★ Free online encyclopedia. Did you know? page 156



                                               

2010 EJ43

Poé 2010 EJ43 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339438.

                                               

2010 EK43

Poé 2010 EK43 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332461.

                                               

2010 EK44

Poé 2010 EK44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.772, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190719.

                                               

2010 EN44

Poé 2010 EN44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.165, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196772.

                                               

2010 EQ43

Poé 2010 EQ43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311333.

                                               

2010 ES12

Poé 2010 ES12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190719.

                                               

2010 EZ45

Poé 2010 EZ45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175350.

                                               

2010 FA10

Poé 2010 FA10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175362.

                                               

2010 FA6

Poé 2010 FA6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.411, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175362.

                                               

2010 FA81

Poé 2010 FA81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 283079.

                                               

2010 FB

Poé ku 2010 NYAÉTA pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173775.

                                               

2010 FB6

Poé 2010 FB6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190720.

                                               

2010 FB81

Poé 2010 FB81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 181794.

                                               

2010 FC

Poé 2010 FC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 183707.

                                               

2010 FC6

Poé 2010 FC6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288489.

                                               

2010 FC81

Poé 2010 FC81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 180045.

                                               

2010 FD

Poé 2010 FD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 176878.

                                               

2010 FD6

Poé 2010 FD6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173779.

                                               

2010 FD7

Poé 2010 FD7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192611.

                                               

2010 FE7

Poé 2010 FE7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192611.

                                               

2010 FF10

Poé 2010 FF10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�189598.

                                               

2010 FG81

Poé 2010 FG81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 198981.

                                               

2010 FJ81

Poé 2010 FJ81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.683, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 187163.

                                               

2010 FL48

Poé 2010 FL48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.069, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 308445.

                                               

2010 FO

Poé 2010 FO mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190720.

                                               

2010 FO92

Poé 2010 FO92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 256071.

                                               

2010 FP

Poé 2010 KAGIATAN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 176878.

                                               

2010 FP9

Poé 2010 FP9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.251, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175362.

                                               

2010 FQ

Poé 2010 FQ jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386812.

                                               

2010 FQ9

Poé 2010 FQ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175362.

                                               

2010 FR9

Poé 2010 FR9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175362.

                                               

2010 FS9

Poé 2010 FS9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175362.

                                               

2010 FT

Ayeuna 2010 sq FT, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.194, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173778.

                                               

2010 FT9

Poé 2010 FT9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175362.

                                               

2010 FU

Poé 2010 FU nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175361.

                                               

2010 FU9

Poé 2010 FU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173780.

                                               

2010 FV9

Poé 2010 FV9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�308445.

                                               

2010 FW9

Poé 2010 FW9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175362.

                                               

2010 FX80

Poé 2010 FX80 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 179566.

                                               

2010 FX9

Poé 2010 FX9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380357.

                                               

2010 FY80

Poé 2010 FY80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 347226.

                                               

2010 FZ80

Poé 2010 FZ80 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.746, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186026.

                                               

2010 GA34

Poé 2010 GA34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399431.

                                               

2010 GA6

Poé 2010 GA6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175139.

                                               

2010 GC35

Poé 2010 GC35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.124, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190721.

                                               

2010 GC6

Poé 2010 GC6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175139.

                                               

2010 GD25

Poé 2010 GD25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175147.

                                               

2010 GD6

Poé 2010 GD6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.059, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175139.

                                               

2010 GE30

Poé 2010 GE30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230268.

                                               

2010 GE35

Poé 2010 GE35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�176880.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →