★ Free online encyclopedia. Did you know? page 125



                                               

2007 RS12

Poé nu dina 2007 RS12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126785.

                                               

2007 RS146

Poé nu dina 2007 RS146 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126800.

                                               

2007 RS17

Poé nu dina 2007 RS17 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126786.

                                               

2007 RS9

Poé nu dina 2007 RS9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.397, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124526.

                                               

2007 RT1

Poé nu dina 2007 RT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.755, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126783.

                                               

2007 RT12

Poé nu dina 2007 RT12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�143286.

                                               

2007 RT17

Poé nu dina 2007 RT17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�124529.

                                               

2007 RT9

Poé nu dina 2007 RT9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202441.

                                               

2007 RU10

Poé nu dina 2007 RU10 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.687, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�304567.

                                               

2007 RU12

Poé nu dina 2007 RU12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322173.

                                               

2007 RU17

Poé nu dina 2007 RU17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.828, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342231.

                                               

2007 RU19

Poé nu dina 2007 RU19 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.405, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124530.

                                               

2007 RU9

Poé nu dina 2007 RU9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353617.

                                               

2007 RV12

Poé nu dina 2007 RV12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126785.

                                               

2007 RV19

Poé nu dina 2007 RV19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 294826.

                                               

2007 RV9

Poé nu dina 2007 RV9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373464.

                                               

2007 RW17

Poé nu dina 2007 RW17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128925.

                                               

2007 RW19

Poé nu dina 2007 RW19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.461, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�124530.

                                               

2007 RX8

Ari 2007 RX8 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126784.

                                               

2007 RY19

Poé nu dina 2007 RY19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.254, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�308367.

                                               

2007 RY8

Poé nu dina 2007 RY8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�124526.

                                               

2007 RY9

Poé nu dina 2007 RY9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.152, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124526.

                                               

2007 RZ19

Poé nu dina 2007 RZ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128925.

                                               

2007 RZ8

Poé nu dina 2007 RZ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128923.

                                               

2007 SH

Poé nu dina 2007 SH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126810.

                                               

2007 SN6

Poé nu dina 2007 SN6, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.693, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126811.

                                               

2007 SO6

Poé nu dina 2007 SO6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.229, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124566.

                                               

2007 SQ6

Poé nu dina 2007 SQ6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.146, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140714.

                                               

2007 SR1

Poé nu dina 2007 SR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147441.

                                               

2007 SR11

Poé nu dina 2007 SR11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�128953.

                                               

2007 SS1

Poé nu dina 2007 SS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 130263.

                                               

2007 SU1

Poé nu dina 2007 SU1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126810.

                                               

2007 SV2

Poé nu dina 2007 SV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201114.

                                               

2007 TA23

Poé nu dina 2007 TA23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128959.

                                               

2007 TA25

Poé nu dina 2007 TA25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315221.

                                               

2007 TB14

Poé nu dina 2007 TB14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�128957.

                                               

2007 TB25

Poé nu dina 2007 TB25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126820.

                                               

2007 TC1

Poé nu dina 2007 TC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126813.

                                               

2007 TC14

Poé nu dina 2007 TC14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.806, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�128957.

                                               

2007 TC23

Poé nu dina 2007 TC23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 135996.

                                               

2007 TD1

Poé nu dina 2007 TD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128954.

                                               

2007 TD14

Poé nu dina 2007 TD14, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409330.

                                               

2007 TE15

Poé nu dina 2007 TE15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126817.

                                               

2007 TE66

Poé nu dina 2007 TE66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.204, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232553.

                                               

2007 TE71

Poé nu dina 2007 TE71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.187, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128970.

                                               

2007 TF15

Poé nu dina 2007 TF15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.045, bari magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322175.

                                               

2007 TF68

Poé nu dina 2007 TF68 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.265, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311298.

                                               

2007 TG1

Poé nu dina 2007 TG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201114.

                                               

2007 TG25

Poé nu dina 2007 TG25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.446, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409330.

                                               

2007 TG71

Poé nu dina 2007 TG71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126825.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →