★ Free online encyclopedia. Did you know? page 159



                                               

2010 KY127

Poé 2010 KY127 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.883, salaku magnitudo mutlakna 17.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297896.

                                               

2010 KY39

Poé 2010 KY39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311335.

                                               

2010 LA64

Poé 2010 LA64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311335.

                                               

2010 LB64

Poé 2010 LB64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 177897.

                                               

2010 LC64

Poé 2010 LC64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�177897.

                                               

2010 LD64

Poé 2010 LD64 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 177897.

                                               

2010 LE68

Poé 2010 LE68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 180053.

                                               

2010 LF

Poé 2010 L. béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 177893.

                                               

2010 LF14

Poé 2010 LF14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 264998.

                                               

2010 LF64

Poé 2010 LF64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 177898.

                                               

2010 LF86

Poé 2010 LF86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 17.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339440.

                                               

2010 LG64

Poé 2010 LG64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 186037.

                                               

2010 LH14

Poé 2010 LH14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187167.

                                               

2010 LJ61

Poé 2010 LJ61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�177896.

                                               

2010 LJ68

Poé 2010 LJ68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�177898.

                                               

2010 LK34

Poé 2010 LK34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.800, bari magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�177895.

                                               

2010 LK61

Poé 2010 LK61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183709.

                                               

2010 LK68

Poé 2010 LK68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�177898.

                                               

2010 LL68

Poé 2010 LL68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294857.

                                               

2010 LM14

Poé 2010 LM14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409370.

                                               

2010 LM34

Poé 2010 LM34 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 180052.

                                               

2010 LM68

Poé 2010 LM68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.261, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224700.

                                               

2010 LO97

Poé 2010 LO97 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322228.

                                               

2010 LQ33

Poé 2010 LQ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409370.

                                               

2010 LU108

Poé 2010 LU108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.819, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190724.

                                               

2010 LU134

Poé 2010 LU134 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369103.

                                               

2010 LV108

Poé 2010 LV108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183709.

                                               

2010 LZ63

Poé 2010 LZ63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.764, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190723.

                                               

2010 MA113

Poé 2010 MA113 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�180100.

                                               

2010 MC

Ayeuna dina 2010 MC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190724.

                                               

2010 MF1

Poé 2010 MF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322229.

                                               

2010 MG1

Poé 2010 MG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�180062.

                                               

2010 MH1

Poé 2010 MH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392357.

                                               

2010 MQ

Poé 2010 MQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.765, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�179635.

                                               

2010 MR

Poé 2010 BAPAK hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327072.

                                               

2010 MU111

Poé 2010 MU111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�312369.

                                               

2010 MU112

Poé 2010 MU112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�253049.

                                               

2010 MV

Poé 2010 MV mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 177900.

                                               

2010 MW1

Poé 2010 MW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 300637.

                                               

2010 MY1

Poé 2010 MY1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190724.

                                               

2010 MY112

Poé 2010 MY112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�179637.

                                               

2010 MZ1

Poé 2010 MZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 179635.

                                               

2010 MZ112

Poé 2010 MZ112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.729, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�180100.

                                               

2010 NA

Poé nu dina taun 2010 pikeun jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�179638.

                                               

2010 NB

Poé 2010 NB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�179638.

                                               

2010 NB2

Poé 2010 NB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.761, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�181809.

                                               

2010 NG

Poé 2010 NG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 179638.

                                               

2010 NH

Poé 2010 NH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�183710.

                                               

2010 NK

Poé 2010 NK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�179639.

                                               

2010 NK1

Poé 2010 NK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�205814.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →