★ Free online encyclopedia. Did you know? page 152



                                               

2009 VY25

Hayu urang 2009 VY25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397775.

                                               

2009 VZ

Hayu urang 2009 VZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335229.

                                               

2009 VZ25

Hayu urang 2009 VZ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167777.

                                               

2009 VZ39

Hayu urang 2009 VZ39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166395.

                                               

2009 WA

Poé 2009 WA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.145, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354449.

                                               

2009 WA105

Hayu urang 2009 WA105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170294.

                                               

2009 WA52

Hayu urang 2009 WA52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167791.

                                               

2009 WA54

Hayu urang 2009 WA54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166415.

                                               

2009 WB

Nu poé di 2009 HARGA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2009 WB11

Kiwari taun 2009, nu WB11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166406.

                                               

2009 WB52

Hayu urang 2009 WB52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166414.

                                               

2009 WB54

Hayu urang 2009 WB54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167791.

                                               

2009 WC

Kiwari taun 2009, TOILET téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166403.

                                               

2009 WC106

Hayu urang 2009 WC106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166422.

                                               

2009 WC11

Hayu urang 2009 WC11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170290.

                                               

2009 WD

Poé 2009 RODA nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322219.

                                               

2009 WD11

Hayu urang 2009 WD11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175319.

                                               

2009 WD52

Hayu urang 2009 WD52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166414.

                                               

2009 WD7

Hayu urang 2009 WD7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166405.

                                               

2009 WE

Poé éta dina 2009, URANG mangrupakeun salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina n ...

                                               

2009 WE106

Hayu urang 2009 WE106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166422.

                                               

2009 WE253

Hayu urang 2009 WE253 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288484.

                                               

2009 WF

Kiwari taun 2009, nu WF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322219.

                                               

2009 WF106

Hayu urang 2009 WF106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382683.

                                               

2009 WF54

Hayu urang 2009 WF54 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166415.

                                               

2009 WG104

Hayu urang 2009 WG104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170294.

                                               

2009 WG106

Hayu urang 2009 WG106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167794.

                                               

2009 WG7

Hayu urang 2009 WG7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166405.

                                               

2009 WH104

Hayu urang 2009 WH104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167794.

                                               

2009 WH106

Hayu urang 2009 WH106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�273953.

                                               

2009 WJ1

Hayu urang 2009 WJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�172381.

                                               

2009 WJ106

Hayu urang 2009 WJ106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166422.

                                               

2009 WJ6

Hayu urang 2009 WJ6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166404.

                                               

2009 WK1

Hayu urang 2009 WK1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166403.

                                               

2009 WK106

Hayu urang 2009 WK106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166422.

                                               

2009 WK6

Hayu urang 2009 WK6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397775.

                                               

2009 WL6

Hayu urang 2009 WL6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170290.

                                               

2009 WM139

Hayu urang 2009 WM139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279157.

                                               

2009 WM6

Hayu urang 2009 WM6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166404.

                                               

2009 WM8

Hayu urang 2009 WM8 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166405.

                                               

2009 WN105

Hayu urang 2009 WN105 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167794.

                                               

2009 WN106

Hayu urang 2009 WN106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167794.

                                               

2009 WN25

Hayu urang 2009 WN25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369096.

                                               

2009 WN6

Hayu urang 2009 WN6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167786.

                                               

2009 WO8

Hayu urang 2009 WO8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166405.

                                               

2009 WP106

Hayu urang 2009 WP106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167794.

                                               

2009 WP25

Hayu urang 2009 WP25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.773, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373489.

                                               

2009 WP6

Hayu urang 2009 WP6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166405.

                                               

2009 WQ106

Hayu urang 2009 WQ106 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.169, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166422.

                                               

2009 WQ25

Hayu urang 2009 WQ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.712, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166409.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →