★ Free online encyclopedia. Did you know? page 162



                                               

2010 RX3

Poé 2010 RX3 nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183425.

                                               

2010 RX45

Poé 2010 RX45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183439.

                                               

2010 RY11

Poé 2010 RY11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183428.

                                               

2010 RY3

Poé 2010 RY3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190729.

                                               

2010 RZ11

Poé 2010 RZ11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183428.

                                               

2010 SA12

Poé 2010 SA12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192619.

                                               

2010 SA17

Poé 2010 SA17, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361165.

                                               

2010 SB

Poé 2010 KEUR hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186327.

                                               

2010 SC

Poé 2010 SC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187193.

                                               

2010 SC17

Poé 2010 SC17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.680, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186339.

                                               

2010 SC41

Poé 2010 SC41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386815.

                                               

2010 SD

Ayeuna dina 2010 SAKOLA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2010 SD12

Poé 2010 SD12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183457.

                                               

2010 SD13

Poé 2010 SD13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380698.

                                               

2010 SE

Poé 2010 SE nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183455.

                                               

2010 SE12

Poé 2010 SE12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187194.

                                               

2010 SF15

Poé 2010 SF15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186336.

                                               

2010 SH

Poé 2010 SH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183456.

                                               

2010 SJ13

Poé 2010 SJ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186333.

                                               

2010 SJ15

Poé 2010 SJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190733.

                                               

2010 SK13

Poé 2010 SK13, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.716, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186333.

                                               

2010 SK15

Poé 2010 SK15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190733.

                                               

2010 SL15

Poé 2010 SL15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186337.

                                               

2010 SP3

Ayeuna 2010 SP3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190733.

                                               

2010 SR16

Poé 2010 SR16 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186338.

                                               

2010 SR3

Poé 2010 SR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 370312.

                                               

2010 SS16

Poé 2010 SS16 mangrupakeun salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190733.

                                               

2010 ST16

Poé 2010 ST16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311339.

                                               

2010 ST3

Poé 2010 ST3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183456.

                                               

2010 SU15

Poé 2010 SU15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186337.

                                               

2010 SV15

Poé 2010 SV15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186338.

                                               

2010 SW3

Poé 2010 SW3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183457.

                                               

2010 SX11

Poé 2010 SX11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186331.

                                               

2010 SX3

Poé 2010 SX3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183457.

                                               

2010 SY3

Poé 2010 SY3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187193.

                                               

2010 SZ3

Poé 2010 SZ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.141, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288492.

                                               

2010 TA178

Poé 2010 TA178 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186431.

                                               

2010 TA55

Poé 2010 TA55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.245, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380699.

                                               

2010 TB54

Poé 2010 TB54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190734.

                                               

2010 TC47

Poé 2010 TC47 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 378292.

                                               

2010 TC54

Poé 2010 TC54 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186390.

                                               

2010 TC55

Poé 2010 TC55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190734.

                                               

2010 TD

Poé éta di 2010 DI hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186357.

                                               

2010 TD54

Poé 2010 TD54 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277207.

                                               

2010 TD55

Poé 2010 TD55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186396.

                                               

2010 TF

Poé 2010 TF nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186358.

                                               

2010 TF54

Poé 2010 TF54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409374.

                                               

2010 TF55

Poé 2010 TF55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186396.

                                               

2010 TG19

Poé 2010 TG19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186370.

                                               

2010 TG54

Poé 2010 TG54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186391.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →