★ Free online encyclopedia. Did you know? page 126



                                               

2007 TH1

Poé nu dina 2007 TH1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�128954.

                                               

2007 TH15

Poé nu dina 2007 TH15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126817.

                                               

2007 TH71

Poé nu dina 2007 TH71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126825.

                                               

2007 TH72

Poé nu dina 2007 TH72 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�130273.

                                               

2007 TJ15

Poé nu dina 2007 TJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126817.

                                               

2007 TJ19

Poé nu dina 2007 TJ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 130266.

                                               

2007 TK15

Poé nu dina 2007 TK15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361134.

                                               

2007 TK5

Poé nu dina 2007 TK5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126814.

                                               

2007 TL15

Poé nu dina 2007 TL15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126817.

                                               

2007 TL16

Poé nu dina 2007 TL16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126817.

                                               

2007 TL23

Poé nu dina 2007 TL23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.737, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�198938.

                                               

2007 TM15

Poé nu dina 2007 TM15 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�128958.

                                               

2007 TO74

Poé nu dina 2007 TO74 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 176825.

                                               

2007 TR24

Poé nu dina 2007 TR24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264968.

                                               

2007 TS19

Poé nu dina 2007 TS19 ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO� ...

                                               

2007 TS24

Poé nu dina 2007 TS24, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288447.

                                               

2007 TS68

Poé nu dina 2007 TS68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128969.

                                               

2007 TT18

Poé nu dina 2007 TT18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126818.

                                               

2007 TT24

Poé nu dina 2007 TT24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126820.

                                               

2007 TU18

Poé nu dina 2007 TU18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128958.

                                               

2007 TU24

Poé nu dina 2007 TU24 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409330.

                                               

2007 TU68

Poé nu dina 2007 TU68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126825.

                                               

2007 TV68

Poé nu dina 2007 TV68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 130272.

                                               

2007 TW24

Poé nu dina 2007 TW24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126820.

                                               

2007 TW68

Poé nu dina 2007 TW68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221098.

                                               

2007 TX22

Poé nu dina 2007 TX22 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.426, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�1 ...

                                               

2007 TX24

Poé nu dina 2007 TX24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128960.

                                               

2007 TX68

Poé nu dina 2007 TX68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126825.

                                               

2007 TY24

Poé nu dina 2007 TY24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128960.

                                               

2007 TZ18

Poé nu dina 2007 TZ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 131974.

                                               

2007 TZ68

Poé nu dina 2007 TZ68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126825.

                                               

2007 UA2

Poé nu dina 2007 UA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 289458.

                                               

2007 UB2

Poé nu dina 2007 UB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126833.

                                               

2007 UB66

Poé nu dina 2007 UB66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392324.

                                               

2007 UC2

Poé nu dina 2007 UC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 129014.

                                               

2007 UC6

Poé nu dina 2007 UC6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�129015.

                                               

2007 UD6

Poé nu dina 2007 UD6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.243, salaku magnitudo mutlakna 28.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�129015.

                                               

2007 UE6

Poé nu dina 2007 UE6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126834.

                                               

2007 UF6

Poé nu dina 2007 UF6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126834.

                                               

2007 UG

Poé nu dina 2007 UG nyaeta hiji astéroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.383, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126833.

                                               

2007 UG6

Poé nu dina 2007 UG6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 129015.

                                               

2007 UH

Poé nu dina 2007, UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�129014.

                                               

2007 UJ

Poé nu dina 2007 UJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.141, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126833.

                                               

2007 UK40

Poé nu dina 2007 UK40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.401, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�129018.

                                               

2007 UL12

Poé nu dina 2007 UL12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.806, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�129016.

                                               

2007 UM12

Poé nu dina 2007 UM12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 130304.

                                               

2007 UN12

Poé nu dina 2007 UN12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.060, bari magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�130304.

                                               

2007 UO6

Poé nu dina 2007 UO6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.597, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126834.

                                               

2007 UQ51

Poé nu dina 2007 UQ51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 131987.

                                               

2007 UR

Ayeuna 2007 nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 131985.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →