★ Free online encyclopedia. Did you know? page 149



                                               

2009 SH1

Kiwari taun 2009, nu SH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 29.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162569.

                                               

2009 SH15

Hayu urang 2009 SH15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162571.

                                               

2009 SJ

Kiwari taun 2009, nu SJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311321.

                                               

2009 SJ1

Hayu urang 2009 SJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162569.

                                               

2009 SJ15

Hayu urang 2009 SJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162571.

                                               

2009 SJ2

Hayu urang 2009 SJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164364.

                                               

2009 SK

Poé 2009 SK jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164363.

                                               

2009 SK104

Hayu urang 2009 SK104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164378.

                                               

2009 SK15

Hayu urang 2009 SK15, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.101, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162571.

                                               

2009 SL

Poé 2009 SL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.258, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162569.

                                               

2009 SL1

Kiwari taun 2009, nu SL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162569.

                                               

2009 SL104

Hayu urang 2009 SL104 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�170270.

                                               

2009 SL2

Kiwari taun 2009, nu SL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164364.

                                               

2009 SM

Poé 2009 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392348.

                                               

2009 SM1

Kiwari taun 2009, nu SM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162569.

                                               

2009 SM98

Hayu urang 2009 SM98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.699, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164377.

                                               

2009 SN

Kiwari 2009, ADWARE nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162569.

                                               

2009 SN1

Kiwari taun 2009, nu SN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162569.

                                               

2009 SN103

Hayu urang 2009 SN103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162585.

                                               

2009 SN104

Hayu urang 2009 SN104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162585.

                                               

2009 SN98

Hayu urang 2009 SN98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 380353.

                                               

2009 SO104

Hayu urang 2009 SO104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162585.

                                               

2009 SO98

Hayu urang 2009 SO98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.189, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164377.

                                               

2009 SP

Kiwari 2009, SP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409360.

                                               

2009 SP104

Hayu urang 2009 SP104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162585.

                                               

2009 SQ

Kiwari taun 2009, nu SQ. hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.864, bari magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164363.

                                               

2009 SQ103

Hayu urang 2009 SQ103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 192016.

                                               

2009 SQ171

Hayu urang 2009 SQ171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.292, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162595.

                                               

2009 SQ172

Hayu urang 2009 SQ172 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 271259.

                                               

2009 SR103

Hayu urang 2009 SR103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164378.

                                               

2009 SR104

Hayu urang 2009 SR104 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162585.

                                               

2009 SR171

Hayu urang 2009 SR171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.272, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164388.

                                               

2009 SS103

Hayu urang 2009 SS103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162585.

                                               

2009 SS104

Hayu urang 2009 SS104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164378.

                                               

2009 SS171

Hayu urang 2009 SS171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164388.

                                               

2009 SS172

Hayu urang 2009 SS172 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164388.

                                               

2009 ST104

Hayu urang 2009 ST104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162585.

                                               

2009 ST171

Hayu urang 2009 ST171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162595.

                                               

2009 ST19

Kiwari taun 2009, nu ST19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377805.

                                               

2009 SU

Poé 2009 meunangna hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 388973.

                                               

2009 SU104

Hayu urang 2009 SU104 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.708, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164378.

                                               

2009 SU171

Hayu urang 2009 SU171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�162595.

                                               

2009 SV17

Hayu urang 2009 SV17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 172364.

                                               

2009 SV171

Hayu urang 2009 SV171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277986.

                                               

2009 SV19

Hayu urang 2009 SV19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164365.

                                               

2009 SW

Kiwari taun 2009, nu SW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 170268.

                                               

2009 SW1

Hayu urang 2009 SW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164364.

                                               

2009 SW17

Hayu urang 2009 SW17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260802.

                                               

2009 SW171

Hayu urang 2009 SW171 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164388.

                                               

2009 SW19

Hayu urang 2009 SW19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388974.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →