★ Free online encyclopedia. Did you know? page 151



                                               

2009 UM

Nu poé di 2009 JOBS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186018.

                                               

2009 UM28

Hayu urang 2009 UM28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166377.

                                               

2009 UN

Kiwari 2009, UN nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167764.

                                               

2009 UN1

Hayu urang 2009 UN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166374.

                                               

2009 UO1

Hayu urang 2009 UO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164411.

                                               

2009 UO3

Hayu urang 2009 UO3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166374.

                                               

2009 UP1

Hayu urang 2009 UP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297889.

                                               

2009 UP5

Hayu urang 2009 UP5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 304638.

                                               

2009 UQ

Hayu urang 2009 UQ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166374.

                                               

2009 UQ5

Hayu urang 2009 UQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353639.

                                               

2009 US19

Hayu urang 2009 US19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166376.

                                               

2009 US87

Hayu urang 2009 US87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208301.

                                               

2009 UT87

Hayu urang 2009 UT87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166382.

                                               

2009 UU1

Hayu urang 2009 UU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164411.

                                               

2009 UU19

Hayu urang 2009 UU19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164415.

                                               

2009 UU87

Hayu urang 2009 UU87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164420.

                                               

2009 UV19

Hayu urang 2009 UV19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164415.

                                               

2009 UV87

Hayu urang 2009 UV87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164420.

                                               

2009 UW19

Hayu urang 2009 UW19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164415.

                                               

2009 UW2

Hayu urang 2009 UW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285719.

                                               

2009 UW87

Hayu urang 2009 UW87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166382.

                                               

2009 UX19

Hayu urang 2009 UX19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.832, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392350.

                                               

2009 UX87

Hayu urang 2009 UX87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.114, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166382.

                                               

2009 UY19

Hayu urang 2009 UY19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.031, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�176873.

                                               

2009 UY87

Hayu urang 2009 UY87 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166382.

                                               

2009 UZ17

Hayu urang 2009 UZ17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167765.

                                               

2009 UZ19

Hayu urang 2009 UZ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166376.

                                               

2009 VA

Kiwari 2009, VA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.210, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277197.

                                               

2009 VA1

Hayu urang 2009 VA1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 278252.

                                               

2009 VA26

Hayu urang 2009 VA26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234404.

                                               

2009 VB1

Hayu urang 2009 VB1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.300, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166388.

                                               

2009 VC1

Kiwari taun 2009, nu VC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166388.

                                               

2009 VJ24

Hayu urang 2009 VJ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166392.

                                               

2009 VK24

Hayu urang 2009 VK24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166392.

                                               

2009 VL24

Hayu urang 2009 VL24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166392.

                                               

2009 VM24

Hayu urang 2009 VM24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.232, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166392.

                                               

2009 VN1

Hayu urang 2009 VN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.180, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�186020.

                                               

2009 VP

Kiwari taun 2009, nu VP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166388.

                                               

2009 VP44

Kiwari taun 2009, nu VP44 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166396.

                                               

2009 VQ

Kiwari taun 2009, nu VQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166388.

                                               

2009 VQ25

Hayu urang 2009 VQ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166392.

                                               

2009 VQ44

Hayu urang 2009 VQ44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.723, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166396.

                                               

2009 VR

Kiwari taun 2009, AWAN nu mangrupa béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166388.

                                               

2009 VR25

Hayu urang 2009 VR25 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166392.

                                               

2009 VR44

Hayu urang 2009 VR44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166396.

                                               

2009 VS

Hayu urang 2009 BOBODORAN hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166388.

                                               

2009 VS44

Hayu urang 2009 VS44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166396.

                                               

2009 VT

Hayu urang 2009 VT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170284.

                                               

2009 VT1

Kiwari taun 2009, nu VT1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 29.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166388.

                                               

2009 VW

Poé 2009 VW nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392351.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →