★ Free online encyclopedia. Did you know? page 150



                                               

2009 SY

Hayu urang 2009 SY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388973.

                                               

2009 TA1

Hayu urang 2009 TA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�165833.

                                               

2009 TB

Kiwari taun 2009, nu TB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 29.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2009 TC8

Hayu urang 2009 TC8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397774.

                                               

2009 TD17

Hayu urang 2009 TD17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164408.

                                               

2009 TE10

Kiwari taun 2009, nu TE10 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167761.

                                               

2009 TF10

Kiwari taun 2009, nu TF10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170277.

                                               

2009 TF8

Hayu urang 2009 TF8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164406.

                                               

2009 TH8

Hayu urang 2009 TH8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164406.

                                               

2009 TJ

Kiwari taun 2009, nu TJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164404.

                                               

2009 TJ4

Hayu urang 2009 TJ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.125, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164405.

                                               

2009 TK12

Hayu urang 2009 TK12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361157.

                                               

2009 TL4

Hayu urang 2009 TL4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317498.

                                               

2009 TL8

Kiwari taun 2009, nu TL8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166371.

                                               

2009 TM10

Kiwari taun 2009, nu TM10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288480.

                                               

2009 TM8

Hayu urang 2009 TM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164406.

                                               

2009 TN8

Hayu urang 2009 TN8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164406.

                                               

2009 TO8

Hayu urang 2009 TO8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164406.

                                               

2009 TP

Kiwari taun 2009, TP mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�16 ...

                                               

2009 TP8

Kiwari taun 2009, nu TP8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164406.

                                               

2009 TQ

Hayu urang 2009 TQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164404.

                                               

2009 TQ8

Kiwari taun 2009, nu TQ8 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164406.

                                               

2009 TS

Hayu urang 2009 MAKE jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164404.

                                               

2009 TS7

Kiwari taun 2009, nu TS7 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi r ...

                                               

2009 TT

Poé 2009 TT nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164404.

                                               

2009 TU

Nu poé di 2009 TAPI ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164404.

                                               

2009 TV4

Hayu urang 2009 TV4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

2009 UA

Poé 2009 nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215169.

                                               

2009 UB

Kiwari taun 2009, nu UB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.289, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164410.

                                               

2009 UB19

Kiwari taun 2009, nu UB19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166376.

                                               

2009 UC19

Hayu urang 2009 UC19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166376.

                                               

2009 UD

Hayu urang 2009 UD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.122, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164410.

                                               

2009 UD19

Hayu urang 2009 UD19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166376.

                                               

2009 UD2

Kiwari taun 2009, nu UD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342249.

                                               

2009 UE

Hayu urang 2009 PALANGA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164410.

                                               

2009 UE19

Hayu urang 2009 UE19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167765.

                                               

2009 UE2

Kiwari taun 2009, nu UE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�286644.

                                               

2009 UF

Kiwari taun 2009, nu UF mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

2009 UF2

Kiwari taun 2009, nu UF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167764.

                                               

2009 UJ

Hayu urang 2009 UJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164411.

                                               

2009 UJ14

Hayu urang 2009 UJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.680, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164413.

                                               

2009 UJ5

Hayu urang 2009 UJ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166375.

                                               

2009 UK

Kiwari taun 2009, INGGRIS ieu hiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369093.

                                               

2009 UK1

Hayu urang 2009 UK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164411.

                                               

2009 UK14

Hayu urang 2009 UK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166375.

                                               

2009 UK20

Hayu urang 2009 UK20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.207, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166376.

                                               

2009 UK28

Hayu urang 2009 UK28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167766.

                                               

2009 UL

Kiwari taun 2009, nu UL nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164411.

                                               

2009 UL1

Hayu urang 2009 UL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164411.

                                               

2009 UL20

Hayu urang 2009 UL20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 166376.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →