★ Free online encyclopedia. Did you know? page 134



                                               

2008 HB2

Poé 2008 HB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139312.

                                               

2008 HB38

Poé 2008 HB38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278231.

                                               

2008 HC2

Poé 2008 HC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349249.

                                               

2008 HC38

Poé 2008 HC38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139316.

                                               

2008 HD2

Poé 2008 HD2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139312.

                                               

2008 HE2

Poé 2008 HE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140215.

                                               

2008 HE3

Poé 2008 HE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�148623.

                                               

2008 HE66

Poé 2008 HE66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.155, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267464.

                                               

2008 HF2

Poé 2008 HF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.746, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258367.

                                               

2008 HG

Poé 2008 HG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140764.

                                               

2008 HH

Poé 2008 HH mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.355, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�404961.

                                               

2008 HJ

Poé 2008 HJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139312.

                                               

2008 HJ3

Poé 2008 HJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�262019.

                                               

2008 HK

Poé 2008 HK nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139312.

                                               

2008 HQ3

Poé 2008 HQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139312.

                                               

2008 HR3

Poé 2008 HR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.662, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140215.

                                               

2008 HT4

Poé 2008 HT4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.230, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139312.

                                               

2008 HU4

Poé 2008 HU4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.056, sedengkeun magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 378285.

                                               

2008 HX1

Poé 2008 HX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139312.

                                               

2008 HY1

Poé 2008 HY1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139312.

                                               

2008 HZ1

Poé 2008 HZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402971.

                                               

2008 JC

Poé 2008 JC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139317.

                                               

2008 JD33

Poé 2008 JD33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139319.

                                               

2008 JG

Poé 2008 JG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227472.

                                               

2008 JJ

Poé 2008 JJ nyaéta salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361143.

                                               

2008 JL24

Poé 2008 JL24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.107, salaku magnitudo mutlakna 29.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140221.

                                               

2008 JL3

Poé 2008 JL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139317.

                                               

2008 JM20

Poé 2008 JM20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�158148.

                                               

2008 JM26

Poé 2008 JM26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139319.

                                               

2008 JN

Poé 2008 JN nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.803, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140219.

                                               

2008 JO14

Poé 2008 JO14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.796, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140221.

                                               

2008 JP

Poé 2008 JP hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�176260.

                                               

2008 JP24

Poé 2008 JP24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140221.

                                               

2008 JQ

Poé 2008 JQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.108, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139317.

                                               

2008 JR14

Poé 2008 JR14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140221.

                                               

2008 JS26

Poé 2008 JS26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140222.

                                               

2008 JT19

Poé 2008 JT19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265708.

                                               

2008 JT35

Poé 2008 JT35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143301.

                                               

2008 JU2

Poé 2008 JU2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140219.

                                               

2008 JV2

Poé 2008 JV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294838.

                                               

2008 JW19

Poé 2008 JW19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140221.

                                               

2008 JW2

Poé 2008 JW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140220.

                                               

2008 JY30

Poé 2008 JY30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.759, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369072.

                                               

2008 JZ7

Poé 2008 JZ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147446.

                                               

2008 KA6

Poé 2008 KA6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265709.

                                               

2008 KB12

Poé 2008 KB12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140774.

                                               

2008 KB6

Poé 2008 KB6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140224.

                                               

2008 KC6

Poé 2008 KC6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140224.

                                               

2008 KD6

Poé 2008 KD6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPEC�2017-K28.

                                               

2008 KE6

Poé 2008 KE6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140224.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →