ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 163




                                               

2010 TJ167

Ari 2010 TJ167 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.434, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TJ19

Ari 2010 TJ19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.329, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TJ54

Ari 2010 TJ54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.329, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TJ7

Ari 2010 TJ7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.299, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 TK

Ari 2010 TK mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.381, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TK167

Ari 2010 TK167 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.686, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TK55

Ari 2010 TK55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.068, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TK6

Ari 2010 TK6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.349, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 TL117

Ari 2010 TL117 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.516, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TM167

Ari 2010 TM167 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.496, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 TM4

Ari 2010 TM4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.472, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 TM54

Ari 2010 TM54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.277, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TM55

Ari 2010 TM55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.524, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TN167

Ari 2010 TN167 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.587, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 TN3

Ari 2010 TN3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.229, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 TN4

Ari 2010 TN4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.434, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TN55

Ari 2010 TN55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.789, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TO55

Ari 2010 TO55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.412, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TP19

Ari 2010 TP19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.427, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TP54

Ari 2010 TP54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.597, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TP55

Ari 2010 TP55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.670, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TQ19

Ari 2010 TQ19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.294, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TQ54

Ari 2010 TQ54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.496, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TR54

Ari 2010 TR54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.372, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TS149

Ari 2010 TS149 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.390, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 TS19

Ari 2010 TS19 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.698, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TS54

Ari 2010 TS54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.231, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TS55

Ari 2010 TS55 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.469, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TU149

Ari 2010 TU149 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.828, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 TU5

Ari 2010 TU5 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.678, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TU54

Ari 2010 TU54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.312, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TV149

Ari 2010 TV149 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.519, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 TV54

Ari 2010 TV54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.615, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TW149

Ari 2010 TW149 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.615, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 TW54

Ari 2010 TW54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.234, sedengkeun magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TX168

Ari 2010 TX168 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.523, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaé ...

                                               

2010 TX54

Ari 2010 TX54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.338, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 TY54

Ari 2010 TY54 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.491, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 TZ53

Ari 2010 TZ53 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.334, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 UA7

Ari 2010 UA7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.505, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 UB

Ari 2010 UB mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.518, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 UB7

Ari 2010 UB7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.543, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 UB8

Ari 2010 UB8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.626, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 UC7

Ari 2010 UC7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.566, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 UD

Ari 2010 UD mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.264, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 UD8

Ari 2010 UD8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.261, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

2010 UE

Ari 2010 UE mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.728, sedengkeun magnitudo mutlakna 29.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 UE51

Ari 2010 UE51 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.060, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

2010 UE7

Ari 2010 UE7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.704, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

2010 UE8

Ari 2010 UE8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.268, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...