★ Free online encyclopedia. Did you know? page 145



                                               

2009 FP

Kiwari taun 2009, nu FP nyaéta hiji nu beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156198.

                                               

2009 FP28

Hayu urang 2009 FP28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157526.

                                               

2009 FP29

Hayu urang 2009 FP29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.334, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157526.

                                               

2009 FP32

Hayu urang 2009 FP32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156203.

                                               

2009 FQ

Kiwari taun 2009, nu FQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156198.

                                               

2009 FQ32

Hayu urang 2009 FQ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156203.

                                               

2009 FR

Poé éta 2009 IEU téh hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156198.

                                               

2009 FR30

Kiwari taun 2009, nu FR30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409357.

                                               

2009 FR32

Hayu urang 2009 FR32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 160910.

                                               

2009 FS

Hayu urang 2009 FS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156198.

                                               

2009 FS23

Hayu urang 2009 FS23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156202.

                                               

2009 FS32

Hayu urang 2009 FS32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.063, bari magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156203.

                                               

2009 FS4

Kiwari taun 2009, nu FS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157523.

                                               

2009 FT23

Hayu urang 2009 FT23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156202.

                                               

2009 FT32

Hayu urang 2009 FT32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157527.

                                               

2009 FT4

Kiwari taun 2009, nu FT4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157523.

                                               

2009 FU30

Hayu urang 2009 FU30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156203.

                                               

2009 FU4

Hayu urang 2009 FU4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277190.

                                               

2009 FV23

Hayu urang 2009 FV23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156202.

                                               

2009 FV4

Hayu urang 2009 FV4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377803.

                                               

2009 FW4

Hayu urang 2009 FW4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156199.

                                               

2009 FX10

Kiwari taun 2009, nu FX10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156200.

                                               

2009 FX4

Kiwari taun 2009, nu FX4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.320, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156199.

                                               

2009 FY10

Hayu urang 2009 FY10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377803.

                                               

2009 FY29

Hayu urang 2009 FY29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 162544.

                                               

2009 FY4

Hayu urang 2009 FY4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227476.

                                               

2009 FZ10

Kiwari taun 2009, nu FZ10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156200.

                                               

2009 FZ4

Hayu urang 2009 FZ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156199.

                                               

2009 HA21

Hayu urang 2009 HA21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.729, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380352.

                                               

2009 HB

Hayu urang 2009 HB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342248.

                                               

2009 HB21

Hayu urang 2009 HB21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157537.

                                               

2009 HC

Kiwari taun 2009, nu HC nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.126, bari magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158642.

                                               

2009 HC21

Hayu urang 2009 HC21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.157, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�289547.

                                               

2009 HD

Hayu urang 2009 tv HD mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2009 HD21

Hayu urang 2009 HD21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.688, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342248.

                                               

2009 HD82

Hayu urang 2009 HD82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382681.

                                               

2009 HE

Poé 2009 ka MANÉHNA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�340185.

                                               

2009 HE21

Hayu urang 2009 HE21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.858, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157537.

                                               

2009 HF

Poé 2009 HF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157532.

                                               

2009 HF21

Hayu urang 2009 HF21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 159817.

                                               

2009 HF82

Hayu urang 2009 HF82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157545.

                                               

2009 HG

Hayu urang 2009 HG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 404966.

                                               

2009 HG60

Hayu urang 2009 HG60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158646.

                                               

2009 HH21

Hayu urang 2009 HH21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157537.

                                               

2009 HJ21

Hayu urang 2009 HJ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157537.

                                               

2009 HJ36

Hayu urang 2009 HJ36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157540.

                                               

2009 HK73

Hayu urang 2009 HK73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.283, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158647.

                                               

2009 HL21

Hayu urang 2009 HL21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158643.

                                               

2009 HM73

Hayu urang 2009 HM73 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158647.

                                               

2009 HM82

Hayu urang 2009 HM82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158648.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →