★ Free online encyclopedia. Did you know? page 129



                                               

2007 XQ3

Poé nu dina 2007 XQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 132006.

                                               

2007 XT23

Poé nu dina 2007 XT23 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 132009.

                                               

2007 XT3

Poé nu dina 2007 XT3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�34 ...

                                               

2007 XV23

Poé nu dina 2007 XV23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 132009.

                                               

2007 XW23

Poé nu dina 2007 XW23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�130348.

                                               

2007 XY9

Poé nu dina 2007 XY9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277170.

                                               

2007 XZ9

Poé nu dina 2007 XZ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132007.

                                               

2007 YB2

Poé nu dina 2007 YB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.690, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�246873.

                                               

2007 YF1

Poé nu dina 2007 YF1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218069.

                                               

2007 YG

Poé 2007 ka YG jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132010.

                                               

2007 YH

Poé nu dina 2007 YH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.619, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133558.

                                               

2007 YH1

Poé nu dina 2007 YH1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132011.

                                               

2007 YJ1

Poé nu dina 2007 YJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.178, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 132011.

                                               

2007 YM

Poé nu dina 2007 YM téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132011.

                                               

2007 YM1

Poé nu dina 2007 YM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136008.

                                               

2007 YM56

Poé nu dina 2007 YM56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331268.

                                               

2007 YN1

Poé nu dina 2007 YN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132011.

                                               

2007 YN56

Poé nu dina 2007 YN56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133561.

                                               

2007 YO56

Poé nu dina 2007 YO56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285696.

                                               

2007 YP56

Poé nu dina 2007 YP56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132015.

                                               

2007 YQ56

Poé nu dina 2007 YQ56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322184.

                                               

2007 YR56

Poé nu dina 2007 YR56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132015.

                                               

2007 YT56

Poé nu dina 2007 YT56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133562.

                                               

2007 YU56

Poé nu dina 2007 YU56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 132015.

                                               

2007 YX1

Poé nu dina 2007 YX1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392326.

                                               

2007 YY59

Poé nu dina 2007 YY59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136010.

                                               

2007 YZ

Poé nu dina 2007 YZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�260782.

                                               

2007 YZ58

Poé nu dina 2007 YZ58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322184.

                                               

2008 AD

Poé 2008 AD pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132016.

                                               

2008 AE4

Poé 2008 AE4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 136010.

                                               

2008 AF3

Poé 2008 AF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.191, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132016.

                                               

2008 AG1

Poé 2008 AG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�136010.

                                               

2008 AG4

Poé 2008 AG4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.192, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133563.

                                               

2008 AH33

Poé 2008 AH33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292125.

                                               

2008 AH4

Poé 2008 AH4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132017.

                                               

2008 AJ33

Poé 2008 AJ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297870.

                                               

2008 AK33

Poé 2008 AK33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133567.

                                               

2008 AL33

Poé 2008 AL33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 138981.

                                               

2008 AM33

Poé 2008 AM33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 249930.

                                               

2008 AN33

Poé 2008 AN33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.693, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�227460.

                                               

2008 AP33

Poé 2008 AP33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133567.

                                               

2008 AS28

Poé 2008 AS28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�218071.

                                               

2008 AU28

Poé 2008 AU28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132019.

                                               

2008 AW28

Poé 2008 AW28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 133566.

                                               

2008 AX1

Poé 2008 AX1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�374402.

                                               

2008 AX28

Poé 2008 AX28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.427, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 167239.

                                               

2008 AZ30

Poé 2008 AZ30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342236.

                                               

2008 BC

Poé 2008 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�132021.

                                               

2008 BC15

Poé 2008 BC15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133574.

                                               

2008 BC22

Poé 2008 BC22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 304598.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →