★ Free online encyclopedia. Did you know? page 142



                                               

2009 BA11

Hayu urang 2009 BA11, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�174043.

                                               

2009 BA71

Hayu urang 2009 BA71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190675.

                                               

2009 BB

Poé 2009 BARUDAK téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.848, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�358117.

                                               

2009 BC

Poé 2009 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152542.

                                               

2009 BC11

Hayu urang 2009 BC11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380351.

                                               

2009 BC58

Hayu urang 2009 BC58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373481.

                                               

2009 BD

Hayu urang 2009 BD mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.052, bari magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201128.

                                               

2009 BD11

Hayu urang 2009 BD11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152545.

                                               

2009 BD58

Hayu urang 2009 BD58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152546.

                                               

2009 BD77

Hayu urang 2009 BD77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171571.

                                               

2009 BD81

Hayu urang 2009 BD81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154238.

                                               

2009 BE

Hayu 2009 JADI hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152542.

                                               

2009 BE81

Hayu urang 2009 BE81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200833.

                                               

2009 BF2

Hayu urang 2009 BF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BF58

Hayu urang 2009 BF58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.377, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154235.

                                               

2009 BF81

Hayu urang 2009 BF81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154238.

                                               

2009 BG

Kiwari taun 2009, nu BG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152542.

                                               

2009 BG11

Hayu urang 2009 BG11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.204, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152545.

                                               

2009 BG2

Hayu urang 2009 BG2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.771, bari magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BG58

Hayu urang 2009 BG58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154235.

                                               

2009 BG81

Hayu urang 2009 BG81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 27.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152548.

                                               

2009 BH11

Hayu urang 2009 BH11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152545.

                                               

2009 BH58

Hayu urang 2009 BH58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157504.

                                               

2009 BH81

Hayu urang 2009 BH81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252078.

                                               

2009 BJ58

Hayu urang 2009 BJ58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.712, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303349.

                                               

2009 BK2

Kiwari taun 2009, nu BK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BK58

Hayu urang 2009 BK58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152546.

                                               

2009 BK71

Hayu urang 2009 BK71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285711.

                                               

2009 BL58

Hayu urang 2009 BL58 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154235.

                                               

2009 BM2

Hayu urang 2009 BM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158632.

                                               

2009 BM58

Hayu urang 2009 BM58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154235.

                                               

2009 BN2

Hayu urang 2009 BN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BN58

Hayu urang 2009 BN58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152546.

                                               

2009 BO5

Hayu urang 2009 BO5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BP5

Hayu urang 2009 BP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.688, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BQ5

Hayu urang 2009 BQ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BR5

Kiwari taun 2009, nu BR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.659, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BS5

Hayu urang 2009 BS5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BU5

Hayu urang 2009 BU5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152543.

                                               

2009 BW2

Hayu urang 2009 BW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.140, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�239789.

                                               

2009 CA2

Hayu urang 2009 CA2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.480, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264986.

                                               

2009 CA3

Hayu urang 2009 CA3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�156179.

                                               

2009 CC2

Hayu urang 2009 CC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152548.

                                               

2009 CC3

Kiwari taun 2009, nu CC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 216143.

                                               

2009 CD2

Hayu urang 2009 CD2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152548.

                                               

2009 CF

Kiwari taun 2009, nu CF nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�1 ...

                                               

2009 CG

Kiwari taun 2009, nu CG jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154250.

                                               

2009 CO5

Hayu urang 2009 CO5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157508.

                                               

2009 CP

Nu poé di 2009, CP nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154250.

                                               

2009 CQ

Poé 2009 CQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152548.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →