★ Free online encyclopedia. Did you know? page 135



                                               

2008 KN11

Poé 2008 KN11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140774.

                                               

2008 KO

Poé 2008 CO nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140223.

                                               

2008 KQ

Poé 2008 KQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 323784.

                                               

2008 KT

Poé 2008 KT mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.085, bari magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140223.

                                               

2008 KW2

Poé 2008 KW2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.694, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349249.

                                               

2008 KX2

Poé 2008 KX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140223.

                                               

2008 LA

Poé 2008 LA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147446.

                                               

2008 LB

Poé 2008 LB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140226.

                                               

2008 LC

Poé 2008 LC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140227.

                                               

2008 LC2

Poé 2008 LC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140227.

                                               

2008 LE

Poé 2008 LE téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140227.

                                               

2008 LN16

Poé 2008 LN16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 198395.

                                               

2008 LQ16

Poé 2008 LQ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322191.

                                               

2008 LW16

Poé 2008 LW16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.103, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158150.

                                               

2008 MP1

Poé 2008 MP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140778.

                                               

2008 MQ1

Poé 2008 MQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143302.

                                               

2008 MR1

Poé 2008 MR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382676.

                                               

2008 MU1

Poé 2008 MU1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399415.

                                               

2008 MV1

Poé 2008 MV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140778.

                                               

2008 MZ

Poé 2008 MZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 230975.

                                               

2008 NB

Poé 2008 NB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 243227.

                                               

2008 NO3

Poé 2008 NO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265709.

                                               

2008 NP3

Poé 2008 NP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.335, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�187141.

                                               

2008 NQ3

Poé 2008 NQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 141928.

                                               

2008 NX

Poé nu di 2008 NX jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.207, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143302.

                                               

2008 OA6

Poé 2008 OA6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143303.

                                               

2008 OC9

Poé 2008 OC9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�141930.

                                               

2008 OM

Poé 2008 OM mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311312.

                                               

2008 OM8

Poé 2008 OM8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143303.

                                               

2008 ON

Ayeuna dina 2008 DINA hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.208, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363342.

                                               

2008 ON10

Poé 2008 ON10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.159, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143304.

                                               

2008 ON13

Poé 2008 ON13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.816, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143304.

                                               

2008 ON8

Poé 2008 ON8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.350, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143303.

                                               

2008 OO

Poé 2008 OO jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�306996.

                                               

2008 OO1

Poé 2008 OO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143303.

                                               

2008 OO8

Poé 2008 OO8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143303.

                                               

2008 OP8

Poé 2008 OP8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147447.

                                               

2008 OQ8

Poé 2008 OQ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349249.

                                               

2008 OS7

Poé 2008 OS7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386788.

                                               

2008 OT7

Poé 2008 OT7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�141929.

                                               

2008 OV2

Poé 2008 OV2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143303.

                                               

2008 OX1

Poé 2008 OX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369072.

                                               

2008 OX8

Poé 2008 OX8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.251, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221124.

                                               

2008 OY2

Poé 2008 OY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 141929.

                                               

2008 PE1

Poé 2008 PE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147449.

                                               

2008 PF1

Poé 2008 PF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227473.

                                               

2008 PF2

Poé 2008 PF2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147449.

                                               

2008 PG2

Poé 2008 PG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.042, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 286628.

                                               

2008 PG7

Poé 2008 PG7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�141933.

                                               

2008 PH3

Poé 2008 PH3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147449.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →