★ Free online encyclopedia. Did you know? page 122



                                               

2007 EK

Poé nu dina 2007 EK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.272, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118216.

                                               

2007 EK26

Poé nu dina 2007 EK26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.652, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126774.

                                               

2007 EK88

Poé nu dina 2007 EK88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301592.

                                               

2007 EL26

Poé nu dina 2007 EL26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.115, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118221.

                                               

2007 EM

Hayu EM 2007, hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.380, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121362.

                                               

2007 EM26

Poé nu dina 2007 EM26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118221.

                                               

2007 EN

Poé nu dina 2007 DINA hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118216.

                                               

2007 EN26

Poé nu dina 2007 EN26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.328, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121877.

                                               

2007 EN88

Poé nu dina 2007 EN88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.590, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118230.

                                               

2007 EO

Poé nu dina 2007 éo jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121362.

                                               

2007 EO88

Poé nu dina 2007 EO88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118230.

                                               

2007 EQ

Poé nu dina 2007 EQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.448, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119708.

                                               

2007 ES

Poé nu dina 2007 ÉS jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402962.

                                               

2007 EU

Poé nu dina 2007 EU nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.307, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118216.

                                               

2007 EV

Poé nu dina 2007 HIASAN mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2007 EW

Poé nu dina 2007 EUH mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2007 EY

Poé nu dina 2007 A nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402962.

                                               

2007 EY25

Poé nu dina 2007 EY25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.614, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118221.

                                               

2007 EZ

Poé nu dina 2007 EZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380342.

                                               

2007 EZ25

Poé nu dina 2007 EZ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118221.

                                               

2007 FB

Poé 2007 KUMAHA jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118243.

                                               

2007 FC

Poé nu dina 2007 FC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118243.

                                               

2007 FC3

Poé nu dina 2007 FC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118244.

                                               

2007 FD3

Poé nu dina 2007 FD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154179.

                                               

2007 FE

Poé nu dina 2007 FE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288443.

                                               

2007 FF1

Poé nu dina 2007 FF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119723.

                                               

2007 FG1

Poé nu dina 2007 FG1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.475, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118243.

                                               

2007 FH1

Poé nu dina 2007 FH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373463.

                                               

2007 FJ1

Poé nu dina 2007 FJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121362.

                                               

2007 FK1

Poé nu dina 2007 FK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 346218.

                                               

2007 FK3

Poé nu dina 2007 FK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311294.

                                               

2007 FL18

Poé nu dina 2007 FL18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147425.

                                               

2007 FO3

Poé nu dina 2007 FO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118244.

                                               

2007 FP3

Poé nu dina 2007 FP3 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118244.

                                               

2007 FQ3

Poé nu dina 2007 FQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118244.

                                               

2007 FR3

Poé nu dina 2007 FR3 nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118244.

                                               

2007 FS3

Poé nu dina 2007 FS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118244.

                                               

2007 FT3

Poé nu dina 2007 FT3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118244.

                                               

2007 FY20

Poé nu dina 2007 FY20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�289430.

                                               

2007 GC

Poé nu dina 2007 GC nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 122886.

                                               

2007 GF

Poé nu dina 2007, GF, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349236.

                                               

2007 GQ3

Poé nu dina 2007 GQ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.450, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�140710.

                                               

2007 GS4

Poé 2007 GS4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119727.

                                               

2007 GT3

Ari 2007 GT3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.939, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119727.

                                               

2007 GU1

Poé nu dina 2007 GU1, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�120861.

                                               

2007 GU4

Poé nu dina 2007 GU4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�120862.

                                               

2007 GV5

Poé nu dina 2007 GV5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.821, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119728.

                                               

2007 GW4

Poé nu dina 2007 GW4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409327.

                                               

2007 GW5

Poé nu dina 2007 GW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315218.

                                               

2007 GX5

Poé nu dina 2007 GX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121363.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →