★ Free online encyclopedia. Did you know? page 146



                                               

2009 HS2

Kiwari taun 2009, nu HS2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.819, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

2009 HS44

Hayu urang 2009 HS44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157541.

                                               

2009 HT2

Kiwari taun 2009, nu HT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157533.

                                               

2009 HT58

Hayu urang 2009 HT58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157543.

                                               

2009 HU58

Hayu urang 2009 HU58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.909, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339430.

                                               

2009 HU77

Hayu urang 2009 HU77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158647.

                                               

2009 HV2

Hayu urang 2009 HV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215166.

                                               

2009 HV44

Hayu urang 2009 HV44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258382.

                                               

2009 HV58

Hayu urang 2009 HV58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�159141.

                                               

2009 HV67

Hayu urang 2009 HV67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232571.

                                               

2009 HV77

Hayu urang 2009 HV77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162544.

                                               

2009 HW2

Hayu urang 2009 HW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.521, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 213424.

                                               

2009 HW67

Hayu urang 2009 HW67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.755, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157544.

                                               

2009 HX51

Hayu urang 2009 HX51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158645.

                                               

2009 HX67

Hayu urang 2009 HX67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158646.

                                               

2009 HY51

Hayu urang 2009 HY51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158645.

                                               

2009 HY67

Hayu urang 2009 HY67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382681.

                                               

2009 HZ67

Hayu urang 2009 HZ67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158647.

                                               

2009 JA

Hayu urang 2009 JA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164342.

                                               

2009 JE1

Hayu urang 2009 JE1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158650.

                                               

2009 JF1

Hayu urang 2009 JF1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.738, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158650.

                                               

2009 JG1

Hayu urang 2009 JG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 289551.

                                               

2009 JG2

Hayu urang 2009 JG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.660, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158651.

                                               

2009 JK1

Hayu urang 2009 JK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409358.

                                               

2009 JL2

Hayu urang 2009 JL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158651.

                                               

2009 JM1

Hayu urang 2009 JM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158651.

                                               

2009 JM2

Hayu urang 2009 JM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�176873.

                                               

2009 JQ2

Hayu urang 2009 JQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158651.

                                               

2009 JR

Nu poé di 2009 JEUNG hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374411.

                                               

2009 JR2

Kiwari taun 2009, nu JR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.179, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392347.

                                               

2009 JS

Kiwari taun 2009, RANTÉ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157546.

                                               

2009 KC7

Hayu urang 2009 KC7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 160910.

                                               

2009 KD3

Hayu urang 2009 KD3 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.677, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�159143.

                                               

2009 KE3

Hayu urang 2009 KE3 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.702, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285716.

                                               

2009 KK

Poé RUMAHTANGGA dina 2009 pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218092.

                                               

2009 KK8

Hayu urang 2009 KK8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234728.

                                               

2009 KL

Hayu urang 2009 KL mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158653.

                                               

2009 KL8

Hayu urang 2009 KL8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158655.

                                               

2009 KM

Poé éta 2009 NGEUNAAN pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.790, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158653.

                                               

2009 KN

Kiwari 2009, KN ieu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158653.

                                               

2009 KO4

Kiwari taun 2009, nu KO4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 159819.

                                               

2009 KQ4

Hayu urang 2009 KQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349261.

                                               

2009 KR21

Hayu urang 2009 KR21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158656.

                                               

2009 KT21

Hayu urang 2009 KT21, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248884.

                                               

2009 KT4

Kiwari taun 2009, nu KT4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 159143.

                                               

2009 KV2

Kiwari taun 2009, nu KV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339430.

                                               

2009 KV21

Hayu urang 2009 KV21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 159145.

                                               

2009 KW2

Hayu urang 2009 KW2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158654.

                                               

2009 KY1

Hayu urang 2009 KY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�159143.

                                               

2009 LA

Nu poé di 2009 ka LA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�159145.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →