★ Free online encyclopedia. Did you know? page 132



                                               

2008 EH1

Poé 2008 EH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136046.

                                               

2008 EH85

Poé 2008 EH85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.266, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EJ

Poé 2008 EJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.483, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346229.

                                               

2008 EJ68

Poé 2008 EJ68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136050.

                                               

2008 EJ85

Poé 2008 EJ85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138164.

                                               

2008 EJ9

Poé 2008 EJ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138159.

                                               

2008 EK1

Poé 2008 EK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206155.

                                               

2008 EK68

Poé 2008 EK68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 28.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136050.

                                               

2008 EK85

Poé 2008 EK85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EL

Poé 2008 kitu ogé hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�185924.

                                               

2008 EL68

Poé 2008 EL68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136050.

                                               

2008 EL85

Poé 2008 EL85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EM

Poé 2008 EM-an asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.148, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136045.

                                               

2008 EM6

Poé 2008 EM6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136046.

                                               

2008 EM68

Poé 2008 EM68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136050.

                                               

2008 EM7

Poé 2008 EM7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374403.

                                               

2008 EM85

Poé 2008 EM85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�141916.

                                               

2008 EN

Poé 2008 DINA hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136045.

                                               

2008 EN6

Poé 2008 EN6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409339.

                                               

2008 EO

Poé 2008 éo jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136045.

                                               

2008 EO6

Poé 2008 EO6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 382675.

                                               

2008 EP7

Poé 2008 EP7 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138159.

                                               

2008 EQ

Poé 2008 EQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136045.

                                               

2008 ER

Poé 2008 PIKEUN hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369068.

                                               

2008 ER90

Poé 2008 ER90 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138164.

                                               

2008 ES5

Poé 2008 ES5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136046.

                                               

2008 ET7

Poé 2008 ET7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.138, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138159.

                                               

2008 EU68

Poé 2008 EU68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.642, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136050.

                                               

2008 EV68

Poé 2008 EV68 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138163.

                                               

2008 EV84

Poé 2008 EV84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EW5

Poé 2008 EW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138158.

                                               

2008 EW84

Poé 2008 EW84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EX5

Poé 2008 EX5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138158.

                                               

2008 EX84

Poé 2008 EX84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140742.

                                               

2008 EY84

Poé 2008 EY84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.175, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EZ7

Poé 2008 EZ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136047.

                                               

2008 EZ84

Poé 2008 EZ84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.150, bari magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 FB

Poé 2008 KUMAHA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139298.

                                               

2008 FC

Poé 2008 FC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139298.

                                               

2008 FE

Poé 2008 FE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138167.

                                               

2008 FE5

Poé 2008 FE5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138168.

                                               

2008 FF5

Poé 2008 FF5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.966, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166315.

                                               

2008 FG

Poé 2008 FG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.676, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277946.

                                               

2008 FH

Poé 2008 FH nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138167.

                                               

2008 FH5

Poé 2008 FH5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138168.

                                               

2008 FJ

Poé 2008 FJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138167.

                                               

2008 FJ7

Poé 2008 FJ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138169.

                                               

2008 FK

Poé 2008 FK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138167.

                                               

2008 FK7

Poé 2008 FK7, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.394, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140204.

                                               

2008 FL7

Poé 2008 FL7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138169.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →