★ Free online encyclopedia. Did you know? page 143



                                               

2009 CR

Poé 2009 CR nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152548.

                                               

2009 CR1

Kiwari taun 2009, nu CR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.408, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154250.

                                               

2009 CR2

Hayu urang 2009 CR2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.697, salaku magnitudo mutlakna 16.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342246.

                                               

2009 CR4

Hayu urang 2009 CR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382681.

                                               

2009 CR5

Hayu urang 2009 CR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.262, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�165648.

                                               

2009 CS

Kiwari taun 2009, CS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�22 ...

                                               

2009 CS1

Hayu urang 2009 CS1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�312342.

                                               

2009 CT

Nu poé di 2009, CT nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�315237.

                                               

2009 CT1

Hayu urang 2009 CT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157507.

                                               

2009 CT5

Kiwari taun 2009, nu CT5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.861, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297884.

                                               

2009 CU1

Hayu urang 2009 CU1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157507.

                                               

2009 CV

Kiwari taun 2009, nu NERUSKEUN nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.151, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386802.

                                               

2009 CV1

Kiwari taun 2009, nu CV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152548.

                                               

2009 CV5

Kiwari taun 2009, nu CV5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154251.

                                               

2009 CW1

Hayu urang 2009 CW1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373481.

                                               

2009 CX1

Kiwari taun 2009, nu CX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152548.

                                               

2009 CX2

Kiwari taun 2009, nu CX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154251.

                                               

2009 CY1

Hayu urang 2009 CY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.137, bari magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152548.

                                               

2009 CZ1

Hayu urang 2009 CZ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152548.

                                               

2009 CZ2

Hayu urang 2009 CZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.695, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157508.

                                               

2009 DA1

Hayu urang 2009 DA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.705, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154257.

                                               

2009 DA43

Hayu urang 2009 DA43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.118, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156189.

                                               

2009 DA45

Hayu urang 2009 DA45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157512.

                                               

2009 DB1

Hayu urang 2009 DB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156184.

                                               

2009 DB12

Kiwari taun 2009, nu DB12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156185.

                                               

2009 DB43

Hayu urang 2009 DB43 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.172, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156189.

                                               

2009 DB45

Kiwari taun 2009, nu DB45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156189.

                                               

2009 DC12

Hayu urang 2009 DC12 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�15 ...

                                               

2009 DC45

Hayu urang 2009 DC45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154266.

                                               

2009 DD

Nu poé di 2009, DD nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156184.

                                               

2009 DD45

Hayu urang 2009 DD45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.205, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156189.

                                               

2009 DE1

Hayu urang 2009 DE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154257.

                                               

2009 DF1

Hayu urang 2009 DF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 233267.

                                               

2009 DG9

Hayu urang 2009 DG9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286636.

                                               

2009 DH39

Hayu urang 2009 DH39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322206.

                                               

2009 DJ46

Hayu urang 2009 DJ46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.321, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154266.

                                               

2009 DL1

Kiwari taun 2009, nu DL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 159139.

                                               

2009 DL46

Hayu urang 2009 DL46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.307, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409357.

                                               

2009 DM40

Hayu urang 2009 DM40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154265.

                                               

2009 DM45

Kiwari taun 2009, nu DM45 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.367, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156189.

                                               

2009 DN4

Kiwari taun 2009, nu DN4 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

2009 DN45

Hayu urang 2009 DN45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156189.

                                               

2009 DO1

Hayu urang 2009 DO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158634.

                                               

2009 DO111

Hayu urang 2009 DO111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264987.

                                               

2009 DO4

Hayu urang 2009 DO4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154258.

                                               

2009 DP4

Kiwari taun 2009, nu DP4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156184.

                                               

2009 DQ4

Hayu urang 2009 DQ4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.385, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339428.

                                               

2009 DR3

Hayu urang 2009 DR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�160607.

                                               

2009 DR36

Hayu urang 2009 DR36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311317.

                                               

2009 DS10

Kiwari taun 2009, nu DS10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156185.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →