★ Free online encyclopedia. Did you know? page 133



                                               

2008 FN

Poé 2008 FN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.596, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349247.

                                               

2008 FN6

Poé 2008 FN6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 206156.

                                               

2008 FO

Poé 2008 FO mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139298.

                                               

2008 FP

Poé 2008 KAGIATAN téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.897, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138167.

                                               

2008 FS6

Poé 2008 FS6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.147, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 308398.

                                               

2008 FW5

Poé 2008 FW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140203.

                                               

2008 FW6

Poé 2008 FW6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139299.

                                               

2008 FY6

Poé 2008 FY6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139299.

                                               

2008 GA110

Poé 2008 GA110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.576, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140763.

                                               

2008 GA4

Poé 2008 GA4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369070.

                                               

2008 GB21

Poé 2008 GB21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.414, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139307.

                                               

2008 GB4

Poé 2008 GB4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.273, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139306.

                                               

2008 GC110

Poé 2008 GC110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.154, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402971.

                                               

2008 GD

Poé 2008 GD nyaeta salah sahiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.777, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232561.

                                               

2008 GD1

Poé 2008 GD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139306.

                                               

2008 GD110

Poé 2008 GD110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140763.

                                               

2008 GE

Ayeuna dina 2008, GE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.209, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2008 GE110

Poé 2008 GE110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221121.

                                               

2008 GE128

Poé 2008 GE128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139311.

                                               

2008 GF

Poé 2008 GF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�323779.

                                               

2008 GF1

Poé 2008 GF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138178.

                                               

2008 GF2

Poé 2008 GF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138179.

                                               

2008 GG

Poé 2008 GG téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.814, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138178.

                                               

2008 GH

Poé nu di 2008 GH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.771, bari magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139306.

                                               

2008 GJ

Poé 2008 GJ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 363330.

                                               

2008 GJ110

Poé 2008 GJ110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.822, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294837.

                                               

2008 GK

Poé 2008 G. téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138178.

                                               

2008 GK2

Poé 2008 GK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139306.

                                               

2008 GL2

Poé 2008 GL2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138179.

                                               

2008 GM2

Poé 2008 GM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.157, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138179.

                                               

2008 GO20

Poé 2008 GO20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�141921.

                                               

2008 GP20

Poé 2008 GP20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350359.

                                               

2008 GP3

Poé 2008 GP3 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�237371.

                                               

2008 GQ

Poé 2008 GQ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138178.

                                               

2008 GQ3

Poé 2008 GQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139306.

                                               

2008 GR

Poé 2008 GR hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138178.

                                               

2008 GR3

Poé 2008 GR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140754.

                                               

2008 GU20

Poé 2008 GU20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377793.

                                               

2008 GU3

Poé 2008 GU3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140208.

                                               

2008 GV

Poé 2008 g. v. hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138178.

                                               

2008 GV20

Poé 2008 GV20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.622, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322189.

                                               

2008 GV3

Poé 2008 GV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�241934.

                                               

2008 GW20

Poé 2008 GW20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139307.

                                               

2008 GX

Poé 2008 GX mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349248.

                                               

2008 GX21

Poé 2008 GX21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140209.

                                               

2008 GX3

Poé 2008 GX3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138179.

                                               

2008 GY21

Poé 2008 GY21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138181.

                                               

2008 GY3

Poé 2008 GY3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139306.

                                               

2008 GZ3

Poé 2008 GZ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138179.

                                               

2008 HA2

Poé 2008 HA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409342.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →