★ Free online encyclopedia. Did you know? page 154



                                               

2010 AG3

Poé 2010 AG3 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170305.

                                               

2010 AG30

Poé 2010 AG30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.692, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170308.

                                               

2010 AG40

Poé 2010 AG40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�393438.

                                               

2010 AG79

Poé 2010 AG79 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322224.

                                               

2010 AH3

Poé 2010 AH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170305.

                                               

2010 AJ

Poé 2010 AJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 174049.

                                               

2010 AJ3

Poé 2010 AJ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.307, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170305.

                                               

2010 AK

Poé 2010 MOBIL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402987.

                                               

2010 AK2

Poé 2010 AK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.714, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�271267.

                                               

2010 AL

Poé 2010 AL nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 176874.

                                               

2010 AL2

Poé 2010 AL2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175321.

                                               

2010 AL30

Poé 2010 AL30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170308.

                                               

2010 AL60

Poé 2010 AL60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 174049.

                                               

2010 AM2

Poé 2010 AM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170305.

                                               

2010 AM60

Poé 2010 AM60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 172397.

                                               

2010 AN2

Poé 2010 AN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�172392.

                                               

2010 AN60

Poé 2010 AN60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170310.

                                               

2010 AN61

Poé 2010 AN61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.132, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 172397.

                                               

2010 AO2

Poé 2010 AO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�248887.

                                               

2010 AR1

Poé 2010 AR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170305.

                                               

2010 AU118

Poé 2010 AU118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397777.

                                               

2010 BB3

Poé 2010 BB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.184, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369099.

                                               

2010 BC

Poé 2010 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190716.

                                               

2010 BC3

Poé 2010 BC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 175322.

                                               

2010 BG2

Poé 2010 BG2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.907, bari magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174050.

                                               

2010 BG5

Poé 2010 BG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�172400.

                                               

2010 BH2

Poé 2010 BH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 388990.

                                               

2010 BQ

Poé 2010 BQ nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 172399.

                                               

2010 BT3

Poé 2010 BT3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 174050.

                                               

2010 BU2

Poé 2010 BU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�172399.

                                               

2010 BZ4

Poé 2010 BZ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 176874.

                                               

2010 CA

Poé éta di 2010 MINANGKA hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386811.

                                               

2010 CA55

Poé 2010 CA55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.732, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�196758.

                                               

2010 CB19

Poé 2010 CB19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174051.

                                               

2010 CB55

Poé 2010 CB55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363518.

                                               

2010 CC19

Poé 2010 CC19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.753, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171874.

                                               

2010 CC55

Poé 2010 CC55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264997.

                                               

2010 CD55

Poé 2010 CD55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322225.

                                               

2010 CE19

Poé 2010 CE19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 174051.

                                               

2010 CE55

Poé 2010 CE55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392354.

                                               

2010 CF55

Poé 2010 CF55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.760, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174053.

                                               

2010 CH18

Poé 2010 CH18 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 275045.

                                               

2010 CH19

Poé 2010 CH19 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171875.

                                               

2010 CH55

Poé 2010 CH55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342251.

                                               

2010 CJ1

Poé 2010 CJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171870.

                                               

2010 CJ171

Poé 2010 CJ171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 181785.

                                               

2010 CJ18

Poé 2010 CJ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171873.

                                               

2010 CK1

Poé 2010 CK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171870.

                                               

2010 CL

Poé 2010 TWITTER mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�19 ...

                                               

2010 CL18

Poé 2010 CL18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279169.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →