★ Free online encyclopedia. Did you know? page 130



                                               

2008 BE

Hayu 2008 JADI hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138139.

                                               

2008 BE15

Poé 2008 BE15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133574.

                                               

2008 BH16

Poé 2008 BH16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133575.

                                               

2008 BN16

Poé 2008 BN16, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.678, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133575.

                                               

2008 BO16

Poé 2008 BO16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.811, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136019.

                                               

2008 BQ16

Poé 2008 BQ16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373469.

                                               

2008 BT2

Poé 2008 BT2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.081, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136018.

                                               

2008 BV2

Poé 2008 BV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.400, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136018.

                                               

2008 BW2

Poé 2008 BW2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 29.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133573.

                                               

2008 CA119

Poé 2008 CA119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.369, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136033.

                                               

2008 CA22

Poé 2008 CA22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.728, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138143.

                                               

2008 CA6

Poé 2008 CA6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402969.

                                               

2008 CB175

Poé 2008 CB175 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136037.

                                               

2008 CB6

Poé 2008 CB6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.407, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133580.

                                               

2008 CC22

Poé 2008 CC22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136025.

                                               

2008 CC6

Poé 2008 CC6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.774, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136024.

                                               

2008 CC71

Poé 2008 CC71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.365, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136030.

                                               

2008 CD119

Poé 2008 CD119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.359, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133587.

                                               

2008 CD22

Poé 2008 CD22 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 232556.

                                               

2008 CD6

Poé 2008 CD6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133580.

                                               

2008 CD70

Poé 2008 CD70 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.082, bari magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133585.

                                               

2008 CD71

Poé 2008 CD71 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.749, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342237.

                                               

2008 CE119

Poé 2008 CE119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.177, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369067.

                                               

2008 CE22

Poé 2008 CE22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133581.

                                               

2008 CE5

Poé 2008 CE5 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.663, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399407.

                                               

2008 CE6

Poé 2008 CE6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138142.

                                               

2008 CE70

Poé 2008 CE70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133585.

                                               

2008 CF

Poé 2008 CF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136023.

                                               

2008 CF22

Poé 2008 CF22 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133581.

                                               

2008 CG

Poé 2008 CG jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�154213.

                                               

2008 CG116

Poé 2008 CG116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133586.

                                               

2008 CG119

Poé 2008 CG119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201822.

                                               

2008 CH

Poé 2008 T nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.689, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�335202.

                                               

2008 CH1

Poé 2008 CH1 ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.325, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397760.

                                               

2008 CJ

Poé 2008 CJ nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 27.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133579.

                                               

2008 CJ1

Poé 2008 CJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133579.

                                               

2008 CJ119

Poé 2008 CJ119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 269544.

                                               

2008 CJ22

Poé 2008 CJ22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.279, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133582.

                                               

2008 CK

Hayu PERIODE 2008 pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136023.

                                               

2008 CK116

Poé 2008 CK116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136033.

                                               

2008 CK119

Poé 2008 CK119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136034.

                                               

2008 CK70

Poé 2008 CK70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281892.

                                               

2008 CL116

Poé 2008 CL116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136033.

                                               

2008 CL70

Poé 2008 CL70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.671, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136030.

                                               

2008 CL72

Poé 2008 CL72 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349246.

                                               

2008 CM74

Poé 2008 CM74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.147, salaku magnitudo mutlakna 28.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133586.

                                               

2008 CN116

Poé 2008 CN116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133586.

                                               

2008 CO

Ayeuna dina 2008, CO nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.012, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136023.

                                               

2008 CO116

Poé 2008 CO116 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�343477.

                                               

2008 CP

Poé 2008 CP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.078, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133579.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →