★ Free online encyclopedia. Did you know? page 166



                                               

2010 WB

Poé 2010 WB nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190748.

                                               

2010 WB3

Poé 2010 WB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.773, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�243477.

                                               

2010 WB9

Poé 2010 WB9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190044.

                                               

2010 WC1

Poé 2010 WC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.159, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190035.

                                               

2010 WC3

Poé 2010 WC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190037.

                                               

2010 WC9

Poé 2010 WC9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190044.

                                               

2010 WD9

Poé 2010 WD9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196791.

                                               

2010 WE1

Poé 2010 WE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190035.

                                               

2010 WE9

Poé 2010 WE9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252094.

                                               

2010 WF1

Poé 2010 WF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190035.

                                               

2010 WF3

Poé 2010 WF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230273.

                                               

2010 WG1

Poé 2010 WG1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.670, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190035.

                                               

2010 WG3

Poé 2010 WG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.146, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�213453.

                                               

2010 WH

Poé éta di 2010 NYA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339441.

                                               

2010 WH1

Poé 2010 WH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190035.

                                               

2010 WH3

Poé 2010 WH3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190037.

                                               

2010 WJ1

Poé 2010 WJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190035.

                                               

2010 WQ7

Poé 2010 WQ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336535.

                                               

2010 WR7

Poé 2010 WR7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�236287.

                                               

2010 WT

Poé 2010 WT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342256.

                                               

2010 WT8

Poé 2010 WT8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392361.

                                               

2010 WV8

Poé 2010 WV8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190043.

                                               

2010 WW8

Poé 2010 WW8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190749.

                                               

2010 WZ8

Poé 2010 WZ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196791.

                                               

2010 XA

Poé 2010 XA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190070.

                                               

2010 XA1

Poé 2010 XA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190073.

                                               

2010 XA24

Poé 2010 XA24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190090.

                                               

2010 XA25

Poé 2010 XA25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190091.

                                               

2010 XA59

Poé 2010 XA59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.294, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190108.

                                               

2010 XA68

Poé 2010 XA68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358147.

                                               

2010 XB

Poé 2010 XB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 29.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277208.

                                               

2010 XB24

Poé 2010 XB24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�205826.

                                               

2010 XB25

Poé 2010 XB25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190092.

                                               

2010 XB73

Poé 2010 XB73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190113.

                                               

2010 XC

Poé 2010 XC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190754.

                                               

2010 XC11

Poé 2010 XC11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.850, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346255.

                                               

2010 XC25

Poé 2010 XC25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�317636.

                                               

2010 XD

Poé 2010 PLIS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190754.

                                               

2010 XD11

Poé 2010 XD11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.852, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�279191.

                                               

2010 XD25

Poé 2010 XD25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�262223.

                                               

2010 XE

Poé 2010 XE téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190071.

                                               

2010 XE11

Poé 2010 XE11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190081.

                                               

2010 XE25

Poé 2010 XE25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192642.

                                               

2010 XF

Poé 2010 XF mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190071.

                                               

2010 XF11

Poé 2010 XF11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190081.

                                               

2010 XF25

Poé 2010 XF25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190093.

                                               

2010 XF64

Poé 2010 XF64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265756.

                                               

2010 XG

Poé 2010 XG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234411.

                                               

2010 XG11

Poé 2010 XG11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234411.

                                               

2010 XG25

Poé 2010 XG25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190093.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →