★ Free online encyclopedia. Did you know? page 153



                                               

2009 WR52

Hayu urang 2009 WR52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.155, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170293.

                                               

2009 WS25

Hayu urang 2009 WS25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.153, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166409.

                                               

2009 WS52

Hayu urang 2009 WS52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166414.

                                               

2009 WT25

Hayu urang 2009 WT25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170291.

                                               

2009 WU25

Hayu urang 2009 WU25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166409.

                                               

2009 WV25

Hayu urang 2009 WV25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�312358.

                                               

2009 WV51

Hayu urang 2009 WV51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166414.

                                               

2009 WV7

Hayu urang 2009 WV7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166405.

                                               

2009 WW104

Hayu urang 2009 WW104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208301.

                                               

2009 WW25

Hayu urang 2009 WW25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 172382.

                                               

2009 WW7

Hayu urang 2009 WW7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 28.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166405.

                                               

2009 WX104

Hayu urang 2009 WX104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166422.

                                               

2009 WX6

Hayu urang 2009 WX6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167786.

                                               

2009 WX7

Kiwari taun 2009, nu WX7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166405.

                                               

2009 WY51

Hayu urang 2009 WY51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167791.

                                               

2009 WZ51

Hayu urang 2009 WZ51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166414.

                                               

2009 WZ53

Hayu urang 2009 WZ53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.242, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166415.

                                               

2009 WZ7

Hayu urang 2009 WZ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170290.

                                               

2009 XA2

Kiwari taun 2009, nu XA2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

2009 XB2

Kiwari taun 2009, nu XB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 200852.

                                               

2009 XD

Kiwari taun 2009, nu PLIS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�273955.

                                               

2009 XH8

Hayu urang 2009 XH8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 172390.

                                               

2009 XJ8

Hayu urang 2009 XJ8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 174048.

                                               

2009 XK8

Kiwari taun 2009, nu XK8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170300.

                                               

2009 XL8

Kiwari taun 2009, nu XL8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167801.

                                               

2009 XO2

Hayu urang 2009 XO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�172389.

                                               

2009 XP2

Kiwari taun 2009, nu XP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170300.

                                               

2009 XP7

Kiwari taun 2009, nu XP7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170300.

                                               

2009 XQ1

Hayu urang 2009 XQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170300.

                                               

2009 XQ2

Kiwari taun 2009, nu XQ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167800.

                                               

2009 XR1

Kiwari taun 2009, nu XR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167800.

                                               

2009 XT6

Kiwari taun 2009, nu XT6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.768, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335231.

                                               

2009 XV

Kiwari taun 2009, nu XV mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.687, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2009 XV1

Hayu urang 2009 XV1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167800.

                                               

2009 XZ6

Hayu urang 2009 XZ6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170300.

                                               

2009 YA

Poé éta dina taun 2009 MAH mangrupa hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167802.

                                               

2009 YQ

Hayu urang 2009 YQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.705, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167802.

                                               

2009 YS

Hayu urang 2009 YS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167803.

                                               

2009 YT6

Hayu urang 2009 YT6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170302.

                                               

2009 YU6

Kiwari taun 2009, nu YU6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.631, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170302.

                                               

2009 YV6

Hayu urang 2009 YV6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397777.

                                               

2010 AB3

Poé 2010 AB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 172392.

                                               

2010 AB78

Poé 2010 AB78 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260804.

                                               

2010 AC3

Poé 2010 AC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170305.

                                               

2010 AD3

Poé 2010 AD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 172392.

                                               

2010 AE3

Poé 2010 AE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�172392.

                                               

2010 AE30

Poé 2010 AE30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170308.

                                               

2010 AE40

Poé 2010 AE40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170309.

                                               

2010 AF3

Poé 2010 AF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.124, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170305.

                                               

2010 AF30

Poé 2010 AF30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361161.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →