jalur lempeng. Stasion ogé boga dua wangunan, aya wangunan kidul wangunan ka kalér. Dina jaman baheula s ...

                                               

Stasion Rawabébék

Stasion Rawabébék nyaéta hiji stasion karéta api non-aktif nu aya di hiji Kota Di Turki ka Kulon, Turki. Stasion téh rék mareuman nu taun 1994 alatan sepi panumpang jeung jarak deukeut teuing jeung Stasion tina Cakung atawa Station ka Kranji. Tul ...

                                               

Stasion Sasaksaat

Stasion Sasaksaat téh hiji stasion karéta api nu aya di Sumurbandung, Cipatat, Bandung Barat. Ieu téh hiji stasion geus dua garis, jeung galur 2 salaku jalur anu lugas luhur. Arah Kota, aya hiji torowongan ieu pangpanjangna ti populasi Indonésia, ...

                                               

Stasion Selajambé

Stasion Selajambé nyaéta hiji stasion karéta api nganonaktipkeun aya di Selajambé, Sukaluyu, Cianjur, West Java. Stasion ianu luhur 357 ieu aya di Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Lila teu aktif, nu kiwari jalur kareta Cianjur - Sora eukeur di ...

                                               

Stasion Soka

Stasion Gerbera nyaéta hiji stasion karéta api nganonaktipkeun kelas III / leutik nu aya di Kedawung, Pejagoan, Kebumén. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 22 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion ieu dinonaktipkeun dina dé ...

                                               

Stasion Solo Balapan

Station Sanggeus Ahir nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Gilingan, Banjarsari, Surakarta. Stasion ieu station panggedena dina Surakarta sarta Jawa Tengah. Stasion ieu ngawula rail kelas éksekutip jeung bisnis, kareta pamungkas ékonomi servi ...

                                               

Stasion Sragi

Stasion Sragi nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Sragi Pekalongan. Stasion aun nu aya di level of the imf, 7 méter téh aya dina Wewengkon Operasi IV Semarang. Stasion ieu stasion pangkulonna di Kacamatan Pekalongan. Ieu t ...

                                               

Stasion Sruweng

Stasion Sruweng nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Sruweng Kebumén. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 13 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Ieu téh hiji stasion geus tilu garis, jeung line 1 nyaéta pik ...

                                               

Stasion Sumpiuh

Stasion Sumpiuh nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Jalan ka Stasion Sumpiuh Sumpiuh, Banyumas. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 17 méter téh kaasup ka Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus hiji taman leutik di gigireun rohangan hasil ...

                                               

Stasion Surabaya Gubeng

Stasion Surabaya Gubeng nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Gubeng Surabaya. Stasion nu boga imf, 5 méter téh hiji stasion tina panggedena di Wewengkon Operasi VIII Surabaya, di Kota Surabaya, sarta Jawa Wétan, jeung téh h ...

                                               

Stasion Surabaya Pasarturi

Stasion Surabaya Pasarturi nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Bubutan, Gundih, Surabaya. Stasion ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi VIII Surabaya nyaéta nu kahiji diwangun ku pikeun ngagosok irung anjeun / Nederlands ...

                                               

Stasion Suradadi

Stasion Suradadi atawa Station Surodadi nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Suradadi Garing. Stasion aun nu aya di level of the imf, 3 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang. Ieu téh hiji stasion geus tilu ga ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →