★ Free online encyclopedia. Did you know? page 139



                                               

2008 UU1

Poé 2008 UU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.750, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�185962.

                                               

2008 UU5

Poé 2008 UU5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147557.

                                               

2008 UU95

Poé 2008 UU95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.683, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149110.

                                               

2008 UU99

Poé 2008 UU99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149111.

                                               

2008 UV

Poé 2008 UV nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147555.

                                               

2008 UV5

Poé 2008 UV5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147557.

                                               

2008 UV91

Poé 2008 UV91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�157500.

                                               

2008 UV99

Poé 2008 UV99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.236, bari magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147576.

                                               

2008 UW91

Poé 2008 UW91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346235.

                                               

2008 UW99

Poé 2008 UW99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149111.

                                               

2008 UX91

Poé 2008 UX91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.206, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147575.

                                               

2008 UY91

Poé 2008 UY91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147575.

                                               

2008 UZ201

Poé 2008 UZ201 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149129.

                                               

2008 UZ91

Poé 2008 UZ91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149110.

                                               

2008 VA15

Poé 2008 VA15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369081.

                                               

2008 VA4

Poé 2008 VA4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149146.

                                               

2008 VB4

Poé 2008 VB4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147610.

                                               

2008 VC

Poé FINANSIAL 2008 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.172, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147609.

                                               

2008 VD

Poé 2008 V. téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.245, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147609.

                                               

2008 VE

Poé 2008 GEUS jadi béntang a. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149145.

                                               

2008 VG14

Poé 2008 VG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151105.

                                               

2008 VH

Poé 2008 VH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297880.

                                               

2008 VH14

Poé 2008 VH14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151105.

                                               

2008 VJ

Poé 2008 VJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147609.

                                               

2008 VK

Poé 2008 VK nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149145.

                                               

2008 VL

Poé 2008 VL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147609.

                                               

2008 VL14

Poé 2008 VL14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.821, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149147.

                                               

2008 VM

Poé 2008 VM ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 30.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147609.

                                               

2008 VN

Poé 2008 GAME mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 16.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285707.

                                               

2008 VS4

Poé 2008 VS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147611.

                                               

2008 VT4

Poé 2008 VT4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.099, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147611.

                                               

2008 VU3

Poé 2008 VU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149146.

                                               

2008 VU4

Poé 2008 VU4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.774, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409352.

                                               

2008 VZ3

Poé 2008 VZ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149146.

                                               

2008 WA14

Poé 2008 WA14, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149154.

                                               

2008 WB

Poé 2008 HARGA pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.095, bari magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149151.

                                               

2008 WB14

Poé 2008 WB14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149154.

                                               

2008 WB59

Poé 2008 WB59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.188, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187143.

                                               

2008 WC

Poé 2008 WC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149151.

                                               

2008 WC14

Poé 2008 WC14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 156148.

                                               

2008 WD

Poé 2008 RODA nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149151.

                                               

2008 WD14

Poé 2008 WD14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�152524.

                                               

2008 WE

Ayeuna dina 2008, URANG mangrupakeun salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

2008 WE14

Poé 2008 WE14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149154.

                                               

2008 WE96

Poé 2008 WE96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151115.

                                               

2008 WF14

Poé 2008 WF14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151109.

                                               

2008 WF96

Poé 2008 WF96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149166.

                                               

2008 WG14

Poé 2008 WG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�151109.

                                               

2008 WG96

Poé 2008 WG96 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�149166.

                                               

2008 WH14

Poé 2008 WH14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149155.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →