★ Free online encyclopedia. Did you know? page 161



                                               

2010 RD130

Poé 2010 RD130 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183454.

                                               

2010 RD31

Poé 2010 RD31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187179.

                                               

2010 RE

Poé 2010 RE-hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183422.

                                               

2010 RE12

Poé 2010 RE12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187179.

                                               

2010 RF

Poé 2010 SISTEM mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187178.

                                               

2010 RF12

Poé 2010 RF12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194121.

                                               

2010 RF181

Poé 2010 RF181 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192619.

                                               

2010 RF31

Poé 2010 RF31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187179.

                                               

2010 RG137

Poé 2010 RG137 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192618.

                                               

2010 RG31

Poé 2010 RG31, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187179.

                                               

2010 RG42

Poé 2010 RG42, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.135, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 283092.

                                               

2010 RH31

Poé 2010 RH31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183435.

                                               

2010 RH42

Poé 2010 RH42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183437.

                                               

2010 RH43

Poé 2010 RH43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190730.

                                               

2010 RJ4

Poé 2010 RJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190729.

                                               

2010 RJ53

Poé 2010 RJ53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187181.

                                               

2010 RJ64

Poé 2010 RJ64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187182.

                                               

2010 RK135

Poé 2010 RK135 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187189.

                                               

2010 RK43

Poé 2010 RK43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190730.

                                               

2010 RK53

Poé 2010 RK53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183441.

                                               

2010 RK64

Poé 2010 RK64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258391.

                                               

2010 RL42

Poé 2010 RL42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271270.

                                               

2010 RL43

Poé 2010 RL43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187180.

                                               

2010 RM122

Poé 2010 RM122 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183453.

                                               

2010 RM42

Poé 2010 RM42 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377814.

                                               

2010 RM80

Poé 2010 RM80 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187183.

                                               

2010 RM82

Poé 2010 RM82 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187184.

                                               

2010 RN80

Poé 2010 RN80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194122.

                                               

2010 RN82

Poé 2010 RN82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.544, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 298693.

                                               

2010 RO80

Poé 2010 RO80 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183447.

                                               

2010 RP64

Poé 2010 RP64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183443.

                                               

2010 RP80

Poé 2010 RP80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369105.

                                               

2010 RQ64

Poé 2010 RQ64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187182.

                                               

2010 RQ80

Poé 2010 RQ80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187183.

                                               

2010 RR179

Poé 2010 RR179 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 194122.

                                               

2010 RR80

Poé 2010 RR80 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.158, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190731.

                                               

2010 RS180

Poé 2010 RS180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336535.

                                               

2010 RS3

Hayu 2010 RS3 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190729.

                                               

2010 RS30

Poé 2010 RS30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183433.

                                               

2010 RS80

Poé 2010 RS80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183448.

                                               

2010 RT3

Poé 2010 RT3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190729.

                                               

2010 RT30

Poé 2010 RT30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187179.

                                               

2010 RT80

Poé 2010 RT80 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190731.

                                               

2010 RU3

Poé 2010 RU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183424.

                                               

2010 RU30

Poé 2010 RU30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187179.

                                               

2010 RV11

Poé 2010 RV11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190730.

                                               

2010 RV3

Poé 2010 RV3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.880, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183715.

                                               

2010 RV30

Poé 2010 RV30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190730.

                                               

2010 RW11

Poé 2010 RW11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183428.

                                               

2010 RW3

Poé 2010 RW3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187178.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →