★ Free online encyclopedia. Did you know? page 123



                                               

2007 GY5

Poé nu dina 2007 GY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.392, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119728.

                                               

2007 GZ5

Poé nu dina 2007 GZ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.278, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 388929.

                                               

2007 HB15

Poé nu dina 2007 HB15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 27.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�294825.

                                               

2007 HC

Poé nu dina 2007 HC nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.207, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119739.

                                               

2007 HD15

Poé nu dina 2007 HD15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121879.

                                               

2007 HD70

Poé nu dina 2007 HD70 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 173565.

                                               

2007 HD84

Poé nu dina 2007 HD84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 120881.

                                               

2007 HE15

Poé nu dina 2007 HE15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171340.

                                               

2007 HF15

Poé nu dina 2007 HF15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 120873.

                                               

2007 HG44

Poé nu dina 2007 HG44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409327.

                                               

2007 HH44

Poé nu dina 2007 HH44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 120877.

                                               

2007 HL4

Poé nu dina 2007 HL4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.089, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 119740.

                                               

2007 HP

Ayeuna dina 2007 salaku HP, nyaeta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.756, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119739.

                                               

2007 HR

Poé éta 2007 ieu DILAPORKEUN jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.742, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300609.

                                               

2007 HV4

Poé nu dina 2007 HV4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 28.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126774.

                                               

2007 HW3

Poé nu dina 2007 HW3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126774.

                                               

2007 HW4

Poé nu dina 2007 HW4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.763, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119740.

                                               

2007 HX82

Poé nu dina 2007 HX82 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 393350.

                                               

2007 HY15

Poé nu dina 2007 HY15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 119741.

                                               

2007 HY3

Poé nu dina 2007 HY3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.245, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 119740.

                                               

2007 HZ58

Poé nu dina 2007 HZ58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.540, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119746.

                                               

2007 JD

Poé nu dina 2007 JD, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.816, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�120882.

                                               

2007 JE40

Poé nu dina 2007 JE40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 353616.

                                               

2007 JF16

Poé nu dina 2007 JF16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.677, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�120885.

                                               

2007 JG16

Poé nu dina 2007 JG16 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124511.

                                               

2007 JH22

Poé nu dina 2007 JH22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121880.

                                               

2007 JW9

Poé nu dina 2007 JW9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 120884.

                                               

2007 JY2

Poé nu dina 2007 JY2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.687, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121366.

                                               

2007 JZ2

Poé nu dina 2007 JZ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�120883.

                                               

2007 KD

Poé nu dina 2007 KD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 399401.

                                               

2007 KD2

Poé nu dina 2007 KD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 124511.

                                               

2007 KE

Poé nu dina 2007 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121369.

                                               

2007 KE4

Poé nu dina 2007 KE4 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 120890.

                                               

2007 KF7

Poé nu dina 2007 KF7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 120890.

                                               

2007 KG7

Poé nu dina 2007 KG7 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.867, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121369.

                                               

2007 KJ

Poé nu dina 2007 KJ nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.578, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 126292.

                                               

2007 KK

Poé rumah TANGGA dina taun 2007 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121369.

                                               

2007 KO4

Poé nu dina 2007 KO4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�120890.

                                               

2007 KV2

Poé nu dina 2007 KV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121369.

                                               

2007 KW2

Poé nu dina 2007 KW2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121880.

                                               

2007 LA

Poé nu dina 2007 ka LA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121369.

                                               

2007 LT

Ari 2007 LT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121881.

                                               

2007 LT19

Poé nu dina 2007 LT19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.298, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121881.

                                               

2007 LU

Poé nu dina 2007, LU mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2007 LU19

Poé nu dina 2007 LU19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121881.

                                               

2007 LV8

Poé nu dina 2007 LV8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 245871.

                                               

2007 LW19

Poé nu dina 2007 LW19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121373.

                                               

2007 MB4

Poé nu dina 2007 MB4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121882.

                                               

2007 MC24

Poé nu dina 2007 MC24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 323756.

                                               

2007 MG

Poé nu dina 2007 MG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�281884.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →