★ Free online encyclopedia. Did you know? page 169



                                               

2011 BF39

Poé 2011 BF39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194134.

                                               

2011 BF40

Poé 2011 BF40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.725, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192279.

                                               

2011 BF59

Poé 2011 BF59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402998.

                                               

2011 BG10

Poé 2011 BG10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192269.

                                               

2011 BG24

Poé 2011 BG24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192275.

                                               

2011 BG40

Poé 2011 BG40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194134.

                                               

2011 BG59

Poé 2011 BG59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194136.

                                               

2011 BH39

Poé 2011 BH39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192278.

                                               

2011 BH40

Poé 2011 BH40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192279.

                                               

2011 BH59

Poé 2011 BH59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194136.

                                               

2011 BJ10

Poé 2011 BJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192270.

                                               

2011 BJ39

Poé 2011 BJ39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245937.

                                               

2011 BL24

Poé 2011 BL24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194133.

                                               

2011 BL45

Poé 2011 BL45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.021, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192280.

                                               

2011 BM24

Poé 2011 BM24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194133.

                                               

2011 BM45

Poé 2011 BM45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.804, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194135.

                                               

2011 BM59

Poé 2011 BM59 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194136.

                                               

2011 BN59

Poé 2011 BN59 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 196806.

                                               

2011 BO24

Poé 2011 BO24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409078.

                                               

2011 BO40

Poé 2011 BO40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.098, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194134.

                                               

2011 BO59

Poé 2011 BO59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386818.

                                               

2011 BP24

Poé 2011 BP24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194133.

                                               

2011 BP40

Poé 2011 BP40 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.151, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194134.

                                               

2011 BT59

Poé 2011 BT59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.942, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331309.

                                               

2011 BU10

Poé 2011 BU10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.787, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192270.

                                               

2011 BU59

Poé 2011 BU59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192281.

                                               

2011 BV10

Poé 2011 BV10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192270.

                                               

2011 BV11

Poé 2011 BV11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.671, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192271.

                                               

2011 BV15

Poé 2011 BV15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194133.

                                               

2011 BV59

Poé 2011 BV59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193758.

                                               

2011 BW10

Poé 2011 BW10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.721, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192270.

                                               

2011 BW11

Poé 2011 BW11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.754, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192271.

                                               

2011 BW18

Poé 2011 BW18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194133.

                                               

2011 BW59

Poé 2011 BW59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�193758.

                                               

2011 BX10

Poé 2011 BX10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377819.

                                               

2011 BX11

Poé 2011 BX11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 323879.

                                               

2011 BX59

Poé 2011 BX59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 193758.

                                               

2011 BY10

Poé 2011 BY10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198990.

                                               

2011 BY11

Poé 2011 BY11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192271.

                                               

2011 BY18

Poé 2011 BY18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.783, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194133.

                                               

2011 BY24

Poé 2011 BY24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200308.

                                               

2011 BY59

Poé 2011 BY59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.118, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363616.

                                               

2011 BZ11

Poé 2011 BZ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192272.

                                               

2011 BZ18

Poé 2011 BZ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.706, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194133.

                                               

2011 BZ59

Poé 2011 BZ59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 193758.

                                               

2011 CA4

Poé 2011 CA4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194136.

                                               

2011 CA7

Poé 2011 CA7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 30.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192285.

                                               

2011 CB50

Poé 2011 CB50 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 198998.

                                               

2011 CC22

Poé 2011 CC22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.116, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192285.

                                               

2011 CD22

Poé 2011 CD22 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192665.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →