★ Free online encyclopedia. Did you know? page 141



                                               

2008 YD29

Poé 2008 YD29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152532.

                                               

2008 YD3

Poé 2008 YD3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151120.

                                               

2008 YE29

Poé 2008 YE29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158630.

                                               

2008 YE3

Poé 2008 YE3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336504.

                                               

2008 YE30

Poé 2008 YE30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.736, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152532.

                                               

2008 YF

Poé 2008 YF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152529.

                                               

2008 YF29

Poé 2008 YF29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151125.

                                               

2008 YF3

Poé 2008 YF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.327, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 258373.

                                               

2008 YF30

Poé 2008 YF30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151125.

                                               

2008 YG26

Poé 2008 YG26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154219.

                                               

2008 YG29

Poé 2008 YG29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152532.

                                               

2008 YG3

Poé 2008 YG3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154218.

                                               

2008 YG30

Poé 2008 YG30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152532.

                                               

2008 YH30

Poé 2008 YH30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151125.

                                               

2008 YJ2

Poé 2008 YJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151120.

                                               

2008 YJ3

Poé 2008 YJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190674.

                                               

2008 YK2

Poé 2008 YK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 158630.

                                               

2008 YL2

Poé 2008 YL2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151120.

                                               

2008 YM2

Poé 2008 YM2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152529.

                                               

2008 YM27

Poé 2008 YM27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152531.

                                               

2008 YN2

Poé 2008 YN2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151120.

                                               

2008 YN27

Poé 2008 YN27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152531.

                                               

2008 YO2

Poé 2008 YO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151120.

                                               

2008 YO27

Poé 2008 YO27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152531.

                                               

2008 YP2

Poé 2008 YP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151120.

                                               

2008 YQ2

Poé 2008 YQ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.255, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151120.

                                               

2008 YQ27

Poé 2008 YQ27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151124.

                                               

2008 YR2

Poé 2008 YR2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.431, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 157177.

                                               

2008 YR27

Poé 2008 YR27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.752, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392342.

                                               

2008 YS27

Poé 2008 YS27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349257.

                                               

2008 YU30

Poé 2008 YU30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154220.

                                               

2008 YV32

Poé 2008 YV32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151126.

                                               

2008 YW32

Poé 2008 YW32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152532.

                                               

2008 YX32

Poé 2008 YX32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392342.

                                               

2008 YY32

Poé 2008 YY32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152532.

                                               

2008 YZ28

Poé 2008 YZ28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386799.

                                               

2008 YZ32

Poé 2008 YZ32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�303348.

                                               

2009 AC16

Hayu urang 2009 AC16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152541.

                                               

2009 AD16

Hayu urang 2009 AD16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154226.

                                               

2009 AE16

Hayu urang 2009 AE16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.727, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152541.

                                               

2009 AF16

Hayu urang 2009 AF16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 164339.

                                               

2009 AG16

Hayu urang 2009 AG16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152542.

                                               

2009 AH16

Hayu urang 2009 AH16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.759, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380351.

                                               

2009 AK

Kiwari taun 2009, MOBIL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152540.

                                               

2009 AL

Poé 2009 YESUS téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152540.

                                               

2009 AL15

Hayu urang 2009 AL15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 327046.

                                               

2009 AM

Poé éta dina 2009 DINA hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156160.

                                               

2009 AN

Nu poé di 2009, HIJI nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152540.

                                               

2009 AS

Poé éta dina taun 2009 MINANGKA hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 384196.

                                               

2009 AT

Poé 2009 DI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154226.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →