★ Free online encyclopedia. Did you know? page 164



                                               

2010 UG

Poé 2010 UG jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186433.

                                               

2010 UG7

Poé 2010 UG7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.781, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186437.

                                               

2010 UH

Poé 2010 UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.307, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186433.

                                               

2010 UH7

Poé 2010 UH7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363565.

                                               

2010 UK8

Poé 2010 UK8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�301675.

                                               

2010 UL7

Poé 2010 UL7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186438.

                                               

2010 UL8

Poé 2010 UL8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 292158.

                                               

2010 UM

Poé 2010 UM jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190736.

                                               

2010 UM7

Poé 2010 UM7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227493.

                                               

2010 UO

Poé 2010 UO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186434.

                                               

2010 UO7

Poé 2010 UO7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190736.

                                               

2010 UP

Poé ti 2010 NEPI ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.100, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198985.

                                               

2010 UP7

Poé 2010 UP7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186438.

                                               

2010 UQ7

Poé 2010 UQ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297901.

                                               

2010 UR7

Poé 2010 UR7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186439.

                                               

2010 US7

Poé 2010 US7 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190736.

                                               

2010 UV7

Poé 2010 UV7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186440.

                                               

2010 UW7

Poé 2010 UW7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186440.

                                               

2010 UX6

Poé 2010 UX6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192626.

                                               

2010 UX7

Poé 2010 UX7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 239849.

                                               

2010 UX95

Poé 2010 UX95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386815.

                                               

2010 UY6

Poé 2010 UY6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234410.

                                               

2010 UZ6

Poé 2010 UZ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186436.

                                               

2010 UZ7

Poé 2010 UZ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186441.

                                               

2010 VA12

Poé 2010 VA12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.843, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190740.

                                               

2010 VA140

Poé 2010 VA140 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186479.

                                               

2010 VA40

Poé 2010 VA40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186467.

                                               

2010 VA72

Poé 2010 VA72 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186472.

                                               

2010 VA76

Poé 2010 VA76 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190742.

                                               

2010 VA99

Poé 2010 VA99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186475.

                                               

2010 VB1

Poé 2010 VB1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.271, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392360.

                                               

2010 VB140

Poé 2010 VB140 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192636.

                                               

2010 VB40

Poé 2010 VB40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190741.

                                               

2010 VB99

Poé 2010 VB99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186475.

                                               

2010 VC140

Poé 2010 VC140 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186479.

                                               

2010 VC40

Poé 2010 VC40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190741.

                                               

2010 VC72

Poé 2010 VC72 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.137, bari magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361168.

                                               

2010 VD1

Poé 2010 VD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392360.

                                               

2010 VD99

Poé 2010 VD99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190743.

                                               

2010 VE

Poé 2010 GEUS jadi béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402994.

                                               

2010 VE139

Poé 2010 VE139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190744.

                                               

2010 VF

Poé 2010 VF hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.754, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186457.

                                               

2010 VF139

Poé 2010 VF139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190744.

                                               

2010 VG

Poé 2010 VG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.119, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186457.

                                               

2010 VG1

Poé 2010 VG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�301679.

                                               

2010 VH

Poé 2010 VH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186457.

                                               

2010 VH1

Poé 2010 VH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190740.

                                               

2010 VJ

Poé 2010 VJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190739.

                                               

2010 VJ1

Poé 2010 VJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186461.

                                               

2010 VJ139

Poé 2010 VJ139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190745.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →