★ Free online encyclopedia. Did you know? page 131



                                               

2008 CP23

Poé 2008 CP23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 308395.

                                               

2008 CQ

Poé 2008 CQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133579.

                                               

2008 CQ116

Poé 2008 CQ116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.196, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133586.

                                               

2008 CR1

Poé 2008 CR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.462, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285697.

                                               

2008 CR116

Poé 2008 CR116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139285.

                                               

2008 CS1

Poé 2008 CS1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.372, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392328.

                                               

2008 CS116

Poé 2008 CS116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138148.

                                               

2008 CW118

Poé 2008 CW118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133587.

                                               

2008 CX118

Poé 2008 CX118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.035, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136033.

                                               

2008 CX21

Poé 2008 CX21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133581.

                                               

2008 CY118

Poé 2008 CY118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133587.

                                               

2008 CY4

Poé 2008 CY4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136023.

                                               

2008 CZ118

Poé 2008 CZ118 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 190627.

                                               

2008 CZ21

Poé 2008 CZ21 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.145, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335202.

                                               

2008 CZ4

Poé 2008 CZ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133580.

                                               

2008 DA4

Poé 2008 DA4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138152.

                                               

2008 DB

Poé 2008 DB jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138152.

                                               

2008 DC

Poé 2008 DC nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.234, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402970.

                                               

2008 DD

Ayeuna dina 2008, DD nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138152.

                                               

2008 DG4

Poé 2008 DG4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136039.

                                               

2008 DH23

Poé 2008 DH23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.259, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208277.

                                               

2008 DH5

Poé 2008 DH5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136040.

                                               

2008 DJ

Poé 2008 DARSO téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167691.

                                               

2008 DL5

Poé 2008 DL5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377792.

                                               

2008 DT22

Poé 2008 DT22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136042.

                                               

2008 DU22

Poé 2008 DU22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136042.

                                               

2008 DV22

Poé 2008 DV22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136042.

                                               

2008 DW

Poé 2008 DW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140197.

                                               

2008 DW22

Poé 2008 DW22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139288.

                                               

2008 DX

Poé 2008 DX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138152.

                                               

2008 DX22

Poé 2008 DX22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136042.

                                               

2008 DY

Poé 2008 saeutik demi saeutik ngaluarkeun hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 140731.

                                               

2008 EA9

Poé 2008 éa9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.080, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140737.

                                               

2008 EB32

Poé 2008 EB32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 208278.

                                               

2008 EB8

Poé 2008 EB8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136047.

                                               

2008 EB85

Poé 2008 EB85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EC32

Poé 2008 EC32 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.647, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136049.

                                               

2008 EC85

Poé 2008 EC85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.740, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 ED8

Poé 2008 ED8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139292.

                                               

2008 ED85

Poé 2008 ED85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.345, salaku magnitudo mutlakna 29.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EE68

Poé 2008 EE68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409339.

                                               

2008 EE85

Poé 2008 EE85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139296.

                                               

2008 EE9

Poé 2008 EE9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138159.

                                               

2008 EF

Poé 2008 EF nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136045.

                                               

2008 EF32

Poé 2008 EF32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 29.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�278229.

                                               

2008 EF85

Poé 2008 EF85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EF9

Poé 2008 EF9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�237371.

                                               

2008 EG32

Poé 2008 EG32 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138161.

                                               

2008 EG85

Poé 2008 EG85 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136051.

                                               

2008 EG9

Poé 2008 EG9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.384, bari magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136047.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →