★ Free online encyclopedia. Did you know? page 124



                                               

2007 MJ13

Poé nu dina 2007 MJ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.382, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121376.

                                               

2007 MK6

Poé nu dina 2007 MK6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.819, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386777.

                                               

2007 ML13

Poé nu dina 2007 ML13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.085, bari magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392320.

                                               

2007 MQ

Poé nu dina 2007 MQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121375.

                                               

2007 NL1

Poé nu dina 2007 NL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.249, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�131535.

                                               

2007 NQ

Poé nu dina 2007 NQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 249918.

                                               

2007 NT4

Poé nu dina 2007 NT4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121883.

                                               

2007 OH3

Poé nu dina 2007 OH3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.460, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124513.

                                               

2007 OR9

Poé nu dina 2007 OR9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 122896.

                                               

2007 OV

Ayeuna 2007 O. téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 207605.

                                               

2007 OX

Poé nu dina 2007 SAPI hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.348, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�122895.

                                               

2007 OY

Poé nu dina 2007 OY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128917.

                                               

2007 PD8

Poé nu dina 2007 PD8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128918.

                                               

2007 PE8

Poé nu dina 2007 PE8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279085.

                                               

2007 PF2

Poé nu dina 2007 PF2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�135994.

                                               

2007 PF28

Poé nu dina 2007 PF28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.801, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409327.

                                               

2007 PP9

Poé nu dina 2007 PP9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128918.

                                               

2007 PQ

Poé nu dina 2007 PQ nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126776.

                                               

2007 PQ9

Poé nu dina 2007 PQ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 328118.

                                               

2007 PR10

Poé nu dina 2007 PR10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.893, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�122899.

                                               

2007 PR25

Poé nu dina 2007 PR25, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.843, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�122902.

                                               

2007 PR9

Poé nu dina 2007 PR9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 135994.

                                               

2007 PS9

Poé nu dina 2007 PS9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.077, bari magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�133537.

                                               

2007 PV27

Poé nu dina 2007 PV27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332394.

                                               

2007 QA2

Poé nu dina 2007 QA2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.434, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128921.

                                               

2007 QE3

Poé nu dina 2007 QE3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�135994.

                                               

2007 QK2

Poé nu dina 2007 QK2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 143286.

                                               

2007 RA20

Poé nu dina 2007 RA20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199720.

                                               

2007 RA9

Poé nu dina 2007 RA9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 131970.

                                               

2007 RD1

Poé nu dina 2007 RD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 304567.

                                               

2007 RD20

Poé nu dina 2007 RD20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.546, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 131970.

                                               

2007 RE1

Poé nu dina 2007 RE1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 130254.

                                               

2007 RE2

Poé nu dina 2007 RE2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2007 RF2

Poé nu dina 2007 RF2 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384182.

                                               

2007 RG1

Poé nu dina 2007 RG1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.362, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2007 RG2

Poé nu dina 2007 RG2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126783.

                                               

2007 RH1

Poé nu dina 2007 RH1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.198, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2007 RJ1

Poé nu dina 2007 RJ1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�124524.

                                               

2007 RL133

Poé nu dina 2007 RL133 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201113.

                                               

2007 RN133

Poé nu dina 2007 RN133 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126798.

                                               

2007 RO1

Poé nu dina 2007 RO1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126783.

                                               

2007 RO133

Poé nu dina 2007 RO133 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124550.

                                               

2007 RP12

Poé nu dina 2007 RP12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128924.

                                               

2007 RP133

Poé nu dina 2007 RP133 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 130258.

                                               

2007 RP17

Poé nu dina 2007 RP17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126786.

                                               

2007 RP9

Poé nu dina 2007 RP9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�124526.

                                               

2007 RQ12

Poé nu dina 2007 RQ12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126785.

                                               

2007 RQ133

Poé nu dina 2007 RQ133 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392321.

                                               

2007 RR12

Poé nu dina 2007 RR12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.729, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�138978.

                                               

2007 RR17

Poé nu dina 2007 RR17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 128925.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →