★ Free online encyclopedia. Did you know? page 163



                                               

2010 TJ167

Poé 2010 TJ167 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190736.

                                               

2010 TJ19

Poé 2010 TJ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186371.

                                               

2010 TJ54

Poé 2010 TJ54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186391.

                                               

2010 TJ7

Poé 2010 TJ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234754.

                                               

2010 TK

Poé 2010 TK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186358.

                                               

2010 TK167

Poé 2010 TK167 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186427.

                                               

2010 TK55

Poé 2010 TK55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.068, bari magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186396.

                                               

2010 TK6

Poé 2010 TK6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186363.

                                               

2010 TL117

Poé 2010 TL117 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369108.

                                               

2010 TM167

Poé 2010 TM167 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392360.

                                               

2010 TM4

Poé 2010 TM4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190734.

                                               

2010 TM54

Poé 2010 TM54 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186392.

                                               

2010 TM55

Poé 2010 TM55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243443.

                                               

2010 TN167

Poé 2010 TN167 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186427.

                                               

2010 TN3

Poé 2010 TN3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186360.

                                               

2010 TN4

Poé 2010 TN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186361.

                                               

2010 TN55

Poé 2010 TN55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.789, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186397.

                                               

2010 TO55

Poé 2010 TO55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186397.

                                               

2010 TP19

Poé 2010 TP19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186371.

                                               

2010 TP54

Poé 2010 TP54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192171.

                                               

2010 TP55

Poé 2010 TP55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.670, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190734.

                                               

2010 TQ19

Poé 2010 TQ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.294, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186371.

                                               

2010 TQ54

Poé 2010 TQ54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190734.

                                               

2010 TR54

Poé 2010 TR54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186393.

                                               

2010 TS149

Poé 2010 TS149 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311341.

                                               

2010 TS19

Poé 2010 TS19 ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186371.

                                               

2010 TS54

Poé 2010 TS54 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186393.

                                               

2010 TS55

Poé 2010 TS55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186397.

                                               

2010 TU149

Poé 2010 TU149 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.828, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�298695.

                                               

2010 TU5

Poé 2010 TU5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202492.

                                               

2010 TU54

Poé 2010 TU54 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409374.

                                               

2010 TV149

Poé 2010 TV149 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�266930.

                                               

2010 TV54

Poé 2010 TV54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186393.

                                               

2010 TW149

Poé 2010 TW149 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186420.

                                               

2010 TW54

Poé 2010 TW54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186394.

                                               

2010 TX168

Poé 2010 TX168 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186428.

                                               

2010 TX54

Poé 2010 TX54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�328172.

                                               

2010 TY54

Poé 2010 TY54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190734.

                                               

2010 TZ53

Poé 2010 TZ53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186389.

                                               

2010 UA7

Poé 2010 UA7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190736.

                                               

2010 UB

Poé 2010 UB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186431.

                                               

2010 UB7

Poé 2010 UB7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190736.

                                               

2010 UB8

Poé 2010 UB8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369109.

                                               

2010 UC7

Poé 2010 UC7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186436.

                                               

2010 UD

Poé 2010 UD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409375.

                                               

2010 UD8

Poé 2010 UD8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.261, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190736.

                                               

2010 UE

Poé 2010 PALANGA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.728, salaku magnitudo mutlakna 29.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186432.

                                               

2010 UE51

Poé 2010 UE51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.060, bari magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192627.

                                               

2010 UE7

Poé 2010 UE7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.704, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361167.

                                               

2010 UE8

Poé 2010 UE8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186441.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →