★ Free online encyclopedia. Did you know? page 136



                                               

2008 PJ9

Poé 2008 PJ9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143306.

                                               

2008 PK3

Poé 2008 PK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�141932.

                                               

2008 PK9

Poé 2008 PK9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.725, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�141933.

                                               

2008 PL3

Poé 2008 PL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369072.

                                               

2008 PV16

Poé 2008 PV16 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147451.

                                               

2008 PW4

Poé 2008 PW4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143305.

                                               

2008 QA1

Poé 2008 QA1 hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147451.

                                               

2008 QB

Poé 2008 QB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�236263.

                                               

2008 QC

Poé 2008 QC nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 354432.

                                               

2008 QC1

Poé 2008 QC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147451.

                                               

2008 QM2

Poé 2008 QM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143308.

                                               

2008 QS11

Poé 2008 QS11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288458.

                                               

2008 QT11

Poé 2008 QT11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143310.

                                               

2008 QU11

Poé 2008 QU11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143310.

                                               

2008 QW11

Poé 2008 QW11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147454.

                                               

2008 QZ

Poé 2008 QZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167699.

                                               

2008 RE1

Poé 2008 RE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 237374.

                                               

2008 RH1

Poé 2008 RH1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288458.

                                               

2008 RK1

Poé 2008 RK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221124.

                                               

2008 RM98

Poé 2008 RM98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�236264.

                                               

2008 RP108

Poé 2008 RP108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297876.

                                               

2008 RQ24

Poé 2008 RQ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149038.

                                               

2008 RR24

Poé 2008 RR24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147462.

                                               

2008 RS24

Poé 2008 RS24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143318.

                                               

2008 RS26

Poé 2008 RS26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277949.

                                               

2008 RT

Poé 2008 RT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149037.

                                               

2008 RT24

Poé 2008 RT24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147462.

                                               

2008 RU

Poé 2008 RU-an asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331274.

                                               

2008 RV

Poé nu dina 2008 LAMUN geus an asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206158.

                                               

2008 RW

Poé 2008 RW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143315.

                                               

2008 RW24

Poé 2008 RW24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147462.

                                               

2008 RX24

Poé 2008 RX24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221124.

                                               

2008 RZ24

Poé 2008 RZ24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167701.

                                               

2008 SA

Poé 2008 SA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.333, bari magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147478.

                                               

2008 SC

Poé 2008 SC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.702, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147478.

                                               

2008 SC85

Poé 2008 SC85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 254777.

                                               

2008 SD

Poé 2008 SAKOLA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399416.

                                               

2008 SE

Poé 2008 SE nyaéta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 340160.

                                               

2008 SF8

Poé 2008 SF8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147480.

                                               

2008 SG148

Poé 2008 SG148 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147508.

                                               

2008 SH148

Poé 2008 SH148 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147508.

                                               

2008 SH82

Poé 2008 SH82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206159.

                                               

2008 SJ148

Poé 2008 SJ148 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147508.

                                               

2008 SJ82

Poé 2008 SJ82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336494.

                                               

2008 SN1

Poé 2008 SN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221125.

                                               

2008 SO1

Poé 2008 SO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152508.

                                               

2008 SP

Poé 2008 MIMITI jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147478.

                                               

2008 SP7

Poé 2008 SP7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 152508.

                                               

2008 SQ

Poé 2008 SQ. hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294839.

                                               

2008 SR

Poé 2008 MANGSA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 151072.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →