★ Free online encyclopedia. Did you know? page 155



                                               

2010 CM1

Poé 2010 CM1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190717.

                                               

2010 CM19

Poé 2010 CM19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174051.

                                               

2010 CN

Poé 2010 CN nyaeta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 174050.

                                               

2010 CN141

Poé 2010 CN141 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194117.

                                               

2010 CN19

Poé 2010 CN19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171876.

                                               

2010 CN44

Poé 2010 CN44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409367.

                                               

2010 CO19

Poé 2010 CO19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171876.

                                               

2010 CO44

Poé 2010 CO44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190717.

                                               

2010 CP140

Poé 2010 CP140 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331297.

                                               

2010 CP19

Poé 2010 CP19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171876.

                                               

2010 CP44

Poé 2010 CP44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171877.

                                               

2010 CQ19

Poé 2010 CQ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174051.

                                               

2010 CR19

Poé 2010 CR19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171876.

                                               

2010 CR5

Poé 2010 CR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.825, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386811.

                                               

2010 CS19

Poé 2010 CS19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174051.

                                               

2010 CV180

Poé 2010 CV180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175332.

                                               

2010 CW180

Poé 2010 CW180 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175332.

                                               

2010 DB34

Poé 2010 DB34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 222927.

                                               

2010 DE1

Poé 2010 DE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171881.

                                               

2010 DE2

Poé 2010 DE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171883.

                                               

2010 DF

Poé éta 2010 geus datang deui jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.044, bari magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171879.

                                               

2010 DG

Poé 2010 DG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171879.

                                               

2010 DG1

Poé 2010 DG1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171881.

                                               

2010 DG77

Poé 2010 DG77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196770.

                                               

2010 DH

Poé 2010 DH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171880.

                                               

2010 DH56

Poé 2010 DH56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194119.

                                               

2010 DH77

Poé 2010 DH77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363522.

                                               

2010 DJ

Poé 2010 DJ nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171880.

                                               

2010 DJ1

Poé 2010 DJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�176875.

                                               

2010 DK

Poé 2010 DK hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171880.

                                               

2010 DK34

Poé 2010 DK34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.771, bari magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�194119.

                                               

2010 DL

Poé 2010 DL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171880.

                                               

2010 DM21

Poé 2010 DM21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331297.

                                               

2010 DN

Poé 2010 DN nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 174060.

                                               

2010 DN1

Poé 2010 DN1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175332.

                                               

2010 DO

Poé éta di 2010 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.746, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�222926.

                                               

2010 DU1

Poé 2010 DU1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171882.

                                               

2010 DX1

Poé 2010 DX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192609.

                                               

2010 DY1

Poé 2010 DY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171883.

                                               

2010 DZ1

Poé 2010 DZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171883.

                                               

2010 EA46

Poé 2010 éa46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175350.

                                               

2010 EB43

Poé 2010 EB43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175349.

                                               

2010 EC135

Poé 2010 EC135 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 289590.

                                               

2010 EC43

Poé 2010 EC43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175349.

                                               

2010 EC46

Poé 2010 EC46 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174083.

                                               

2010 ED43

Poé 2010 ED43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386812.

                                               

2010 EE43

Poé 2010 EE43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175349.

                                               

2010 EF21

Poé 2010 EF21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315248.

                                               

2010 EF43

Poé 2010 EF43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173766.

                                               

2010 EF44

Poé 2010 EF44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.888, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�192610.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →