★ Free online encyclopedia. Did you know? page 144



                                               

2009 DS43

Hayu urang 2009 DS43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154266.

                                               

2009 DT10

Kiwari taun 2009, nu DT10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335223.

                                               

2009 DT43

Hayu urang 2009 DT43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154266.

                                               

2009 DU10

Hayu urang 2009 DU10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.347, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154259.

                                               

2009 DV

Kiwari taun 2009, DV nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.725, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154257.

                                               

2009 DV43

Hayu urang 2009 DV43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156189.

                                               

2009 DW

Kiwari taun 2009, nu DW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154257.

                                               

2009 DX

Kiwari taun 2009, nu DX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154257.

                                               

2009 DZ42

Hayu urang 2009 DZ42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 246917.

                                               

2009 EA

Poé 2009 EA nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154267.

                                               

2009 EA1

Hayu urang 2009 éa1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154268.

                                               

2009 EC1

Kiwari taun 2009, nu EC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157520.

                                               

2009 ED

Nu poé di 2009 JEUNG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�15 ...

                                               

2009 ED1

Hayu urang 2009 ED1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340184.

                                               

2009 EE1

Hayu urang 2009 EE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156196.

                                               

2009 EF1

Hayu urang 2009 EF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154268.

                                               

2009 EF3

Hayu urang 2009 EF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174045.

                                               

2009 EG3

Kiwari taun 2009, nu EG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157520.

                                               

2009 EH1

Hayu urang 2009 EH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154268.

                                               

2009 EH3

Hayu urang 2009 EH3 hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156196.

                                               

2009 EJ1

Kiwari taun 2009, nu EJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278246.

                                               

2009 EM1

Kiwari taun 2009, nu EM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409357.

                                               

2009 EP

Hayu urang 2009 EP, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.554, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156195.

                                               

2009 EQ2

Kiwari taun 2009, nu EQ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164340.

                                               

2009 ER

Poé 2009 PIKEUN hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156195.

                                               

2009 ET

Nu poé di 2009 JEUNG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 15 ...

                                               

2009 EU

Kiwari taun 2009, EU mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�15 ...

                                               

2009 EV

Kiwari taun 2009, nu EV téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230998.

                                               

2009 EW

Kiwari 2009, EUH salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154268.

                                               

2009 EX

Dinten ieu dina 2009 URUT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154268.

                                               

2009 EY

Poé éta 2009 nyaeta hiji nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154268.

                                               

2009 EZ

Hayu urang 2009 EZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156196.

                                               

2009 FA

Poé 2009 PALASIK jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311318.

                                               

2009 FA5

Hayu urang 2009 FA5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156199.

                                               

2009 FB5

Hayu urang 2009 FB5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156199.

                                               

2009 FE

Kiwari 2009, FE téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402980.

                                               

2009 FE19

Hayu urang 2009 FE19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156201.

                                               

2009 FF

Kiwari taun 2009, nu FF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363453.

                                               

2009 FF44

Hayu urang 2009 FF44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157528.

                                               

2009 FG

Poé 2009 FG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156198.

                                               

2009 FH

Hayu FH 2009 nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156198.

                                               

2009 FH44

Hayu urang 2009 FH44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158639.

                                               

2009 FJ

Kiwari taun 2009, nu FJ mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2009 FJ1

Hayu urang 2009 FJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156198.

                                               

2009 FJ30

Hayu urang 2009 FJ30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157526.

                                               

2009 FK

Kiwari taun 2009, nu FK nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156198.

                                               

2009 FL25

Hayu urang 2009 FL25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.747, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158639.

                                               

2009 FN28

Hayu urang 2009 FN28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 281911.

                                               

2009 FN32

Hayu urang 2009 FN32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158639.

                                               

2009 FO28

Hayu urang 2009 FO28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157526.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →