★ Free online encyclopedia. Did you know? page 140



                                               

2008 WH96

Poé 2008 WH96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149166.

                                               

2008 WJ14

Poé 2008 WJ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.730, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149155.

                                               

2008 WJ96

Poé 2008 WJ96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151116.

                                               

2008 WK

Poé 2008 DUNYA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392340.

                                               

2008 WK61

Poé 2008 WK61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149162.

                                               

2008 WK96

Poé 2008 WK96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151116.

                                               

2008 WL

Poé 2008 WL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152523.

                                               

2008 WL60

Poé 2008 WL60 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219264.

                                               

2008 WL61

Poé 2008 WL61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151113.

                                               

2008 WL64

Poé 2008 WL64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.722, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377801.

                                               

2008 WM

Poé 2008 BIDADARI téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.141, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149152.

                                               

2008 WM32

Poé 2008 WM32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151110.

                                               

2008 WM61

Poé 2008 WM61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149162.

                                               

2008 WO2

Poé 2008 WO2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 29.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149152.

                                               

2008 WP1

Poé 2008 WP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215157.

                                               

2008 WP2

Poé 2008 WP2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149152.

                                               

2008 WQ1

Poé 2008 WQ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149152.

                                               

2008 WS62

Poé 2008 WS62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149162.

                                               

2008 WW32

Poé 2008 WW32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149157.

                                               

2008 WX32

Poé 2008 WX32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354443.

                                               

2008 WY13

Poé 2008 WY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149154.

                                               

2008 WY32

Poé 2008 WY32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149157.

                                               

2008 WY94

Poé 2008 WY94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151115.

                                               

2008 WZ94

Poé 2008 WZ94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.774, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152527.

                                               

2008 XA2

Poé 2008 XA2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151118.

                                               

2008 XB1

Poé 2008 XB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402978.

                                               

2008 XB2

Poé 2008 XB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151118.

                                               

2008 XC1

Poé 2008 XC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151117.

                                               

2008 XC2

Poé 2008 XC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149168.

                                               

2008 XE2

Poé 2008 XE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397767.

                                               

2008 XF

Poé 2008 XF mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.137, bari magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218086.

                                               

2008 XG

Poé 2008 XG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149168.

                                               

2008 XH

Poé 2008 XH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149168.

                                               

2008 XK

Poé 2008 XK nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149168.

                                               

2008 XK1

Poé 2008 XK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151117.

                                               

2008 XL1

Poé 2008 XL1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.200, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151117.

                                               

2008 XM1

Poé 2008 XM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.783, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384195.

                                               

2008 XN

Poé nu dina 2008 Lamun jumlah nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202465.

                                               

2008 XO

Poé 2008 XO nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151117.

                                               

2008 XP

Ayeuna dina 2008 WE aya salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.353, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154217.

                                               

2008 XQ2

Poé 2008 XQ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384195.

                                               

2008 XS

Poé 2008 SM nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.215, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151117.

                                               

2008 XU2

Poé 2008 XU2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151118.

                                               

2008 XV2

Poé 2008 XV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152528.

                                               

2008 XW2

Poé 2008 XW2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409353.

                                               

2008 XX2

Poé 2008 XX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149169.

                                               

2008 YA

Poé 2008 KABOGOH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.831, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K02.

                                               

2008 YA29

Poé 2008 YA29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152532.

                                               

2008 YB29

Poé 2008 YB29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152532.

                                               

2008 YC3

Poé 2008 YC3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.046, bari magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152529.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →