★ Free online encyclopedia. Did you know? page 16



                                               

Henri de France

Henri Géorges de France ieu pelopor dina séjén tina televisi Pernncis. Timuannana kaasup dina 819 garis perancis standar, warna SECAM, jeung satukangeun standar definisi luhur HD-MAC. Dina désémber 6, 1931, Di Perancis diadegkeun Compagnie Généra ...

                                               

Toshihiko Izutsu

Toshihiko Izutsu? a Professor Emeritus di Universitas Keio di Jepang jeung ngarang buku Islam jeung agama nu sejen. Manéhna diajarkeun di Lembaga Studi Budaya jeung Linguistik di Universitas Keio di Tokyo, nu Lembaga Filsafat Iran di Teheran, jeu ...

                                               

Abdul Haris Nasution

Jendral MILITER Abdul Haris Nasution nyaéta salah sahiji pahlawan nasional Indonesia, nu jadi sasaran dina September 30, korban anu kaleungitan anak awéwéna Ade Irma / Net Nasution sarta ajudanana, Lettu Pierre Tendéan. Nasution anu konséptor Dwi ...

                                               

Nelson Mandela

Nelson Rolihlahla Mandela ieu hiji aktivis anti-apartheid jeung politikus Afrika Kidul nu dilayanan salaku Présidén Afrika Kidul saprak 1994 nepi ka taun 1999. manéhna téh Afrika Kidul kulit hideung, nu kahiji ieu dilayanan salaku présidén di nag ...

                                               

Edmund Hillary

Sir Edmund Percival Hillary, KG, ONZ, KBE mangrupa salah sahiji pendaki gunung, penjelajag, jeung berehan ti Selandia Anyar sacara. Dina 29 Méi 1953, Hillary jeung Sherpa Nepal, Tenzing Norgay, jadi kahiji urang nu dikonfirmasi eta nepi puncak Gu ...

                                               

Mori Ōgai

Mori Ōgai ieu Jepang novelis, penerjemah, kritikus, kitu ogé dokter militer, panalungtik ubar, jeung salah sahiji birokrat. Datang mah Mori Rintarō. Sanggeus Perang Dunya Kadua, nu ngaran Mori Ōgai sacara dieusian ku Natsume Sōseki jadi dua panul ...

                                               

Abdul Samad Ismail

Tan Sri Abdul Samad Ismail 18 April 1924 - 4 September 2008 merupakan karakter kewartawanan anjog di Malaysia. Beliau juga gambar panulis jeung pejuang di Indonesia, aktivis pulitik jeung integritas sekerja, lamun hak selain menjadi pembekal paka ...

                                               

Adolf Jahre Heuken

Adolf J. Heuken, S. J., yaiku hiji sawijining pastor Katolik ngaran pangarang tina sajarah ka sing nu lahir tina ieu jerman rikala nyaéta Républik Weimar tapi banjur mlebu salasa warga nagara Indonésia. Adolf nempuh sakola tengah kalér Gymnasium ...

                                               

Radén Himawan Soetanto

Létnan-General of Arkeologi Himawan Soetanto téh hiji perwira luhur purnawirawan hiji perwira luhur MILITER jeung ogé urut Komandan Strategis Komando | Panglima Komando Strategik | Pasukan Tentara. Manéhna putra hiji prajurit, Umum MILITER Mohama ...

                                               

Yogie Suardi Memet

Ti letnan Jenderal MILITER Di Mohammad Yogie Suardi Memet nyaeta pamingpin militer jeung politik Indonesia, anu geus dilayanan salaku Menteri Urusan Imah dina Kabinét Tumuwuhna MANUSA jeung Gubernur bank Jabar salami dua periode. Yogie ieu ogé Pa ...

                                               

Hossein Nasr

Seyyed Hossein Nasr nyaéta hiji professor emeritus of studi Islam tina asal Iran di Universitas George Washington, manéhna a philosopher Islam. Anjeunna nu ngarang buku-buku jeung artikel kasarjanaan. Nasr ngobrol jeung nulis dumasar kana mata pe ...

                                               

George Carlin

Géorge Denis Patrick Carlin ieu hiji Seniman Borangan ti American kungsi meunang Grammy Award, salaku aktor jeung panulis. Carlin kawentar jeung bodor-bodor pulitik jeung hideung. Dipikawanoh ogé ku panghulu-jeung kabeungharan kecap, psikologi, j ...

                                               

Beatrix ti Walanda

Béatrix, leuwih Béatrix Wilhelmina Armgard ratu ti Karajaan Walanda, nu diwangun ku Walanda Antilles, jeung Aruba. Manéhna nyaéta awéwé kahiji anu ti Ratu Juliana Walanda jeung Pangéran Bernhard of Lippe-Biesterfeld. Manéhna diajar hukum di Unive ...

                                               

Mustafa Kemal Atatürk

Mustafa Kemal Atatürk atawa kawentar Gazi Mustafa Kemal Pasa umum salila perang Dunya I nu lahir tanggal 1881 di kota Thessaloniki, Makédonia, Yunani. Mustafa Kemal anu Présidén Turki ka-1. Diangkat September taun 1923, maot di Istanbul 10 Novemb ...

                                               

Muhammad Ali

Muhammad Ali anu pamungkas fist nu professional American aktivis jeung darmawan. Nelah ku "The Greatest" loba dianggap minangka salah sahiji inohong ti olahraga ieu nu paling penting jeung pangdipujana dina abad ka-20, jeung hiji tukang tinju pan ...

                                               

Susana

Kota Martha Frederika van Osch nyaeta aktris ngora Indonésia teureuh pikeun campuran. Katelah the queen of film horor Jeung Susana anu ogé dipikawanoh utamana dina hubungan jeung nu dipake, saperti sumanget, padukunan, jeung éta ngeunaan mahluk g ...

                                               

Sachiko Murata

Sachiko Murata, a professor di pikeun kajian saterusna tina baju jeung Asia di Universitas Stony Brook. Manéhna nyaéta hiji nu meunang Guggenheim Sasama dina 2011.

                                               

William Chittick

William C. Chittick nyaeta filuf, panulis, penerjemah jeung hiji juru filsafat Islam nyaeta palasik jeung ulikan téks-téks mistisisme. Manéhna paling dipikawanoh pikeun karya dina Rumi jeung Ibnu Arabi, anu geus ditulis sacara éksténsif dina sako ...

                                               

José Folgado

José Folgado Blanco nyaeta spanyol pangusaha, ekonom jeung politikus. Manéhna téh anggota Partéi Rahayat. Manéhna dilayanan salaku présidén tina Beureum Eléctrica de España ti 2012 nepi ka 2018, salaku Wawakil rahayat Kongrés dina taun 2000 jeung ...

                                               

Prabowo Subianto

Aktivitas Atikan Djojohadikoesoemo, leuwih dipikawanoh minangka Aktivitas Atikan, nyaéta hiji pangusaha Indonesian, politisi jeung urut Létnan Umum di Indonesia Gaya Pakarang Nasional. Manéhna nyaéta putra Soemitro Djojohadikoesoemo, Indonésia ék ...

                                               

Emha Ainun Nadjib

Muhammad Ainun Nadjib, anu pangalusna dipikanyaho Emha Ainun Nadjib atawa Cak Nun, nyaeta amérika sarikat pujangga, essayist, jeung budayawan. Lahir di Jombang, East Java, Nadjib mimiti nulis sajak pas cicing dina Yogyakarta, penerbitan kempelan ...

                                               

Jean-Marie Pfaff

Jean-Marie Pfaff mana kiper ménbal Bélgia méakkeun karir profésionalna lolobana Beveren jeung Bayern Munchen. Pfaff dicoo pikeun tim nasional Bélgia, sajumlah 64 kali jeung ieu téh gusti ilibiung di Piala Dunya FIFA dina taun 1982 jeung Piala Dun ...

                                               

Jan Pieter Balkenende

Dr. Jan Pieter Balkenende, mindeng ogé ditulis Keur Peter Balkenende, nyaéta Perdana Menteri Walanda saprak 22 juli 2002. Manéhna nyaéta pulitisi anu asalna ti Partéi Christen Democratisch Appel. Balkenende, pikeun pamajikanana Bianca Hoogendijk, ...

                                               

Jost Gippert

Jost Gippert manéhna hiji ahli ti widang basa jeung indit tiajar ti basa Kaukasus kidul jeung manéhna ogé Prof. Linguistik Ngabandingkeun of the Institutes of Lingistik tina Empiris ti Goethe University of Frankfurt, jeung saterusna manéhna sakap ...

                                               

Aileen Baviera

Aileen San Pablo Baviera nu panalungtik pulitik Filipina jeung sinologi. Manéhna nyaéta salah sahiji Cina ahli ngarah di nagara-Na.

                                               

Michael Jordan

Michael Jeffrey Jordan, nu paling kasohor ogé ku nu inisialna, MJ, mana pamaén baskét professional pikeun Amérika jeung ka nu boga utama tim dina National Association Wargi / Liga Baskét Amérika, nu Charlotte Hornets. Manéhna dimaénkeun di 15 NBA ...

                                               

Widji Thukul

Widji Thukul penyair Indonesia anu lahir dina taun 1963. Na karya pulitik, dikritik perlakuan ajén pikeun pamaréntah Indonésia sarta kaayaan sosial nagara. Manéhna tilar dunya saprak 1998.

                                               

Sahardjo

Dr. Sahardjo GÉ.B., nyaéta Menteri Kahakiman Indonesia di tilu tina kabinét, Kabinet Karya Hiji, Dua jeung Tilu.

                                               

Shinkansen

Pikeun labél rékaman, tempo Shinkansen Records. Shinkansen hiji jaringan karéta gancang di Jepang dioperasikeun ku opat pausahaan Group Kareta di Jepang. Nu kahiji nyaéta jr tōkaidō Shinkansen dibuka dina taun 1964 lumpatna ka 210 km / h, jaringa ...

                                               

Roberto Mancini

Roberto Mancini lahir tanggal 27 oktober nepi ka nopémber 1964 di dina Jesi, Ancona, manéhna urut pamaén bal kawentar asal italia ayeuna ngabogaan profesi minangka palatih. Mancini mimiti April di italia Seria A jeung Bologna Dina 12 September, t ...

                                               

Dadang Wigiarto

Nu Dave Wigiarto, S. H, nyaéta Bupati Sitobondo anu nyekel kalungguhan dina periode ti 2010 nepi ka 2015 ka 2016 pikeun 2021. Manéhna pikeun kahiji kalina di istrenan dina tanggal 6 September 2010. Manéhna di lingkungan Rachmad sukses pikeun ngid ...

                                               

Matthew McConaughey

Matthew David McConaughey / m ə k nyaéta hiji n ə h eɪ, lahir November 4, 1969 mangrupa hiji American aktor sarta produser. Manéhna kahiji miboga bewara pikeun peran a breakout dina datang-of-umur comedy Dazed jeung Bingung dina taun 1993, samémé ...

                                               

Ip Man

Ip Man, ogé nelah Ayip Manusa, anu mangrupa salah sahiji seniman Cina silat turunan Kanton, jeung guru nu ahli Kung Fu-Wing Chun. Manéhna teu boga sababaraha siswa anu jagana diasah guru nu ahli séwangan. Siswa nu paling sohor nyaéta Bruce Lee.

                                               

Donny Imam Priambodo

Donny Imam Priambodo nu ngamimitian karirna dina widang téknologi. Ayeuna ieu manéhna dilayanan salaku Présidén Diréktur PT Arda Indonesia jeung PT. CMI Téknologi, Melbourne. Lalaki ti Jombang téh kungsi jadi Wakil Ketua Regional Hubungan tina Ag ...

                                               

Opick

Aunur Rofiq Lil Firdaus atawa Opick nyaéta hiji penyanyi jeung pencipta lagu Islami anu asalna ti Indonésia.

                                               

Miljan Radović

Miljan radović mangrupa salah sahiji urut pamaén anu maén bal pikeun Monténégro nyaéta pikeun berposisi salaku gelandang a seranng. Ayeuna, manéhna diangkat minangka palatih klub Persib Bandung di Indonesia.

                                               

Indra Bruggman

Indra lesmana Bruggman anu kawentar ku ngaran Indra L. Bruggman nyaéta saurang aktor sinétron dina dunya hiburan Indonesia.

                                               

YUI

Yui Yoshioka ditulis YUI nyaéta hiji penyanyi awéwé jeung musisi ti Jepang. YUI nyanyi sabari ngagitar, dua laguna "LIFE" jeung "Rolling Star" jadi lagu séri ka-5 dina animé Ngabodaskeun.

                                               

Corbin Bleu

                                               

Dearly Dave Sompie

Déarly Dave Sompie atawa Dirly ieu runner-up Indonésia Idol 3. Dirly Nu Manado Orok téh hiji finalis Indonésia Idol pangorana asal Manado nu sakola téh masih dina bangku ka SMU sanggeus milu audisi Indonesian Idol. Ti leuleutik, bakat nyanyi Dirl ...

                                               

Setyo Budi Hartanto

Setyo Budi Hartanto lahir di luhur mindeng 6 Méi 1986 nepi ka kiwari umur na 33 taun, mangrupa salah sahiji atlit olahraga difabel Indonesia dina widang lompat loba nu geus sangsara dina leungeunna teu sampurna tibarang lahir. Sanajan eta miboga ...

                                               

Jolene Marie Rotinsulu

Jolene Marie Cholock-Rotinsulu nyaeta aktris ngora Indonésia teureuh pikeun campuran. Katelah Jolene Maria. Jolene Marie nyaeta Indonésia teureuh pikeun Urang Manado-Walanda-Amérika sarikat. Jolene Maria anu pemenang kontes Putri Indonesia, 2019.

                                               

Rainier III tina Monako

Rainier III, Pangeran Monaco Pangéran of Monaco, ieu Uni ampir heubeul 56 taun. Komo leuwih dipikawanoh luar Éropa salaku salaki ti aktris Amérika Sarikat, Grace Kelly, manéhna ogé tanggung jawab pikeun ngarobah of Constitution of Monaco, perkemb ...

                                               

Pramoedya Ananta Toer

Bapana nyaéta saurang guru, sedeng Indungna sahiji padagang béas. Ngaran nu maké Pramoedya Ananta Mastoer, sakumaha nu geus ditulis dina kumpulan carita pondok téh semi-otobiografi tina judul nyaeta Carita Horor. Sabab ngaran kulawarga Mastoer ng ...

                                               

Sasak Suramadu

Sasak Suramadu sasak nu ngahubungkeun Surabaya di Jawa jeung Pulo sacara Administrasi. Sasak ieu diresmikeun pangwangunannana ku Présidén Mégawati Soekarnoputri dina agustus 20, 2003. Panjang sasak 5.4 km jeung lamun geus rengse eta bakal jadi sa ...

                                               

Bandung Planning Gallery

Klub ieu Perencanaan hiji Galeri nyaéta hiji wangunan nu aya di Jalan Salila sababaraha nyaéta 36, Babakanciamis, Sumurbandung, Bandung. Wangunan ieu ayana di kaléreun Pati Kota Bandung. Klub ieu Perencanaan hiji Galeri ngadeg dina tanggal 1 agus ...

                                               

.ac

                                               

.ad

                                               

.ag

                                               

.ai

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →