★ Free online encyclopedia. Did you know? page 165



                                               

2010 VL

Poé 2010 VL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186457.

                                               

2010 VL1

Poé 2010 VL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190740.

                                               

2010 VL139

Poé 2010 VL139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187246.

                                               

2010 VL65

Poé 2010 VL65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186470.

                                               

2010 VM

Ayeuna dina 2010 VM ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186458.

                                               

2010 VM139

Poé 2010 VM139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186478.

                                               

2010 VM65

Poé 2010 VM65 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.030, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190742.

                                               

2010 VN1

Poé 2010 VN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186461.

                                               

2010 VN139

Poé 2010 VN139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.749, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186478.

                                               

2010 VN65

Poé 2010 VN65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�239850.

                                               

2010 VN98

Poé 2010 VN98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186474.

                                               

2010 VO

Poé 2010 VO nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190739.

                                               

2010 VO1

Poé 2010 VO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.271, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190740.

                                               

2010 VO139

Poé 2010 VO139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.705, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187246.

                                               

2010 VO21

Poé 2010 VO21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186464.

                                               

2010 VO98

Poé 2010 VO98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186474.

                                               

2010 VP

Poé 2010 VP pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186458.

                                               

2010 VP139

Poé 2010 VP139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187246.

                                               

2010 VP98

Poé 2010 VP98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.290, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186474.

                                               

2010 VQ139

Poé 2010 VQ139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187246.

                                               

2010 VQ21

Poé 2010 VQ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190740.

                                               

2010 VQ98

Poé 2010 VQ98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.027, bari magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190743.

                                               

2010 VR

Poé 2010 AWAN nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190739.

                                               

2010 VR139

Poé 2010 VR139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187246.

                                               

2010 VR21

Poé 2010 VR21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187233.

                                               

2010 VS21

Poé 2010 VS21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190740.

                                               

2010 VS71

Poé 2010 VS71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186471.

                                               

2010 VT11

Poé 2010 VT11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-J67.

                                               

2010 VT21

Poé 2010 VT21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.082, bari magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186465.

                                               

2010 VU

Poé 2010 VU téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186459.

                                               

2010 VU11

Poé 2010 VU11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.253, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292158.

                                               

2010 VU198

Poé 2010 VU198 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386816.

                                               

2010 VU21

Poé 2010 VU21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.725, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186465.

                                               

2010 VU98

Poé 2010 VU98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190743.

                                               

2010 VV21

Poé 2010 VV21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190740.

                                               

2010 VV98

Poé 2010 VV98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186475.

                                               

2010 VW139

Poé 2010 VW139 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186478.

                                               

2010 VW194

Poé 2010 VW194 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190747.

                                               

2010 VW75

Poé 2010 VW75 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190742.

                                               

2010 VW98

Poé 2010 VW98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322240.

                                               

2010 VX

Poé éta di 2010 DINA hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186459.

                                               

2010 VY

Poé 2010 VY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186459.

                                               

2010 VY139

Poé 2010 VY139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192636.

                                               

2010 VY71

Poé 2010 VY71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190742.

                                               

2010 VZ

Poé 2010 VZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�327079.

                                               

2010 VZ11

Poé 2010 VZ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.154, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186463.

                                               

2010 VZ139

Poé 2010 VZ139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196790.

                                               

2010 VZ71

Poé 2010 VZ71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 404983.

                                               

2010 VZ75

Poé 2010 VZ75 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.251, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190742.

                                               

2010 WA

Poé 2010 WA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 30.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186482.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →